Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
CSKA Moskva – Záhřeb 1:3 (kon.) | Atlant – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doněck 1:2 (kon.) | Lev – Minsk 3:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:5 (2:2, 0:0, 1:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 28.02.2014, 16:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Velká komplikace pro domácí celek v honbě za vyrovnáním. Dvě minuty za sekání dostal Bryncev a oslabil svůj tým v nejméně vhodnou dobu.
     
    54:23
    Domácí budou hrát ve čtyřech. Dvě minuty za podražení dostal Mnacjan.
     
    43:44
    Zdunov zasáhl rukama Makarovovu hlavu. Obránce Novgorodu se těžce zvedal z ledu. Rozhodčí neváhal a Zdunovovi udělil nejen dvouminutový trest ve hře ale také osobní trest deseti minut.
     
    39:03
    Domácí mají stejně jako v první třetině šanci vstřelit gól do šatny. Jevgenij Skačkov obdržel desetiminutový osobní trest za zbytečné hádky se sudím. Rozhodčí poté svůj verdikt hodnou chvíli vysvětloval kapitánovi Novgorodu stejně jako koučovi. Dvouminutový trest pak dostala hostující střídačka za nemístné poznámky.
     
    29:29
    A Alševskij byl při svém průniku zbržděn sekáním Alexandra Makarova. Ten už jde za svůj prohřešek pykat na trestnou lavici.
     
    14:25
    První přesilovou hru si zahrají i domácí. Pavel Valentěnko narazil Alševského na mantinel tak nešetrně, že rozhodčí se rozhodl udělit mu trest.
     
    12:13
    První vyloučení zápasu, na trestnou lavici míří na dvě minuty za nedovolené bránění Stanislav Alševskij, hosté budou hrát v početní převaze.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 6. Alševskij (Kulikov), 19. Chochrjakov, 53. Kulikov (Berezin, Alševskij) – 4. Skačkov (Valentěnko, Krasnoslobodcev), 14. Hietanen (Wolski, Salminen), 53. Immonen (Wolski), 57. Skačkov (Paršin, Makarov), 60. Wolski


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Mamedov)- Berezin, Kosmačjov, Kurbatov, Šulakov, Romanov, Lisov, Mnacjan, Bryncev- Koukal, Trunjov, Sexton-Chochrjakov, Taratjuchin, Zdunov- Polgyalov, Netík, Rybin- J. Alševskij, Kulikov, S. Alševskij
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili)- Hietanen, Makarov, Bernackij, Valentěnko, Chomickij, Grigorjev, Bělochvostikov- Wolski, Ljuduchin, Immonen- Kolanos, Salminen, Paršin- Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov- Tverdochlebov, Potapov, Koňkov, Badjukov

    Rozhodčí: Kiseljov, Ščenyov- Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5000
    bahis siteleri