Bohemians - NE – Liberec 4:3 (po pr.)
po prodl.
FbŠ pipni.cz Bohemians
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 1:0)
Crazy girls FBC Liberec
Středa 12.03.2014, 20:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen
     
    61:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Vítězkami dnešního zápasu i celé série se stávají hráčky Bohemians. Po střele Hyršlové se míček obloučkem odrazil před prázdnou branku, kde ho s trochou štěstí trefuje ADÉLA BOČANOVÁ a posílá svůj tým do semifinále. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    59:56
    Neuvěříte, co teď neproměnila Gabriela Žůrková. Bočanová našla přesně Hyršlovou, proti které vyjela Vokatá. Hyršlová přes ní poslala míček na Žůrkovou, která číhala na malém brankovišti. Žůrková letící míček zasáhla, ale branku trefit nedokázala a teď se drží za hlavu.
     
    58:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec znovu vyrovnává. TEREZA HUBÁČKOVÁ dostala od své sestry skvělou přihrávku na střed, otočila se a trefuje se náramně. V levém růžku domácí branky se hodně dlouho žádný pavouk neobjeví. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    54:43
    První přesilovka pro domácí. Vyloučena je Michaela Mlejnková, 2 minuty, sekání.
     
    54:17
    Šance Liberce. Před brankou Brunclíkové vznikl závar a domácí gólmanka nevěděla, kde je míček. Ten byl za ní v malém brankovišti. Brunclíková ho ale na poslední chvíli dokázala dostat pod své nohy a zamezila tak libereckým hráčkám ve skórování.
     
    50:28
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí si ale berou vedení rychle zpět. Černá nahrála GABRIELE ŽŮRKOVÉ, která se s ničím nepárala a přesnou ránou od mantinelu dává svůj druhý gól dnešního večera. Asistence: Nikola Černá.
     
    49:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Tentokrát dostaly šanci rozehrát standardku hráčky v černém a dokázaly si poradit. Moťková přistrčila míček na LENKU BARTOŚOVOU, která svým švihem prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Brunclíková si na střelu sáhla, v cestě do branky ji ale zabránit nedokázala. Asistence: Kateřina Moťková.
     
    40:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Provedení se ujala KLÁRA LEIEROVÁ, která si položila Brunclíkovou a zvedla míček pod víko. Na drama je tedy zaděláno hned ze začátku třetiny. Bez asistence.
     
    40:45
    Gabriela Žůrková musela zatáhnout za záchranou brzdu a je tu trestné střílení pro Liberec.
     
    37:31
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Žůrková zpoza branky našla přesně hůl nikým nehlídané IVETY HYRŠLOVÉ, která pod tělem padající Vokaté střílí druhou branku svého týmu. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    25:50
    První vyloučenou v dnešním zápase je Iveta Hyršlová, která dostává dvě minuta za blokování hole a hodně se diví.
     
    19:59
    Míček je v brance Brunclíkové, liberecká radost je ale zbytečná, neboť překročil brankovou čáru až po vypršení hrací doby.
     
    16:09
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A je to gól na druhé straně. Do protiútoku se vydala Žůrková. Na polovině přenechala míček Bočanové a zamířila před branku. Bočanová dokázala vystřelit přes dvě soupeřky, Vokatá její pokus pouze vyrazila a GABRIELA ŽŮRKOVÁ neměla s dorážkou velké problémy. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    09:11
    Za Vokatou zazvonila tyčka po rychlém průniku a střele Karin Vavrečkové.
     
    05:02
    Pozor na druhé straně. Míček poskakoval ve skrumáži těl před brankou Brunclíkové, která chvíli nevěděla, kde je. Nakonec se ale mladá gólmanka zorientovala včas a míček vyhodila z malého brankoviště.
     
    02:31
    Kabeláková pustila do šance Vavrečkovou, jejíž pokus vyrazila Vokatá maskou. Z následné akce dokázala dostat Vavrečková míček až do branky, ale rozhodčí už před tím pískal postavení domácí hráčky v brankovišti.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 17. Žůrková (Bočanová), 38. Hyršlová (Žůrková), 51. Žůrková (Černá), 62. Bočanová (Hyršlová) – 41. Leierová (TS), 50. Bartošová (Moťková), 59. T.Hubáčková (Z.Hubáčková)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková (Christianová) – Nemravová, Zielenkiewicz, Černá, Jelínková, Chelstowska, Zemanová, Burdová, Nguyen – Bočanová, Hyršlová (C), Žůrková, Poláková, Šmídová, Satýnková, Vavrečková, Křížová. Surá, Jarešová, Vojnarová
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Hrubá) – Dostalíková, Kosová, Bartošová, Leierová (C), Koníčková, Hubáčková Z., Hubáčková T., Krauskopfová, Čílová, Moťková, Urbanová, Kabeláková, Mlejnková

    Rozhodčí: Čížek, Baloun

    Diváci: 145