Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:6 (0:3, 0:0, 1:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 02.03.2014, 17:00 • ZS Kotlina • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No sláva, Rebelové se dočkali alespoň čestného úspěchu alespoň pokazili brankáři Falterovi čisté konto! Po nahrávce Tomáše Semráda se dostal ke kotouči ŠTĚPÁN ŠTĚPÁNEK a ranou z levého kruhu prostřelil gólmana Faltera, čímž trochu vylepšil náladu brodským příznivcům! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    55:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodští fanoušci už houfně opouštějí stadion, není divu, je to ostuda jako hrom! Kotouč putoval po ose Tomáš Fořt – Jakub Čuřík – LUKÁŠ NAHODIL, přičemž posledně jmenovaný se probil až před gólmana Kacetla, kterého si položil na led a nechytatelně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jakub Čuřík, Tomáš Fořt.
     
    45:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně hotovo, teď už by Rebelům pomohl jen obrovský zázrak! David Dolníček předložil krásnou nahrávku na vrchol kruhů MARKU LAŠOVI, jenž tvrdou ranou prostřelil gólmana Kacetla! Asistence: David Dolníček, Jan Křivohlávek.
     
    45:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je hotovo! Hodně slabou chvíli si vybral v nejhorší možný okamžik brankář Ondřej Kacetl, kdy po nahrávce Lukáše Nahodila vypálil JAKUB ČUŘÍK a jeho nepovedená přízemní rána z vrcholu pravého kruhu projela až za brankovou čáru, čímž přišel velmi snadnou ke svému hattricku! Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    18:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je s Rebely hodně zlé, Bílé hvězdy se ujímají tříbrankového vedení! Obrovské štěstí přitom měl JAKUB ČUŘÍK, k němuž se odrazil puk od chráničů protihráče po střele Tomáše Fořta, a šikovný útočník už si věděl sám mezi kruhy rady, když puk poslal zápěstím přesně do levého horního rohu Kacetlovy brány! Asistence: Tomáš Fořt, Rostislav Malena.
     
    15:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další tvrdý úder zasadila Třebíč svému soupeři a vede v Kotlině už 2:0! Na modré čáře vypálil Rostislav Malena a vypadalo to, že puk těsně před brankářem Kacetlem tečoval k jeho pravé tyčce JAN KŘIVOHLÁVEK, proti čemuž byl maskovaný muž Rebelů naprosto bezmocný! Asistence: Rostislav Malena.
     
    01:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Rebelům ani potřetí nevyšel v Kotlině začátek zápasu a Horáci jdou do vedení! Hosté několikrát vypálili těsně vedle brány, až se puku u zadního mantinelu zmocnil JAKUB ČUŘÍK, bleskově obkroužil Kacetlovu svatyni a zasunul puk k přední tyčce, kam se Kacetl nestihl přesunout! Asistence: Lukáš Nahodil, Tomáš Fořt.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 59. Štěpánek (Semrád) – 2. Čuřík (Nahodil, Fořt), 16. Křivohlávek (Malena), 19. Čuřík (Fořt, Malena), 46. Čuřík (Nahodil), 46. Laš (Dolníček, Křivohlávek), 56. Nahodil (Čuřík, Fořt)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa (A), Drtina, Semrád, M. Vágner (A), Pohl, Novotný, L. Vágner, Š. Štěpánek – Gengel, Polodna (C), Ondráček – Kučera, Kadlec, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Malena (A), Bilčík, Dietz, Šaur, Peroutka, Přibyl, Juráň – Dočekal, Dolníček (C), Laš (A) – Čuřík, Nahodil, Fořt – E. Kadela, Kaut, Křivohlávek – Trojan, Kesner, Čech.

    Rozhodčí: Robert Čech, Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda.

    Diváci: 1308
    thejrc.org