Liberec – Třinec 9:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Zlín 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Středa 05.03.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:15
    Oddechový čas pro Olomouc.
     
    58:53
    A tak možná ne, protože větším pětiminutovým trestem je potrestán i domácí Lukáš Králík (OLO), který svůj trest vyfasoval za nesportovní chování.
     
    58:53
    Šance Brna jsou zřejmě sečteny, protože Jakub Zbořil (KOM) fauloval velice tvrdě u mantinelu Jergla, a brněnský hráč tak vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:10
    Brno hraje v šesti!
     
    58:10
    Oddechový čas pro Kometu Brno.
     
    58:10
    Tak to je neuvěřitelné! Na Slezáka jeli hned dva hráči Komety, když se celou akci pokusil vyřešit svým zakončením mezi betony Raška, ale Slezák dokázal puk udržet.
     
    53:10
    Jergl posunul puk před bránu Brna, kde jej tečoval Králík směrem do brány hostí a domácí hráči se již radovali ze vstřelené branky, ale brankový rozhodčí neviděl puk projít přes brankovou čáru, a tak je radost domácích zbytečná.
     
    52:38
    Bohužel však Jan Sedlák (KOM) seknul jednoho z olomouckých, a tak je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    50:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno přeci jenom snižuje ihned po skončení přesilové hry. SILVESTER KUSKO dokázal protlačit puk za záda Slezáka, a tak je tu ještě zajímavá zápletka utkání. Asistence: Petr Mrázek, Filip Beneš.
     
    48:59
    Mrázek nahrával před prázdnou klec Raškovi, který svou pohotovou střelou přestřeluje olomouckou bránu!
     
    48:20
    Na dvě minuty za hru vysokou holí je vyloučen domácí Zbyněk Hradil (OLO), a Brno tak bude hrát minutu a tři vteřiny ve čtyřech proti třem.
     
    47:23
    Současně vyloučení jsou Adam Šidák (KOM) a Milan Ostřanský (OLO) na dvě minuty za sekání. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    42:53
    Za hákování je na dvě minuty vyloučen domácí Lukáš Kočířík (OLO), a Kometa tak bude hrát svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    41:00
    Tak to byla obrovská šance Brna! Raška nahrál Kuncemu, který byl zcela sám před Slezákem, ale hostující útočník ještě poslal puk zpět na svého spoluhráče, kterého svým rychlým přesunem dokázal zlikvidovat olomoucký brankář.
     
    37:05
    Už to málem bylo o tři branky, protože Králík dostal puk mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný, ale olomouckého útočníka dokázal vychytat Klimeš.
     
    36:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora střílí gól v přesilové hře! Kohouti hodně dlouho kombinovali ve svém útočném pásmu, až nakonec nahrál Kočířík před bránu, kde byl MARTIN KONEČNÝ, který i s trochou štěstí dostal puk do brány mezi betony Klimeše. Asistence: Lukáš Kočířík.
     
    36:10
    Je tu druhé vyloučení Komety, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Libor Hájek (KOM).
     
    35:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jergl obkroužil s pukem celé útočné pásmo až jej předal Kociánovi, jenž následně nahrál ALEŠI JERGLOVI mezi kruhy, kterému nevyšla jeho rychlá střela, ale to bylo pro domácího útočníka možná dobře, protože si mohl následně potáhnout ještě puk a zasunout jej do odkryté části brněnské klece. Asistence:Tadeáš Kocián, Zbyněk Hradil.
     
    32:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    PAVEL JENYŠ dostal pěknou přihrávku za obranu Olomouce, kde se následně dokázal prosadit ve svém samostatném úniku, když poslal puk přesně mezi betony Slezáka. Asistence: Petr Mrázek, Jakub Zbořil.
     
    29:02
    Je tu první vyloučení na brněnské straně, když na dvě minuty za sekání je vyloučen Adam Raška (KOM).
     
    27:20
    Domácí střídačce je teď hodně přísně odpískána hra v šesti. Dvouminutový trest odsedí Lukáš Kočířík (OLO).
     
    21:22
    Raška se dostal s pukem do velmi dobré pozice a jeho následnou střelu vyrazil Slezák před sebe, odkud následně posílá Mora kotouč na zakázané uvolnění.
     
    20:09
    Ihned po buly vyslal nádherným pasem Škůrek do šance Jergla, který byl při svém zakončení hodně tísněn, ale i tak vyslal střelu na Klimeše, který jeho pokus vyrazil nad sebe a puk následně zachytil ze vzduchu svou lapačkou.
     
    19:44
    Zbořil upadnul při vývozu puku ze své obranné třetiny a ke kotouči se dostal Jergl, jenž nahrál na druhou stranu Králíkovi, který však ve velmi dobré pozici minul hostující bránu.
     
    16:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí střílí gól v oslabení! Mora dokázala získat puk na své hole a Beták následně poslal puk za obranu Brna, kde byl nikým nehlídaný LUKÁŠ KRÁLÍK, který si lehce poradil i s brankářem Klimešem se svou kličkou do bekhendu. Asistence: Šimon Beták.
     
    16:22
    Než se Olomouci povedlo dostat puk ze své obranné třetiny, tak si Brno vytvořilo několik vážných příležitostí, když po jedné ze střel byl už puk za Slezákem, ale toho perfektně zastoupil Rašner, který odpálil puk z brankové čáry.
     
    15:44
    Na dvě minuty za hákování je vyloučen domácí David Škůrek (OLO).
     
    09:59
    Hosté jeli tři na jednoho a Raška nahrál mezi kruhy Mrázkovi, jenž se ještě pokusil udělat kličku do bekhendu, ale jeho zakončení se nevlezlo mezi tři tyče olomoucké brány.
     
    02:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora dokázala velice rychle srovnat, když Jergl zavezl puk do útočného pásma, kde se nakonec ke střele od modré odhodlal Kreigher, jehož střelu vyrazil Klimeš před sebe na zcela volného ALEŠE JERGLA, který neměl problém již vstřelit puk do zcela prázdné brány. Asistence: Luka Kreigher.
     
    00:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlý gól Brna! FILIP BENEŠ dokázal získat puk za bránou Olomouce, odkud jej následně poslal na Slezáka, který si bohužel pro domácí srazil kotouč do své brány. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Jergl (Kreigher), 17. Králík (Beták), 36. Jergl (Kocián, Hradil), 37. Konečný (Kočiřík) – 1. Beneš, 33. Jenyš (Mrázek, Zbořil), 51. Kusko (Mrázek, Beneš)


    HC Olomouc: Slezák (Pospíšil) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočířík, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Hájek, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner, Cívka – Kozel, Zohorna, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Boltvan, Grünwald, Pelikán.
    bahis siteleri