Chodov – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – ELITE PRAHA 5:1 (kon.) | Ne – Tatran 12:1 (kon.)
Bohemians - NE – Liberec 2:6 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
2:6 (0:2, 1:2, 1:2)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 02.03.2014, 20:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen
     
    56:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí přece jenom snižují. Bočanová zpoza brány našla přesně hůl GABRIELY ŽŮRKOVÉ, která si míček srovnala na čepeli a propálila Vokatou. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    54:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zuzana Hubáčková se ale dokázala dostat za domácí obranu a trefuje prázdnou branku. Bez asistence.
     
    42:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jelínková váhala s rozehrávkou, což se hrubě nevyplatilo. Míček jí sebrala MARCELA URBANOVÁ, která si popoběhla a přesnou střelou k tyči kolem nohy přesouvající se Brunclíkové navyšuje liberecké vedení. Bez asistence.
     
    35:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Já na sestru, sestra na mě, to je čtvrtý gól v podání libereckých Crazy girls. Tereza Hubáčková našla přesně svoji sestru a ZUZANA HUBÁČKOVÁ si tváří v tvář Christianové poradila na výbornou a vrací svému týmu tříbrankový náskok. Asistence: Tereza Hubáčková.
     
    31:02
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Bohemians a máme sníženo. Žůrková se nedokázala sama dostat do zakončení, ale s trochou štěstí posunula míček na IVETU HYRŠLOVOU, která ho nohou doráží do odkryté liberecké klece. Gól platí, jelikož Hyršlová do míčku úmyslně nekopla. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    26:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Urbanová se pokusila vystřelit od mantinelu, její střela byla sražena. Volný míček si našla Leierová, která ho z otočky poslala před brankoviště, kde se odrazil od TEREZY ČÍLOVÉ. Christianová nemohla stihnout zareagovat. Asistence: Klára Leierová.
     
    15:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké hráčky rychle nabídnutou šanci využívají. Mlejnková přihrála LENCE BARTOŠOVÉ, která navyšuje liberecké vedení. Poláková zůstává díky osobnímu trestu dále na trestné lavici. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    08:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dostalíková našla na druhé straně hřiště rozběhnutou TEREZU HUBÁČKOVOU, která svou svižnou ranou prostřeluje Christianovou mezi nohama. Domácí brankářka střelu nejspíše neviděla. Asistence: Martina Dostalíková.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 32. Hyršlová (Žůrková), 57. Žůrková (Bočanová) – 9. T.Hubáčková (Dostalíková), 16. Bartošová (Mlejnková), 27. Čílová (Leierová), 36. Z.Hubáčková (T.Hubáčková), 42. Urbanová, 55. Z.Hubáčková


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christianová (od 40. Brunclíková) – Zielenkiewicz, Černá, Nemravová, Burdová, Nguyen, Jelínková, Chelstowska, Křížová – Bočanová, Hyršlová (C), Žůrková, Poláková, Vavrečková, Surá, Satýnková, Šmídová, Vojnarová, Jarešová
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Hrubá) – Kabeláková, Dostalíková, Kosová, Bartošová, Leierová (C), Koníčková, Hubáčková T., Kultová, Čílová, Moťková, Urbanová, Hubáčková Z., Šípová, Mlejnková

    Rozhodčí: Meisner, Drška

    Diváci: 72