Slavia – Karviná - ženy 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
S.K. Karviná - ženy
Sobota 08.03.2014, 15:15 • Zimní stadion Beroun • Play-off ligy žen
Partner:
     
    54:41
    Na světě je ale jiná nepříjemnost pro Karvinou, která hrála v šesti. Slavia jde na přesilovku a tohle může být poslední šance, jak se ještě vrátit do zápasu!
     
    43:32
    Chuť hokejistek Karviné teď podpoří i faul jejich soupeřek. Aneta Lédlová (SLA) – 2 minuty za hákování.
     
    32:06
    Je tu tedy přesilová hra pro Slavii, která může odpovědět na vzestup soupeřek. Markéta Výtisková (KAR) – 2 minuty za sekání.
     
    27:40
    Karviná je v plném počtu a hned si zahraje přesilovou hru. Viktoria Ihnaťová si vynutila hákování Martiny Maškové (SLA) a nyní se budou bránit domácí.
     
    25:05
    Jenže brzy po gólu přichází těžká dvouminutovka pro hostující hokejistky. Denisa Navrátilová (KAR) si kromě menšího trestu odpyká také osobní "desítku".
     
    16:42
    Druhá přesilovka pro Pražanky, znovu je to po faulu Magdy Walicové (KAR), verdikt zní hákování. Další nepříjemná chvilka pro hostující hokejistky.
     
    13:44
    A je tu první vyloučení zápasu. Magda Walicová (KAR) si odpyká menší trest za držení protihráčky, Slavia jde na přesilovku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Bukolská (Lédlová), 16. Brotánková (Vanišová, Lédlová), 57. Lédlová (Vanišová) – 25. Walicová (Sadilková), 38. Ihnaťová (Gápová, Hymlárová), 42. Přibylová, 54. Kytková (Solničková)


    HC Slavia Praha: Bečevová (Ramajzlová) – Horálková, Kolowratová, Lásková, Pelikánová, Kosinová, Brotánková, Bukolská, Lédlová, Patočková, Jůzková, Mašková, Chmelová, Cornová, Nárožná, Vanišová. Trenér: Petr Tejral.
    S.K. Karviná - ženy: Peslarová (Dvořáková) – Výtisková, Chrapek, Kosellková, Hymlárová, Walicová, Kovářová, Hudečková, Ihnaťová, Solničková, Tomigová, Gápová, Kytková "C", Přibylová, Sadilková, Navrátilová, Zíková. Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Malá.

    Diváci: 125
    bahis siteleri