Poprad – Piešťany 5:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 14.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Gól do šatní na konci druhej tretiny napokon domácich Popradčanov nedokázal rozhodiť a v tretej dvadsaťminútovke predviedli naozaj skvelý výkon. Najskôr sa gólovo v 48. minúte tesne po vypršaní presilovej hry presadil Samuel Mlynarovič a následne v 58. minúte počas presilovej hry skóroval aj Adam Lapšanský.

    Aktuálny stav tejto štvrťfinálovej série medzi Popradom a Piešťanami je 2:1 v prospech Piešťan.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:22:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Popradčania kombinujú v útočnom pásme a už je jasné, že sa im podarilo znížiť stav série na 1:2 z ich pohľadu.
     
    59:25
    Urban tvrdo pálil zľavej strany, no gólman Šúrek bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    59:14
    V závere zápasu uvidíme ešte presilovú hru Popradu. Piešťanský kapitán Filip si odpyká dvojminútový trest za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy. Tentokrát to bolo bez protestov a Richard Filip okamžite odkorčuľoval na trestnú lavicu.
     
    59:04
    Belluš sympaticky pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v lapačke pozorného gólmana Šúreka!
     
    58:53
    V závere tretej tretiny sú Popradčania pri puku v strednom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Piešťanci dnes už pravdepodobne tento zápas prehrajú.
     
    58:06
    Piešťanci predviedli pred popradskou bránou až príliš veľký herný dôraz a gólman Masalkis po dohraní puku obdržal seknutie na pravú ruku. Napokon to však nie je nič vážne a popradský brankár pokračuje v hre.
     
    57:44
    Jozef Haring sa napokon v sprievode lekárov a svojich spoluhráčov rozhodol ísť do šatní a vyzerá to na vážnejšie zranenie. Dúfajme, že bude v poriadku.
     
    57:44
    Tesne za popradskou obrannou modrou čiarou ostal ležať jeden z piešťanských hráčov – Jozef Haring, ktorý je momentálne v opatere oboch tímových lekárov!
     
    57:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru skvelou kombinačnou akciou! Daniel Brejčák našiel na útočnej modrej čiare Stalsa, ktorý sa na strelu neulakomil, ale skvele prihrával na rozbehnutého ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou peknou strelou prekonal bezmocného Šúreka. Asistencie si pripisujú hráči Juris Stals a Daniel Brejčák.
     
    56:42
    Schyľovalo sa k ďalšiemu piešťanskému vylúčeniu za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy, ktoré avízoval čiarový rozhodca. Hlavný však videl teč a napokon sa vylučovať nebude.
     
    56:09
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť piešťanský útočník Samir Saliji.
     
    55:47
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Škadra, no jeho tvrdá delovka napokon skončila len asi meter vedľa popradskej brány. Masalskis teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    55:22
    Po nepresnej kombinácii Piešťancov sa puk ocitol mimo ľadovej plochy, no vylučovať sa nebude, keďže jeden z hlavných rozhodcov videl jasný teč.
     
    54:48
    Brejčák si tentokrát mierne nerozumel s Bellušom, ktorý pred útočnom modrou čiarou nespracoval puk ideálne. Následne sa Piešťanci snažia útočiť.
     
    54:09
    Takáč sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no pozorný Filip bol v strehu a svojim robustným telom svojho súpera odstavil. Následne sa Piešťanci snažia útočiť.
     
    53:46
    Piešťanský kapitán Filip tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka len poriadne minula priestor popradskej brány. Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    53:13
    Popradský obranca Urban zachytil puk po nepresnej kombinácii hostí a momentálne upokojuje tempo hry dobrými prihrávkami pred svojou bránou.
     
    52:35
    Stals nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Šúreka, ktorý dobre zakročil svojou výstrojou.

    Branky a nahrávky: 1. Stals (Sýkora), 14. Belluš, 17. Stals (Lapšanský, Vaic), 48. Mlynarovič (Kroták), 58. Lapšanský (Stals, Brejčák) – 21. Filip (Peško), 40. Mišura (Nemec, Brňák)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák ("A"), Malina, Kurali, Fabian, Makovský, Urban, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – Belluš, Paukovček, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (21. Šúrek) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Bučka, Škadra, Cuník, Biro – Lušňák, Peško, Saliji – Nemec ("A"), Mišura, Melichárek ("A") – Románek, Hamrák, Haring – Stupka, Holovič, Chylo

    Rozhodčí: Peter Lokšík, Rudolf Lauff – Slavomír Sčensný, Peter Šefčík

    Diváci: 2322
    bahis siteleri