Slavia – Karviná - ženy 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
S.K. Karviná - ženy
Sobota 08.03.2014, 15:15 • Zimní stadion Beroun • Play-off ligy žen
Partner:
     
    56:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece je tady gól naděje, Slavia půl minuty před koncem přesilovky snižuje na nejtěsnější rozdíl! Střelu Terezy Vanišové si ANETA LÉDLOVÁ zvládla zpracovat a parádní bekhendovou kličkou ještě vykřesává naději pro domácí výběr – 3:4! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    53:45
    Karviná právě vstřelila branku!
    Těžká rána do vazu domácího týmu, Karviná je 6 minut a 15 sekund od obhajoby mistrovského titulu! Ojedinělou šanci dokázala proměnit v gól kapitánka RENÁTA KYTKOVÁ a už je to o dvě branky – 2:4! Asistence: Kateřina Solničková.
     
    41:06
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, Karviná hned po startu třetí třetiny obrací skóre a všechno je teď úplně jinak, než se zdálo být po první části! Postarala se o to fantastická akce VENDULY PŘIBYLOVÉ, která se jako rychlík z Uničova prohnala přes dvě pásma a svůj parádní slalom zakončila přesnou střelou za vyrážečku Bečevové – 2:3! Bez asistence.
     
    37:28
    Karviná právě vstřelila branku!
    A je to tady, Karviná ve druhé třetině vyrovnává skóre! Měla k dispozici ponechanou výhodu, v níž přišla krásná kombinace slovenského dua Gápová – VIKTORIA IHNAŤOVÁ a druhá jmenovaná úplně snadno zakončila do prázdné brány! Jedeme zase od nuly – 2:2! Asistence: Nikola Gápová, Klára Hymlárová.
     
    24:29
    Karviná právě vstřelila branku!
    Velmi dobrou pasáž po přestávce zakončuje Karviná kontaktním gólem a její fanoušci na tribunách ožívají! Nabídku Sadilkové od modré čáry nádherně tečovala mezi betony Bečevové MAGDA WALICOVÁ a je to už jen 2:1! Asistence: Sára Sadilková.
     
    15:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani půl minuty a domácí hokejistky jsou napřed už o dvě branky. Zdálo se, že Peslarová má kotouč ve své moci, ale rozhodčí hru nepřerušily a slávistky ho nakonec dokázaly posunout za brankovou čáru. Povedlo se to TEREZE BROTÁNKOVÉ – 2:0! Asistence: Tereza Vanišová, Aneta Lédlová.
     
    14:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Úvodní přesilovku využívá Slavia po zásluze k vedoucímu gólu. Po střele z pravého kruhu vypadl Kláře Peslarové kotouč z lapačky a dostala se k němu KATEŘINA BUKOLSKÁ, která v obrovském zmatku protlačila puk do sítě – 1:0! Asistence: Aneta Lédlová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Bukolská (Lédlová), 16. Brotánková (Vanišová, Lédlová), 57. Lédlová (Vanišová) – 25. Walicová (Sadilková), 38. Ihnaťová (Gápová, Hymlárová), 42. Přibylová, 54. Kytková (Solničková)


    HC Slavia Praha: Bečevová (Ramajzlová) – Horálková, Kolowratová, Lásková, Pelikánová, Kosinová, Brotánková, Bukolská, Lédlová, Patočková, Jůzková, Mašková, Chmelová, Cornová, Nárožná, Vanišová. Trenér: Petr Tejral.
    S.K. Karviná - ženy: Peslarová (Dvořáková) – Výtisková, Chrapek, Kosellková, Hymlárová, Walicová, Kovářová, Hudečková, Ihnaťová, Solničková, Tomigová, Gápová, Kytková "C", Přibylová, Sadilková, Navrátilová, Zíková. Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Malá.

    Diváci: 125
    bahis siteleri