Bohemians - NE – Liberec 4:3 (po pr.)
po prodl.
FbŠ pipni.cz Bohemians
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 1:0)
Crazy girls FBC Liberec
Středa 12.03.2014, 20:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen
     
    61:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Vítězkami dnešního zápasu i celé série se stávají hráčky Bohemians. Po střele Hyršlové se míček obloučkem odrazil před prázdnou branku, kde ho s trochou štěstí trefuje ADÉLA BOČANOVÁ a posílá svůj tým do semifinále. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    58:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec znovu vyrovnává. TEREZA HUBÁČKOVÁ dostala od své sestry skvělou přihrávku na střed, otočila se a trefuje se náramně. V levém růžku domácí branky se hodně dlouho žádný pavouk neobjeví. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    50:28
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí si ale berou vedení rychle zpět. Černá nahrála GABRIELE ŽŮRKOVÉ, která se s ničím nepárala a přesnou ránou od mantinelu dává svůj druhý gól dnešního večera. Asistence: Nikola Černá.
     
    49:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Tentokrát dostaly šanci rozehrát standardku hráčky v černém a dokázaly si poradit. Moťková přistrčila míček na LENKU BARTOŚOVOU, která svým švihem prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Brunclíková si na střelu sáhla, v cestě do branky ji ale zabránit nedokázala. Asistence: Kateřina Moťková.
     
    40:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Provedení se ujala KLÁRA LEIEROVÁ, která si položila Brunclíkovou a zvedla míček pod víko. Na drama je tedy zaděláno hned ze začátku třetiny. Bez asistence.
     
    37:31
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Žůrková zpoza branky našla přesně hůl nikým nehlídané IVETY HYRŠLOVÉ, která pod tělem padající Vokaté střílí druhou branku svého týmu. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    16:09
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A je to gól na druhé straně. Do protiútoku se vydala Žůrková. Na polovině přenechala míček Bočanové a zamířila před branku. Bočanová dokázala vystřelit přes dvě soupeřky, Vokatá její pokus pouze vyrazila a GABRIELA ŽŮRKOVÁ neměla s dorážkou velké problémy. Asistence: Adéla Bočanová.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 17. Žůrková (Bočanová), 38. Hyršlová (Žůrková), 51. Žůrková (Černá), 62. Bočanová (Hyršlová) – 41. Leierová (TS), 50. Bartošová (Moťková), 59. T.Hubáčková (Z.Hubáčková)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková (Christianová) – Nemravová, Zielenkiewicz, Černá, Jelínková, Chelstowska, Zemanová, Burdová, Nguyen – Bočanová, Hyršlová (C), Žůrková, Poláková, Šmídová, Satýnková, Vavrečková, Křížová. Surá, Jarešová, Vojnarová
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Hrubá) – Dostalíková, Kosová, Bartošová, Leierová (C), Koníčková, Hubáčková Z., Hubáčková T., Krauskopfová, Čílová, Moťková, Urbanová, Kabeláková, Mlejnková

    Rozhodčí: Čížek, Baloun

    Diváci: 145