Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:2 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Doněck – Riga 5:2 (kon.)
Lev – Záhřeb 4:3 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 07.03.2014, 16:30 • Lužniki Palace of Sports • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:31
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Prodloužení netrvalo ani dvě minuty a je rozhodnuto! Mironov našel na modré čáře MAXIMA KARPOVA, který vjel do útoku z pravého kruhu vypálil kotouč pod víko. Sanford neměl moc šancí, jak kotouč zachytit. Asistence: Andrej Mironov.
     
    60:25
    Pěstuško mohl hned na úvod rozhodnutí rozhodnout, jeho ránu zastavilo břevno Sanfordovy brány!
     
    53:11
    Hosté si dokázali přece jen vytvořit tlak, Apalkov se snažil objet povyjetého Jerjomenka, přičemž trefil tyčku, kotouč se odrážel před bránu, kde ho minul Plotnikov, k puku se dostal Holos, který mohl pálit do odkryté klece.Svou střelu však poslal hodně mimo bránu.
     
    51:38
    Hosté si zahrají první početní výhodu v zápase, Jurij Babenko dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    50:44
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché! Na první branku čekali domácí fanoušci 50 minut, na druhou už jen minutu. Pěstuško vjel za bránu, nahrál na LEA KOMAROVA, který poslal puk pod víko a vyrovnal stav utkání. Asistence: Maxim Pěstuško, Konstantin Gorovikov.
     
    49:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen domácí trefují úvodní branku utkání a pořádně dramatizují zbytek zápasu. ALEXANDER RJAZANCEV napálil puk od modré a propálil vše před sebou včetně Jerjomenka. Bez asistence.
     
    40:37
    Přesilová hra pro Dinamo, Jegor Averin obdržel dvě minuty za hákování, tři početní výhody Dinamo nevyužilo ve druhé dvacetiminutovce.
     
    33:20
    Hodně netypický moment. Lodivod Jaroslavle Dave King si vzal oddechový čas. Překvapivý je jeho tah i proto, že Dinamo se nenachází v žádném velkém tlaku. Zřejmě chtěl poskytnou čas na oddech pětici, která po icingu nemohla vystřídat.
     
    30:40
    Novák posílal od modré střelu k nahození, jeho záměr vystihl Komarov a Sanford jen tak tak kotouč vyrazil pravým betonem.
     
    28:44
    Višněvskij tak dlouho nedokázal vypíchnout kotouč Kokarevovi až ho poslal k ledu nedovoleně. Nyní se už ruský obránce usadil na trestnou lavici.
     
    26:57
    Sprukts obdržel přihrávku do mezikruží a svou jedovatou ránou z první pořádně vystrašil domácí fanoušky, jeho projektil nakonec zamířil mimo pravou tyčku domácí brány.
     
    24:18
    Ale šanci si přeci jen vytvořili, Karsums našel na druhé straně čekajícího Karpova, jehož střelu z první bleskurychlým přesuneme k levé tyči Sanford zneškodnil.
     
    23:12
    Domácí si zahrají přesilovou hru, Achmetov nedovoleně zastavil Novák a a obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:52
    To je neuvěřitelně, co teď Cvětkov nedal. Ruský útočník dostal šanci jako na zlatém podnosu, stál sám asi dva metry od odkryté klece Sanforda, ale přestřelil.
     
    14:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Lokomotiv se senzačně dostává do dvoubrankového vedení a nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Kotouč se od mantinelu odrazil k SERGEJI PLOTNIKOVOVI, který z mezikruží prostřelil Jerjomenka. Asistence: Jonas Holos.
     
    12:22
    A za vzájemnou potyčku dostávají její účastníci trest ve hře. Višněvskij i Redlihs už sedí na trestné lavici. Dvě minuty uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    12:21
    Teď se do dobré šance dostal Koňkov, ten dostal přihrávku od Redlihse a vypálil, Jerjomenko chvíli váhal, kde že má kotouč. Redlihs se snažil bankáře rozhodit, za což musel schytat několik ran od domácí obrany.
     
    07:25
    Logické vyústění domácího tlaku, Ilja Ljubuškin se dopustil krosčeku a na dvě minuty oslabí své mužstvo. Pokud tedy domácí nevyrovnají.
     
    07:14
    Domácí odhodili rozpaky a teď svého soupeře pořádně trápí. Kvapila v obrovské šanci vychytal Sanford, Barancev mohl dorážet do prázdné brány ale kotouč nezasáhl.
     
    06:39
    Pěstuško mohl stav utkání vyrovnat, po střele svého spoluhráče od modré čáry dostal před bránou prostor k dorážce, kotouč však měl v rozhodujícím okamžiku na dlouhou hokejku.
     
    04:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro favorita utkání. Sprukts našel v útočném pásmu efektivní zadovkou svého najíždějícího krajana MIKELISE REDLIHSE, který překonal Jerjomenka a otevírá účet série. Asistence: Janis Sprukts, Geoff Platt.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Rjazancev, 51. Komarov (Pěstuško, Gorovikov), 62. Karpov (Mironov) – 5. Redlihs (Sprukts, Platt), 15. Plotnikov (Holos)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov)- Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Rjazancev, Korjagin, Barancev- Gorovikov, Pěstuško, Komarov- Karsums, Karpov, Cvětkov- Babenko, Volkov, Kokarev- Sopin, Pestunov, Kvapil
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik)- Ljubuškin, Gorochov, Kronwall, Holos, Vasiljev, Jakovlev, Višněvskij, Pašnin- Platt, Sprukts, Redlihs- Plotnikov, Averin, Apalkov- Koňkov, Galimov, Kartajev- Petrov, Kapustin, Achmetov

    Rozhodčí: Romasko, Olenin- Šeljanin, Sivov

    Diváci: 6749
    bahis siteleri