Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:5 (1:0, 2:2, 1:2 - 0:1)
SKA Petrohrad
Úterý 11.03.2014, 16:00 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je konec! pro CSKA Moskva tímto momentem skončila celá sezóna. Po střele Kovalčuka se puk ocitl za nic netušícím Glassem. Volného kotouče si nejrychleji všiml ALEXEJ PONIKAROVSKIJ, který s velkým štěstím v pádu rozhoduje tento zápas. Bez asistence.
     
    58:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný moment! Hostům se opět podařilo vyrovnat a postaral se o to ROMAN ČERVENKA, ke kterému se puk odrazil od zadního mantinelu. Český útočník měl před sebou jen prázdnou branku, kterou také trefil. Asistence: Kevin Dallman, Dmitrij Kalinin.
     
    53:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přece jen se Petrohradu povedlo snížit a to hlavně díky střele ILJI KOVALČUKA, který svou přízemní střelu poslal k pravé tyči Glasse, který nestihl zareagovat. Asistence: Maxim Chudinov.
     
    45:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krásný gól CSKA, který ukázal jak je hokej jednoduchá hra! Lisin se dostal spolu s NIKOLAJEM PROCHORKINEM do přečíslení dvou na jednoho a druhý jmenovaný hráč po ideální přihrávce střelou příklepem počtvrté překonal Saláka. Asistence: Enver Lisin, Igor Grigorenko.
     
    35:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Quint nejprve napálil boční tyč branky Saláka. Puk se poté odražil na hokejku NIKITY ZAJCEVA, který poslal další ránu pod horní tyč. Salák neměl šanci zareagovat. Asistence: Deron Quint.
     
    31:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad ukázal svou sílu a dokázal nepříznivý stav vyrovnat. Rychlou akci završil přihrávkou Thoresen, jenž našel TONYHO MARTENSSONA, který už měl před sebou jen prázdnou branku. Asistence: Patrick Thoresen, Roman Červenka.
     
    27:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už dokázali hosté vstřelit regulérní gól! Střela od modré čáry se od mantinelu odrazila před odkrytou branku, kde číhal připravený PATRICK THORESEN. Asistence: Kevin Dallman, Roman Červenka.
     
    21:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí tým rázně odvrací konec série! Fefelov krásným pasem našel na ose hřiště JAKOVA RYLOVA, jenž překonal Alexandra Saláka v brance SKA! Asistence: Igor Fefelov.
     
    18:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale je přesilová hra využitá! Dlouhé kombinování skončilo po chaosu v obraně Petrohradu střelou NIKITY ZAJCEVA, který byl nekrytý a poslal puk za záda bezmocného Saláka. Asistence: Andrej Pervyšin, Jan Muršak.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 19. Zajcev (Pervyšin, Muršak), 22. Rylov (Fefelov), 36. Zajcev (Quint), 46. Prochorkin (Lisin, Grigorenko) – 28. Thoresen (Dallman, Červenka), 32. Martensson (Thoresen, Červenka), 54. Kovalčuk (Chudinov), 59. Červenka (Dallman, Kalinin), 64. Ponikarovskij


    CSKA Moskva: Glass (Birjukov) – Mišarin (A), Zajcev, Denisov, Pervyšin, Quint, Rylov, Gimajev – Lisin, Grigorenko (C), Prochorkin – Filppula, Saprykin, Morozov – Muršak, Fefelov, Frolov (A) – Žarkov, Něprjajev, Ljubimov
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Chudinov, Chafizullin, Semjonov, Judin – Martensson, Červenka, Thoresen (A) – Tichonov, Kučerjavenko, Kovalčuk (C) – Ketov, Panarin, Šipačjov – Ponikarovskij, Kablukov, Sigarjov – Barabanov

    Rozhodčí: Gusev, Odins – Balodis, Dědjulja

    Diváci: 5 300
    bahis siteleri