Liberec – Třinec 9:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Zlín 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Středa 05.03.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    50:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno přeci jenom snižuje ihned po skončení přesilové hry. SILVESTER KUSKO dokázal protlačit puk za záda Slezáka, a tak je tu ještě zajímavá zápletka utkání. Asistence: Petr Mrázek, Filip Beneš.
     
    36:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora střílí gól v přesilové hře! Kohouti hodně dlouho kombinovali ve svém útočném pásmu, až nakonec nahrál Kočířík před bránu, kde byl MARTIN KONEČNÝ, který i s trochou štěstí dostal puk do brány mezi betony Klimeše. Asistence: Lukáš Kočířík.
     
    35:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jergl obkroužil s pukem celé útočné pásmo až jej předal Kociánovi, jenž následně nahrál ALEŠI JERGLOVI mezi kruhy, kterému nevyšla jeho rychlá střela, ale to bylo pro domácího útočníka možná dobře, protože si mohl následně potáhnout ještě puk a zasunout jej do odkryté části brněnské klece. Asistence:Tadeáš Kocián, Zbyněk Hradil.
     
    32:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    PAVEL JENYŠ dostal pěknou přihrávku za obranu Olomouce, kde se následně dokázal prosadit ve svém samostatném úniku, když poslal puk přesně mezi betony Slezáka. Asistence: Petr Mrázek, Jakub Zbořil.
     
    16:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí střílí gól v oslabení! Mora dokázala získat puk na své hole a Beták následně poslal puk za obranu Brna, kde byl nikým nehlídaný LUKÁŠ KRÁLÍK, který si lehce poradil i s brankářem Klimešem se svou kličkou do bekhendu. Asistence: Šimon Beták.
     
    02:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora dokázala velice rychle srovnat, když Jergl zavezl puk do útočného pásma, kde se nakonec ke střele od modré odhodlal Kreigher, jehož střelu vyrazil Klimeš před sebe na zcela volného ALEŠE JERGLA, který neměl problém již vstřelit puk do zcela prázdné brány. Asistence: Luka Kreigher.
     
    00:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlý gól Brna! FILIP BENEŠ dokázal získat puk za bránou Olomouce, odkud jej následně poslal na Slezáka, který si bohužel pro domácí srazil kotouč do své brány. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Jergl (Kreigher), 17. Králík (Beták), 36. Jergl (Kocián, Hradil), 37. Konečný (Kočiřík) – 1. Beneš, 33. Jenyš (Mrázek, Zbořil), 51. Kusko (Mrázek, Beneš)


    HC Olomouc: Slezák (Pospíšil) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočířík, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Hájek, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner, Cívka – Kozel, Zohorna, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Boltvan, Grünwald, Pelikán.
    bahis siteleri