Poprad – Piešťany 5:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 14.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru skvelou kombinačnou akciou! Daniel Brejčák našiel na útočnej modrej čiare Stalsa, ktorý sa na strelu neulakomil, ale skvele prihrával na rozbehnutého ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou peknou strelou prekonal bezmocného Šúreka. Asistencie si pripisujú hráči Juris Stals a Daniel Brejčák.
     
    47:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania nedokázali využiť svoju presilovú hru, no napokon krátko po jej vypršaní skórujú! Kroták peknou prihrávkou o mantinel z pravej strany našiel na ľavej strane SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý popri Šúrekovej pravej ruke posiela Popradčanov do dvojgólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Arne Kroták.
     
    39:26
    Piešťany dali gól!
    Popradskí hokejisti sa vo svojom oslabení síce dokázali ubrániť, no tentokrát poriadne prepadli v defenzíve a inkasujú nepríjemný gól do šatní. Po skvelej prihrávke z ˇalvej strany od Nemca sa k puku na pravej strane dostal MATEJ MIŠURA, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Vladimír Nemec a Tomáš Brňák.
     
    20:21
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" dokázali skórovať v úvode druhej tretiny! Po vyhratom vhadzovaní na ľavej strane v znení Peška sa k puku za ľavým kruhom dostal piešťanský kapitán RICHARD FILIP, ktorý svojou delovkou k ľavej žŕdke popradskej brány poriadne prekvapil gólmana Masalskisa. Asistenciu si pripisuje Michal Peško.
     
    16:07
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti síce nedokázali skórovať v presilovej hre, no dve minúty po návrate vylúčeného Drgoňa napokon zvyšujú svoj náskok na tri góly. Po peknej strele od Lapšanského gólman Tomek nemal puk pod kontrolou, čo využil JURIS STALS a ten ho z niekoľkonásobnej dorážky prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Ľubomír Vaic.
     
    13:24
    Poprad dal gól!
    Piešťanci aj tentokrát poriadne poľavili v defenzíve a nedokázali si ustrážiť štvrtú popradskú formáciu. Najskôr to z pravej strany skúšal Paukovček, no hostia ešte odolali, následne sa však k odrazenému puku v medzikruží dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, ktorého si bez problémov vycvičil a po dobrých kľučkách skóroval.. Bez asistencií.
     
    00:52
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti, mohutne poháňaní domácimi tribúnami sa hneď v úvode tohto zápasu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sýkoru sa k k puku na hranici ľavého kruhu dostal JURIS STALS, ktorý svojou delovkou, ktorá bola mierne zblokovaná prekonal bezmocného Tomeka. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.

    Branky a nahrávky: 1. Stals (Sýkora), 14. Belluš, 17. Stals (Lapšanský, Vaic), 48. Mlynarovič (Kroták), 58. Lapšanský (Stals, Brejčák) – 21. Filip (Peško), 40. Mišura (Nemec, Brňák)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák ("A"), Malina, Kurali, Fabian, Makovský, Urban, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – Belluš, Paukovček, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (21. Šúrek) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Bučka, Škadra, Cuník, Biro – Lušňák, Peško, Saliji – Nemec ("A"), Mišura, Melichárek ("A") – Románek, Hamrák, Haring – Stupka, Holovič, Chylo

    Rozhodčí: Peter Lokšík, Rudolf Lauff – Slavomír Sčensný, Peter Šefčík

    Diváci: 2322
    bahis siteleri