Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:2 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Doněck – Riga 5:2 (kon.)
Lev – Záhřeb 4:3 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 07.03.2014, 16:30 • Lužniki Palace of Sports • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:31
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Prodloužení netrvalo ani dvě minuty a je rozhodnuto! Mironov našel na modré čáře MAXIMA KARPOVA, který vjel do útoku z pravého kruhu vypálil kotouč pod víko. Sanford neměl moc šancí, jak kotouč zachytit. Asistence: Andrej Mironov.
     
    50:44
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché! Na první branku čekali domácí fanoušci 50 minut, na druhou už jen minutu. Pěstuško vjel za bránu, nahrál na LEA KOMAROVA, který poslal puk pod víko a vyrovnal stav utkání. Asistence: Maxim Pěstuško, Konstantin Gorovikov.
     
    49:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen domácí trefují úvodní branku utkání a pořádně dramatizují zbytek zápasu. ALEXANDER RJAZANCEV napálil puk od modré a propálil vše před sebou včetně Jerjomenka. Bez asistence.
     
    14:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Lokomotiv se senzačně dostává do dvoubrankového vedení a nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Kotouč se od mantinelu odrazil k SERGEJI PLOTNIKOVOVI, který z mezikruží prostřelil Jerjomenka. Asistence: Jonas Holos.
     
    04:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro favorita utkání. Sprukts našel v útočném pásmu efektivní zadovkou svého najíždějícího krajana MIKELISE REDLIHSE, který překonal Jerjomenka a otevírá účet série. Asistence: Janis Sprukts, Geoff Platt.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Rjazancev, 51. Komarov (Pěstuško, Gorovikov), 62. Karpov (Mironov) – 5. Redlihs (Sprukts, Platt), 15. Plotnikov (Holos)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov)- Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Rjazancev, Korjagin, Barancev- Gorovikov, Pěstuško, Komarov- Karsums, Karpov, Cvětkov- Babenko, Volkov, Kokarev- Sopin, Pestunov, Kvapil
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik)- Ljubuškin, Gorochov, Kronwall, Holos, Vasiljev, Jakovlev, Višněvskij, Pašnin- Platt, Sprukts, Redlihs- Plotnikov, Averin, Apalkov- Koňkov, Galimov, Kartajev- Petrov, Kapustin, Achmetov

    Rozhodčí: Romasko, Olenin- Šeljanin, Sivov

    Diváci: 6749
    bahis siteleri