Poprad – Piešťany 5:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 14.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    V závere zápasu uvidíme ešte presilovú hru Popradu. Piešťanský kapitán Filip si odpyká dvojminútový trest za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy. Tentokrát to bolo bez protestov a Richard Filip okamžite odkorčuľoval na trestnú lavicu.
     
    59:04
    Belluš sympaticky pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v lapačke pozorného gólmana Šúreka!
     
    58:06
    Piešťanci predviedli pred popradskou bránou až príliš veľký herný dôraz a gólman Masalkis po dohraní puku obdržal seknutie na pravú ruku. Napokon to však nie je nič vážne a popradský brankár pokračuje v hre.
     
    57:44
    Jozef Haring sa napokon v sprievode lekárov a svojich spoluhráčov rozhodol ísť do šatní a vyzerá to na vážnejšie zranenie. Dúfajme, že bude v poriadku.
     
    57:44
    Tesne za popradskou obrannou modrou čiarou ostal ležať jeden z piešťanských hráčov – Jozef Haring, ktorý je momentálne v opatere oboch tímových lekárov!
     
    57:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru skvelou kombinačnou akciou! Daniel Brejčák našiel na útočnej modrej čiare Stalsa, ktorý sa na strelu neulakomil, ale skvele prihrával na rozbehnutého ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou peknou strelou prekonal bezmocného Šúreka. Asistencie si pripisujú hráči Juris Stals a Daniel Brejčák.
     
    56:09
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť piešťanský útočník Samir Saliji.
     
    48:16
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Piešťany. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť Samuel Takáč.
     
    47:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania nedokázali využiť svoju presilovú hru, no napokon krátko po jej vypršaní skórujú! Kroták peknou prihrávkou o mantinel z pravej strany našiel na ľavej strane SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý popri Šúrekovej pravej ruke posiela Popradčanov do dvojgólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Arne Kroták.
     
    45:31
    Popradská presilová hra sa stáva skutočnosťou. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Marcel Holovič.
     
    42:29
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Ján Románek.
     
    39:26
    Piešťany dali gól!
    Popradskí hokejisti sa vo svojom oslabení síce dokázali ubrániť, no tentokrát poriadne prepadli v defenzíve a inkasujú nepríjemný gól do šatní. Po skvelej prihrávke z ˇalvej strany od Nemca sa k puku na pravej strane dostal MATEJ MIŠURA, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Vladimír Nemec a Tomáš Brňák.
     
    38:50
    Saliji sa spolu s Melichárekom natlačili pred gólmana Masalkisa a snažili sa puk doraziť do popradskej brány, no nepodarilo sa im to a napokon sa hra prerušila kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    37:19
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za zdržiavanie hry odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    36:46
    Po peknom vysunutí puku od Vaica sa k zakončeniu pred gólmanom Šúrekom dstal Paločko, no aj ten si posadil puk len na bekhend a napokon nedokázal prekonať pozorného ochrancu piešťanskej svätyne.
     
    34:08
    Prichádzajú vylúčenia na oboch stranách. Po dve minúty si za hrubosť pri náznaku potýčky odpykajú hráči Martin Belluš a Marek Biro.
     
    31:39
    Šúrek si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Vaica sa k zakončeniu z prvej na ľavej strane dostal Sýkora, no jeho delovka skončila len vo výstroji dobre premiestneného piešťanského gólmana.
     
    30:40
    Na rad prichádza presilová hra pre domáci Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Holovič.
     
    29:11
    Piešťanci sa už radovali z kontaktného gólu, no ten napokon jeden z hlavných rozhodcov neuznal, keďže ešte predtým bola avízovaná hra so zdvihnutou hokejkou!
     
    27:52
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Piešťany. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Lukáš Paukovček.
     
    26:32
    Po peknom vybojovaní puku v znení Vaica sa k zakončeniu pred gólmanom Šúrekom dostal Takáč, no jeho bekhendová strela napokon neprekonala betóny pozorného piešťanského gólmana!
     
    23:04
    Na rad prichádza prvá presilová hra pre Piešťany v dnešnom zápase. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci obranca Malina.
     
    20:55
    Piešťanci poriadne pridávajú na ofenzívnej aktivite a takmer vsietili ďalší gól! Po peknej strele od Melicháreka sa k puku pred gólmanom Masalskisom dostal Mišura, no ten napokon nedokázal prekonať betóny popradského gólmana.
     
    20:21
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" dokázali skórovať v úvode druhej tretiny! Po vyhratom vhadzovaní na ľavej strane v znení Peška sa k puku za ľavým kruhom dostal piešťanský kapitán RICHARD FILIP, ktorý svojou delovkou k ľavej žŕdke popradskej brány poriadne prekvapil gólmana Masalskisa. Asistenciu si pripisuje Michal Peško.
     
    V úvode druhej tretiny nastúpil do piešťanskej brány namiesto gólmana Tomáša Tomeka gólman Martin Šúrek!
     
    17:40
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si odchádza sadnúť piešťanský útočník Samir Saliji, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    16:07
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti síce nedokázali skórovať v presilovej hre, no dve minúty po návrate vylúčeného Drgoňa napokon zvyšujú svoj náskok na tri góly. Po peknej strele od Lapšanského gólman Tomek nemal puk pod kontrolou, čo využil JURIS STALS a ten ho z niekoľkonásobnej dorážky prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Ľubomír Vaic.
     
    14:05
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť piešťanský obranca Adam Drgoň, ktorý sa previnil úderom do hlavy na Tomáša Sýkoru. Drgoň obdržal aj desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    13:24
    Poprad dal gól!
    Piešťanci aj tentokrát poriadne poľavili v defenzíve a nedokázali si ustrážiť štvrtú popradskú formáciu. Najskôr to z pravej strany skúšal Paukovček, no hostia ešte odolali, následne sa však k odrazenému puku v medzikruží dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, ktorého si bez problémov vycvičil a po dobrých kľučkách skóroval.. Bez asistencií.
     
    00:52
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti, mohutne poháňaní domácimi tribúnami sa hneď v úvode tohto zápasu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sýkoru sa k k puku na hranici ľavého kruhu dostal JURIS STALS, ktorý svojou delovkou, ktorá bola mierne zblokovaná prekonal bezmocného Tomeka. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.

    Branky a nahrávky: 1. Stals (Sýkora), 14. Belluš, 17. Stals (Lapšanský, Vaic), 48. Mlynarovič (Kroták), 58. Lapšanský (Stals, Brejčák) – 21. Filip (Peško), 40. Mišura (Nemec, Brňák)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák ("A"), Malina, Kurali, Fabian, Makovský, Urban, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – Belluš, Paukovček, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (21. Šúrek) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Bučka, Škadra, Cuník, Biro – Lušňák, Peško, Saliji – Nemec ("A"), Mišura, Melichárek ("A") – Románek, Hamrák, Haring – Stupka, Holovič, Chylo

    Rozhodčí: Peter Lokšík, Rudolf Lauff – Slavomír Sčensný, Peter Šefčík

    Diváci: 2322
    bahis siteleri