Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
CSKA Moskva – Záhřeb 1:3 (kon.) | Atlant – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doněck 1:2 (kon.) | Lev – Minsk 3:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:5 (2:2, 0:0, 1:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 28.02.2014, 16:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí otevřeli vrátka a toho využil WOJTEK WOLSKI trefou do prázdné brány. Bez asistence.
     
    58:04
    Velká komplikace pro domácí celek v honbě za vyrovnáním. Dvě minuty za sekání dostal Bryncev a oslabil svůj tým v nejméně vhodnou dobu.
     
    56:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Celou přesilovou hru hosté bušili na domácí bránu a tři vteřiny před návratem vyloučeného Mnacjana udeřili. JEVGENIJ SKAČKOV střílel v blízkosti brány pod víko a překonal Daltona. Asistence: Denis Paršin, Alexander Makarov.
     
    54:23
    Domácí budou hrát ve čtyřech. Dvě minuty za podražení dostal Mnacjan.
     
    52:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď hostujícího celku. JARKKO IMMONEN obdržel přesnou přihrávku od Wolského a svou střelou pod víko nedal Daltonovi mnoho šancí. Asistence: Wojtek Wolski.
     
    52:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v zápase dostávají do vedení a jak! Berezin na sebe natáhl snad tři hráče Novgorodu a přihrál na volného PAVLA KULIKOVA, který měl zcela odkrytou klec a snadnou práci.Asistence: Masxim Berezin, Jaroslav Alševskij.
     
    51:10
    Dan Sexton se po své pohledné individuální akci ocitl sám před Kasutinem, ruský brankář celou situaci zvládl a zasáhl.
     
    43:44
    Zdunov zasáhl rukama Makarovovu hlavu. Obránce Novgorodu se těžce zvedal z ledu. Rozhodčí neváhal a Zdunovovi udělil nejen dvouminutový trest ve hře ale také osobní trest deseti minut.
     
    42:54
    Wolski nahrál zpoza brány a Salminen střílel do tyčky! Rozhodčí se jde ještě poradit s videorozhodčím, zda kotouč neskončil v brance.
     
    39:03
    Domácí mají stejně jako v první třetině šanci vstřelit gól do šatny. Jevgenij Skačkov obdržel desetiminutový osobní trest za zbytečné hádky se sudím. Rozhodčí poté svůj verdikt hodnou chvíli vysvětloval kapitánovi Novgorodu stejně jako koučovi. Dvouminutový trest pak dostala hostující střídačka za nemístné poznámky.
     
    37:06
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Alševskij přihrál Zdunovovi a Kasutin musel proti jeho střele švihem vytáhnou další důležitý zákrok.
     
    31:27
    Velká šance hostujícího mužstva! Ljuduchin vypálil a jeho střela propadla za Daltonova záda, kotouč se šoural tak pomalu, že jej ještě před brankovou čárou odrazil pryč jeden z obránců Nižněkamsku.
     
    29:29
    A Alševskij byl při svém průniku zbržděn sekáním Alexandra Makarova. Ten už jde za svůj prohřešek pykat na trestnou lavici.
     
    29:27
    Po delší době větší šance, Alševskij vybruslil od mantinelu až před bránu, kotouč posunul na najíždějícího Berezina a ten vypálil. Kasutin se stačil přesunout a střelu vykrýt.
     
    18:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté střílí vyrovnávací gól do šatny. Obránci Novgorodu dali PJOTROVI CHOCHRJAKOVI za bránou až příliš mnoho prostoru a ten toho dokázal využít. Obtočil se kolem brány a snad s pomocí brusle jednoho z obránců Torpeda zapadl kotouč do brány. Bez asistence.
     
    14:25
    První přesilovou hru si zahrají i domácí. Pavel Valentěnko narazil Alševského na mantinel tak nešetrně, že rozhodčí se rozhodl udělit mu trest.
     
    13:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají, JUUSO HIETANEN napřáhl od modré a jeho střelu zastavila až síť domácí branky. Asistence: Wojtek Wolski, Sakari Salminen.
     
    12:13
    První vyloučení zápasu, na trestnou lavici míří na dvě minuty za nedovolené bránění Stanislav Alševskij, hosté budou hrát v početní převaze.
     
    10:11
    Trunjov v přečíslení dva na jednoho zvolil místo přihrávky střelu, projektil z jeho hole zamířil nad bránu.
     
    05:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Reakci domácích na sebe nenechala dlouho čekat Výbornou přihrávku Kulikova zužitkova v branku JAROSLAV ALŠEVSKIJ. Asistence: Pavel Kulikov.
     
    03:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Favorizovaní hosté se dostávají do vedení po trefě JEVGENIJE SKAČKOVA. Asistence: Pavel Valentěnko, Vadim Krasnoslobodcev.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 6. Alševskij (Kulikov), 19. Chochrjakov, 53. Kulikov (Berezin, Alševskij) – 4. Skačkov (Valentěnko, Krasnoslobodcev), 14. Hietanen (Wolski, Salminen), 53. Immonen (Wolski), 57. Skačkov (Paršin, Makarov), 60. Wolski


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Mamedov)- Berezin, Kosmačjov, Kurbatov, Šulakov, Romanov, Lisov, Mnacjan, Bryncev- Koukal, Trunjov, Sexton-Chochrjakov, Taratjuchin, Zdunov- Polgyalov, Netík, Rybin- J. Alševskij, Kulikov, S. Alševskij
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili)- Hietanen, Makarov, Bernackij, Valentěnko, Chomickij, Grigorjev, Bělochvostikov- Wolski, Ljuduchin, Immonen- Kolanos, Salminen, Paršin- Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov- Tverdochlebov, Potapov, Koňkov, Badjukov

    Rozhodčí: Kiseljov, Ščenyov- Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5000
    bahis siteleri