Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:6 (0:3, 0:0, 1:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 02.03.2014, 17:00 • ZS Kotlina • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Martin Vágner (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    58:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No sláva, Rebelové se dočkali alespoň čestného úspěchu alespoň pokazili brankáři Falterovi čisté konto! Po nahrávce Tomáše Semráda se dostal ke kotouči ŠTĚPÁN ŠTĚPÁNEK a ranou z levého kruhu prostřelil gólmana Faltera, čímž trochu vylepšil náladu brodským příznivcům! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    55:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodští fanoušci už houfně opouštějí stadion, není divu, je to ostuda jako hrom! Kotouč putoval po ose Tomáš Fořt – Jakub Čuřík – LUKÁŠ NAHODIL, přičemž posledně jmenovaný se probil až před gólmana Kacetla, kterého si položil na led a nechytatelně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jakub Čuřík, Tomáš Fořt.
     
    47:38
    Zřejmě faulem si pomohli hosté, ale rozhodčí nechal ve hře pokračovat. Naopak na druhé straně je podobný prohřešek potrestán, Tomáš Chlubna (HBR) se provinil vysokou holí.
     
    45:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně hotovo, teď už by Rebelům pomohl jen obrovský zázrak! David Dolníček předložil krásnou nahrávku na vrchol kruhů MARKU LAŠOVI, jenž tvrdou ranou prostřelil gólmana Kacetla! Asistence: David Dolníček, Jan Křivohlávek.
     
    45:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je hotovo! Hodně slabou chvíli si vybral v nejhorší možný okamžik brankář Ondřej Kacetl, kdy po nahrávce Lukáše Nahodila vypálil JAKUB ČUŘÍK a jeho nepovedená přízemní rána z vrcholu pravého kruhu projela až za brankovou čáru, čímž přišel velmi snadnou ke svému hattricku! Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    44:41
    Havlíčkův Brod přišel o další cenné dvě minuty. Na lavici hanby míří ke dvěma minutám za nedovolené bránění Ondřej Stehlík (HBR).
     
    40:42
    Po přerušení hry to přehnal při bránění brankáře Faltera Lukáš Nahodil (TRE) dostal 2 minuty za hrubost.
     
    33:35
    Jan Milfait (HBR) – 2 minuty – hrubost.
     
    32:10
    Havlíčkův Brod v plném počtu nebezpečně zahrozil! Roman Maliník na levé straně rozkmital své rychlé nohy a všiml si před bránu najíždějícího Davida Stacha, ten však ve velké rychlosti tečoval bekhendem puk jen vedle levé Falterovy tyčky!
     
    29:59
    Tomáš Semrád (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    20:54
    Poměr sil na ledě se vyrovná, potom začne zkrácená přesilovka domácích. Dvouminutový trest obdržel Marek Laš (TRE) za držení protihráče.
     
    19:28
    David Dolníček zůstal úplně sám mezi kruhy, kam dostal přesný pas a švihem okamžitě vypálil. Brankář Kacetl v pádu vymrštil vzhůru svou lapačku a udržel svůj tým alespoň trochu nad vodou!
     
    19:11
    Sluší se podotknout, že Třebíč sice měla hlavně při třetí brance velké štěstí, ale Rebelové si sami naprosto zbytečně komplikují situaci. Dopustili se zbytečného útočného faulu, dvě minuty odsedí Tomáš Chlubna (HBR) za vysokou hůl.
     
    18:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je s Rebely hodně zlé, Bílé hvězdy se ujímají tříbrankového vedení! Obrovské štěstí přitom měl JAKUB ČUŘÍK, k němuž se odrazil puk od chráničů protihráče po střele Tomáše Fořta, a šikovný útočník už si věděl sám mezi kruhy rady, když puk poslal zápěstím přesně do levého horního rohu Kacetlovy brány! Asistence: Tomáš Fořt, Rostislav Malena.
     
    15:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další tvrdý úder zasadila Třebíč svému soupeři a vede v Kotlině už 2:0! Na modré čáře vypálil Rostislav Malena a vypadalo to, že puk těsně před brankářem Kacetlem tečoval k jeho pravé tyčce JAN KŘIVOHLÁVEK, proti čemuž byl maskovaný muž Rebelů naprosto bezmocný! Asistence: Rostislav Malena.
     
    06:51
    Tak to je hodně nepříjemné pro havlíčkobrodské barvy. Na trestnou lavici usedá Ladislav Gengel (HBR) za hákování.
     
    01:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Rebelům ani potřetí nevyšel v Kotlině začátek zápasu a Horáci jdou do vedení! Hosté několikrát vypálili těsně vedle brány, až se puku u zadního mantinelu zmocnil JAKUB ČUŘÍK, bleskově obkroužil Kacetlovu svatyni a zasunul puk k přední tyčce, kam se Kacetl nestihl přesunout! Asistence: Lukáš Nahodil, Tomáš Fořt.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 59. Štěpánek (Semrád) – 2. Čuřík (Nahodil, Fořt), 16. Křivohlávek (Malena), 19. Čuřík (Fořt, Malena), 46. Čuřík (Nahodil), 46. Laš (Dolníček, Křivohlávek), 56. Nahodil (Čuřík, Fořt)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa (A), Drtina, Semrád, M. Vágner (A), Pohl, Novotný, L. Vágner, Š. Štěpánek – Gengel, Polodna (C), Ondráček – Kučera, Kadlec, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Malena (A), Bilčík, Dietz, Šaur, Peroutka, Přibyl, Juráň – Dočekal, Dolníček (C), Laš (A) – Čuřík, Nahodil, Fořt – E. Kadela, Kaut, Křivohlávek – Trojan, Kesner, Čech.

    Rozhodčí: Robert Čech, Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda.

    Diváci: 1308
    thejrc.org