Poprad – Piešťany 5:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 14.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Gól do šatní na konci druhej tretiny napokon domácich Popradčanov nedokázal rozhodiť a v tretej dvadsaťminútovke predviedli naozaj skvelý výkon. Najskôr sa gólovo v 48. minúte tesne po vypršaní presilovej hry presadil Samuel Mlynarovič a následne v 58. minúte počas presilovej hry skóroval aj Adam Lapšanský.

    Aktuálny stav tejto štvrťfinálovej série medzi Popradom a Piešťanami je 2:1 v prospech Piešťan.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:22:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Popradčania kombinujú v útočnom pásme a už je jasné, že sa im podarilo znížiť stav série na 1:2 z ich pohľadu.
     
    59:25
    Urban tvrdo pálil zľavej strany, no gólman Šúrek bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    59:14
    V závere zápasu uvidíme ešte presilovú hru Popradu. Piešťanský kapitán Filip si odpyká dvojminútový trest za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy. Tentokrát to bolo bez protestov a Richard Filip okamžite odkorčuľoval na trestnú lavicu.
     
    59:04
    Belluš sympaticky pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v lapačke pozorného gólmana Šúreka!
     
    58:53
    V závere tretej tretiny sú Popradčania pri puku v strednom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Piešťanci dnes už pravdepodobne tento zápas prehrajú.
     
    58:06
    Piešťanci predviedli pred popradskou bránou až príliš veľký herný dôraz a gólman Masalkis po dohraní puku obdržal seknutie na pravú ruku. Napokon to však nie je nič vážne a popradský brankár pokračuje v hre.
     
    57:44
    Jozef Haring sa napokon v sprievode lekárov a svojich spoluhráčov rozhodol ísť do šatní a vyzerá to na vážnejšie zranenie. Dúfajme, že bude v poriadku.
     
    57:44
    Tesne za popradskou obrannou modrou čiarou ostal ležať jeden z piešťanských hráčov – Jozef Haring, ktorý je momentálne v opatere oboch tímových lekárov!
     
    57:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru skvelou kombinačnou akciou! Daniel Brejčák našiel na útočnej modrej čiare Stalsa, ktorý sa na strelu neulakomil, ale skvele prihrával na rozbehnutého ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou peknou strelou prekonal bezmocného Šúreka. Asistencie si pripisujú hráči Juris Stals a Daniel Brejčák.
     
    56:42
    Schyľovalo sa k ďalšiemu piešťanskému vylúčeniu za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy, ktoré avízoval čiarový rozhodca. Hlavný však videl teč a napokon sa vylučovať nebude.
     
    56:09
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť piešťanský útočník Samir Saliji.
     
    55:47
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Škadra, no jeho tvrdá delovka napokon skončila len asi meter vedľa popradskej brány. Masalskis teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    55:22
    Po nepresnej kombinácii Piešťancov sa puk ocitol mimo ľadovej plochy, no vylučovať sa nebude, keďže jeden z hlavných rozhodcov videl jasný teč.
     
    54:48
    Brejčák si tentokrát mierne nerozumel s Bellušom, ktorý pred útočnom modrou čiarou nespracoval puk ideálne. Následne sa Piešťanci snažia útočiť.
     
    54:09
    Takáč sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no pozorný Filip bol v strehu a svojim robustným telom svojho súpera odstavil. Následne sa Piešťanci snažia útočiť.
     
    53:46
    Piešťanský kapitán Filip tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka len poriadne minula priestor popradskej brány. Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    53:13
    Popradský obranca Urban zachytil puk po nepresnej kombinácii hostí a momentálne upokojuje tempo hry dobrými prihrávkami pred svojou bránou.
     
    52:35
    Stals nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Šúreka, ktorý dobre zakročil svojou výstrojou.
     
    52:06
    Melichárek sa rýchlo presúval po pravom krídle, no pozorný Daniel Brejčák je síce približne o hlavu menší, no svojim telom ho bez problémov odstavil.
     
    51:48
    Piešťanským "havranom" sa v ich kombinácii momentálne naozaj veľmi nedarí. Aj tentokrát sme mohli vidieť jasné zakázané uvoľnenie.
     
    51:22
    Piešťanci si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Šúrekom.
     
    50:55
    Piešťanci sa s pukom usadili v útočnom pásme, no momentálne majú problém prejsť cez pozornú popradskú defenzívu, ktorá sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    50:24
    Domáci hokejisti hrajú už v plnom počte. Hosťujúci Románek chcel puk pretlačiť z pravej strany cez Masalskisove betóny, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    49:55
    Popradčania sa bez problémov bránia. Po nepresnej prihrávke od Salijiho sa k puku dostal pozorný Brejčák, ktorý ho bez problémov vyhodil až za piešťanskú bránu.
     
    49:20
    Mlynarovič predviedol svoju bojovnosť aj tentokrát, keď v strednom pásme vybojoval puk a napokon ho poslal cez všetky čiary až za bránu gólmana Šúreka.
     
    49:05
    Gólman Masalskis si na svoje konto pripísal dva ďalšie dobré zákroky, keď po strelách Mišuru a Nemca dokázal puk zachytiť vo svojej lapačke.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2322 divákov.
     
    48:50
    Popradčania sa vo svojom oslabení zatiaľ bránia naozaj veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Po nepresnej prihrávke od Hamráka sa k puku dostal pozorný Fabian.
     
    48:16
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Piešťany. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť Samuel Takáč.
     
    47:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania nedokázali využiť svoju presilovú hru, no napokon krátko po jej vypršaní skórujú! Kroták peknou prihrávkou o mantinel z pravej strany našiel na ľavej strane SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý popri Šúrekovej pravej ruke posiela Popradčanov do dvojgólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Arne Kroták.
     
    47:18
    Mlynarovič predviedol ďalšiu nepresnú prihrávku, po ktorej Popradčania stratili pásmo. Piešťanci sa teda opäť oslobodzujú.
     
    46:51
    Kroták zaviezol puk do útočného pásma po ľavom krídle, následne prihrával na Mlynaroviča, no ten nedokázal puk dostatočne zachytiť a Piešťanci sa opäť oslobodzujú.
     
    46:16
    Popradčanom sa nedarí ani v tejto presilovej hre. Pozorný piešťanský forčeking nedovolil svojim súperom dostať sa do útočného pásma.
     
    45:31
    Popradská presilová hra sa stáva skutočnosťou. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Marcel Holovič.
     
    45:18
    Drábek sa dostal do peknej gólovej šance pred piešťanskou bránou, následne však prihrával Paukovčekovi a ten bol faulovaný. Popradčania majú k dispozícii avízované vylúčenie a hrajú v šestici.
     
    44:50
    Hostia si tentokrát nerozumeli pri prechode do útočného pásma a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    44:28
    Popradčania odohrali naozaj len veľmi zlú presilovú hru a Piešťanci sú momentálne v plnom počte. Hamrák však puk do útočného pásma už nezaviezol.
     
    43:56
    Fabian sympaticky pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná gólmanom Šúrekom len tesne vedľa piešťanskej brány.
     
    43:21
    Po nepresnej prihrávke od Kuraliho na Mlynaroviča sa k puku dostal pozorný Filip, ktorý bez problémov oslobodzuje Piešťany spod popradského útočného tlaku.
     
    42:50
    Lapšanský zaviezol puk do útočného pásma po ľavom krídle, následne chcel nájsť Stalsa v medzikruží, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Drgoň zblokoval túto prihrávku do bezpečia.
     
    42:29
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Ján Románek.
     
    41:55
    Piešťanci bojujú o puk za popradskou bránou, no zatiaľ sa im nedarí získať si ho. Popradčania svoj tesný náskok bránia veľmi dobre a nechcú inkasovať vyrovnávajúci gól.
     
    41:12
    Mlynarovič zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil gólman Šúrek videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi bez problémov zblokoval na zadný mantinel.
     
    40:48
    Sýkora sympaticky zakončoval z pravej strany, no bol dobre tiesnený Brňákom, ktorý ho následne od puku aj bez problémov odstavil. Následne sa hostia previnili zakázaným uvoľnením.
     
    40:06
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hosťujúci Piešťanci, ktorí bez problémov držia puk vo svojej moci a snažia sa útočiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu mala úplne odlišný priebeh ako tá prvá. Piešťanskí "havrani" pozviechali všetky svoje schopnosti a dokázali znížiť svoje gólové manko na hodnotu jedného gólu. Najskôr sa hneď v 21. minúte gólovo presadil Richard Filip, ktorý delovkou od modrej bez problémov skóroval. Následne bol jeden piešťanský gól v presilovej hre neuznaný kvôli vysokej hokejke a v poslednej minúte druhej tretiny vsietil Popradčanom gól do šatní aktívny Matej Mišura, ktorý ťažil z protiútoku.

    Tretia dvadsaťminútovka začne o 18:41 a bude poriadne napínavá. Podarí sa Piešťancom vyrovnať alebo si Popradčania svoj náskok už ustrážia?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:58
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil Lušňák, no jeho delovku gólman Masalskis videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    39:26
    Piešťany dali gól!
    Popradskí hokejisti sa vo svojom oslabení síce dokázali ubrániť, no tentokrát poriadne prepadli v defenzíve a inkasujú nepríjemný gól do šatní. Po skvelej prihrávke z ˇalvej strany od Nemca sa k puku na pravej strane dostal MATEJ MIŠURA, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Vladimír Nemec a Tomáš Brňák.
     
    39:14
    Kurali odstavil v rohu klziska napravo od popradskej brány Melicháreka a následne poslal puk až za bránu popradského gólmana Šúreka.
     
    38:50
    Saliji sa spolu s Melichárekom natlačili pred gólmana Masalkisa a snažili sa puk doraziť do popradskej brány, no nepodarilo sa im to a napokon sa hra prerušila kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    38:16
    Piešťanci sú stále usadení v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú. Zatiaľ im však chýba potrebná streľba.
     
    37:58
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Lušňáka sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Saliji, no nedokázal prekonať dobre presunutého gólmana Masalskisa, ktorý bez problémov postrážil svoju pravú žŕdku.
     
    37:19
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za zdržiavanie hry odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    36:53
    Na druhej strane sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Stupka, no jeho delovka smerovala len na betóny gólmana Masalskisa, ktorý puk bez problémov zblokoval do bezpečia.
     
    36:46
    Po peknom vysunutí puku od Vaica sa k zakončeniu pred gólmanom Šúrekom dstal Paločko, no aj ten si posadil puk len na bekhend a napokon nedokázal prekonať pozorného ochrancu piešťanskej svätyne.
     
    36:09
    Oba tímy hrajú už v plnom počte. Momentálne sú však pri puku piešťanskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry pred gólmanom Šúrekom.
     
    35:52
    Po peknej prihrávke Fabiana sa k zakončeniu v medzikruží dostal Urban, no jeho delovka napokon skončila v moci gólmana Šúreka, ktorý zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    35:16
    Z pravej strany sympaticky zakončoval Fabian, no jeho delovku gólman Šúrek videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi zblokoval na bezpečný zadný mantinel.
     
    34:36
    Lušňák nekompromisne pálil z pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad bránou gólmana Masalskisa, ktorý nemusel zasahovať.
     
    34:08
    Prichádzajú vylúčenia na oboch stranách. Po dve minúty si za hrubosť pri náznaku potýčky odpykajú hráči Martin Belluš a Marek Biro.
     
    33:57
    Piešťanská aktivita sa poriadne stupňuje, no popradská defenzíva odoláva naozaj veľmi dobre. Momentálne sú v útočnom pásme Popradčania, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    33:25
    Piešťanskí obrancovia predviedli dobrý defenzívny výkon a už hrajú v plnom počte. Tentokrát to strelou z ľavej strany skúšal Hamrák, no jeho delovka skončila len v moci pozorného Masalskisa.
     
    32:55
    Piešťanskí hokejisti sa snažia zaútočiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Popradská defenzíva na čele s forčekingom je naozaj veľmi pozorná.
     
    32:24
    Fabian sympaticky pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len tesne vedľa piešťanskej brány. Následne sú pri puku Popradčania.
     
    31:39
    Šúrek si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Vaica sa k zakončeniu z prvej na ľavej strane dostal Sýkora, no jeho delovka skončila len vo výstroji dobre premiestneného piešťanského gólmana.
     
    31:24
    Lapšanský pretlačil puk do útočného pásma, následne sa usadil na pravej strane, kde jeho palicové schopnosti obzerajú pozorní piešťanskí obrancovia.
     
    30:40
    Na rad prichádza presilová hra pre domáci Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Holovič.
     
    30:24
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil Hamrák, no gólman Masalskis bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    29:55
    Popradčania sa dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Piešťanci sú však stále v strehu a nič nenechávajú na náhodu. Puk držia pred svojou bránou bez väčších problémov.
     
    29:36
    Rais nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho tvrdá delovka napokon minula priestor popradskej brány. Gólman Masalskis teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    29:11
    Piešťanci sa už radovali z kontaktného gólu, no ten napokon jeden z hlavných rozhodcov neuznal, keďže ešte predtým bola avízovaná hra so zdvihnutou hokejkou!
     
    29:05
    Masalskis si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď najskôr po strele od Mišuru nevedel, kde je puk, keďže ho pred ním zblokoval Kurali, následne si však s Melichárkovou strelou z otočky poradil.
     
    28:42
    Tentokrát predviedol skvelý defenzívny zákrok popradský obranca Malina, ktorý po zachytení puku od Nemca vyslal puk až ku gólmanovi Šúrekovi.
     
    28:12
    Po nedôraznej prihrávke od Salijiho z pravej strany sa skvele zorientoval dvojgólový Stals ,ktorý poslal puk cez všetky čiary až za piešťanskú bránu.
     
    27:52
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Piešťany. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Lukáš Paukovček.
     
    27:11
    Drgoň zabojoval o puk za popradskou bránou a následne ho aj získal na hokejky hostí. Popradčania sú však zatiaľ pozorní a bez problémov sa bránia.
     
    26:32
    Po peknom vybojovaní puku v znení Vaica sa k zakončeniu pred gólmanom Šúrekom dostal Takáč, no jeho bekhendová strela napokon neprekonala betóny pozorného piešťanského gólmana!
     
    26:11
    Na rad prichádza krátka reklamná prestávka, po ktorej sa bude vhadzovať pred gólmanom Masalskisom, konkrétne po jeho pravici.
     
    25:54
    Biro zaviezol puk za popradskú bránu, no tam sa k nemu pristavil pozorný obranca Makovský, ktorý puk zachytil a následne ho poslal len na zakázané uvoľnenie.
     
    25:24
    Fabian nahodil puk na zadný mantinel, tam ho dokorčuľoval aktívny Sýkora, no napokon ho pozorný Biro svojim bodyčekom bez problémov odstavil.
     
    24:54
    Kroták zaviezol puk do útočného pásma, kde ho následne aj bez problémov podržal. Vyzerá to tak, že Popradčania svoje oslabenie už ustrážia bez inkasovania.
     
    24:24
    Popradčania sa bránia naozaj veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Urban tentokrát zneškodnil piešťanské šance dvakrát po sebe skvelým vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    23:46
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Rais, no jeho delovka bola zblokovaná len na pravý betón gólmana Masalskisa, ktorý bez problémov poslal puk na hokejky svojich obrancov.
     
    23:04
    Na rad prichádza prvá presilová hra pre Piešťany v dnešnom zápase. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci obranca Malina.
     
    22:48
    Puk sa v týchto chvíľach presúva zo strany na stranu, no ani jeden z tímov sa nedokáže vážnejšie presadiť. Aktívnejší sú však stále Piešťanci.
     
    22:22
    Belluš sa snažil s pukom pretlačiť do útočného pásma po pravom krídle, no napokon bol neúspešný a od puku ho odstavil naozaj pozorný Rais.
     
    21:55
    Z pravej strany tvrdo pálil Takáč, no jeho delovku gólman Šúrek nemusel likvidovať, keďže puk smeroval len tesne vedľa jeho brány.
     
    21:24
    Popradčania majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Piešťanci sú však aktívni a nič nenechávajú na náhodu.
     
    20:55
    Piešťanci poriadne pridávajú na ofenzívnej aktivite a takmer vsietili ďalší gól! Po peknej strele od Melicháreka sa k puku pred gólmanom Masalskisom dostal Mišura, no ten napokon nedokázal prekonať betóny popradského gólmana.
     
    20:21
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" dokázali skórovať v úvode druhej tretiny! Po vyhratom vhadzovaní na ľavej strane v znení Peška sa k puku za ľavým kruhom dostal piešťanský kapitán RICHARD FILIP, ktorý svojou delovkou k ľavej žŕdke popradskej brány poriadne prekvapil gólmana Masalskisa. Asistenciu si pripisuje Michal Peško.
     
    20:08
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali Piešťanci, ktorí ihneď zaútočili. Strela Lušňáka z veľkej vzdialenosti však gólmana Masalskisa neprekvapila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvode druhej tretiny nastúpil do piešťanskej brány namiesto gólmana Tomáša Tomeka gólman Martin Šúrek!
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu domácich "kamzíkov" naozaj vynikajúca, keďže v nej dokázali vsietiť viac gólov než v ostatných dvoch zápasoch spolu. Najskôr sa hneď v prvej minúte tešil popradský útočník lotyšskej národnosti – Juris Stals, ktorý poriadne prekvapil piešťanskú defenzívu svojou peknou strelou. Následne v 14. minúte skóroval Martin Belluš, ktorý využil nepozornosť v piešťanskej defenzíve a napokon vycvičil gólmana Tomeka. Do tretice krátko po vypršaní piešťanského trestu skóroval opäť Juris Stals, ktorý má dnes dobre vykročené k hetriku.

    Podarí sa piešťanským "havranom" otočiť vývoj stretnutia vo svoj prospech alebo si Popradčania svoj náskok ešte navýšia?
    Druhá tretina začína približne o 17:50.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    Piešťanci sa napokon dokázali ubrániť a ich veľmi nevydarená prvá tretina sa už len dohrá držaním puku v moci Popradčanov za Masalskisovou svätyňou.
     
    19:16
    Brejčák stratil puk na útočnej modrej čiare, tam ho prevzal aktívny Rais, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary a následne odchádza striedať. V týchto chvíľach sú pri puku Popradčania, ktorí upokojujú tempo hry za Masalskisovou bránou.
     
    18:48
    Aktívny Stupka zachytil puk v útočnom pásme a získal pre Piešťany cenné sekundičky v oslabení. Popradčania sú však stále pozorní a snažia sa takticky zaútočiť.
     
    18:23
    Z centrálnej časti tentokrát pálil Jabrocký, no Tomek bol v streh a puk svojimi betónmi vyrazil do bezpečia na ochrannú sieť.
     
    18:07
    Po peknej prihrávke od Vaica z úrovne piešťanskej brány sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Stals, no ten tentokrát nedokázal prekonať gólmana Tomeka, no k svojmu hetriku v zápase nemá ďaleko.
     
    17:40
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si odchádza sadnúť piešťanský útočník Samir Saliji, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    17:16
    Popradskí hokejisti predviedli ďalšiu nepresnosť na útočnej modrej čiare, keď sa Belluš dostal skôr do pásma ako puk a napokon sa odpískalo jasné postavenie mimo hry.
     
    16:42
    Stupka zakončoval z pravej strany, no jeho strelu gólman Masalskis videl veľmi dobre a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    16:07
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti síce nedokázali skórovať v presilovej hre, no dve minúty po návrate vylúčeného Drgoňa napokon zvyšujú svoj náskok na tri góly. Po peknej strele od Lapšanského gólman Tomek nemal puk pod kontrolou, čo využil JURIS STALS a ten ho z niekoľkonásobnej dorážky prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Ľubomír Vaic.
     
    15:55
    Piešťanský obranný štvorec zatiaľ funguje naozaj veľmi dobre a nedáva svojim súperom veľa priestoru na skórovanie v presilovej hre.
     
    15:24
    Brejčák pálil spoza kruhov, no jeho delovka bola jedným z hostí zblokovaná len na zadný mantinel. Popradčania sa však stále držia v pásme.
     
    14:55
    Piešťanci zaviezli puk do útočného pásma, kde ho pri mantineli niekoľko sekúnd podržali. Momentálne ho však majú v moci opäť domáci, ktorí útočia.
     
    14:21
    Fabian zakončoval spoza ľavého kruhu, následne jeho strelu chcel ešte stečovať Kroták, no nepodarilo sa mu to. Pozorní piešťanskí obrancovia sa napokon bez problémov oslobodili.
     
    14:05
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť piešťanský obranca Adam Drgoň, ktorý sa previnil úderom do hlavy na Tomáša Sýkoru. Drgoň obdržal aj desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    13:56
    Popradčania pokračujú vo svojom ofenzívnom tlaku a snažia sa vsietiť aj svoj tretí gól. Tentokrát však gólman Tomek odolal aj proti Sýkorovi a aj proti Lapšanskému.
     
    13:24
    Poprad dal gól!
    Piešťanci aj tentokrát poriadne poľavili v defenzíve a nedokázali si ustrážiť štvrtú popradskú formáciu. Najskôr to z pravej strany skúšal Paukovček, no hostia ešte odolali, následne sa však k odrazenému puku v medzikruží dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, ktorého si bez problémov vycvičil a po dobrých kľučkách skóroval.. Bez asistencií.
     
    12:53
    Po peknej prihrávke od Hamráka sa k puku na ľavej strane dostal Románek, ktorý preveril pozornosť gólmana Masalskisa dobrou strelou, no puk po zblokovaní betónmi skončil len na ochrannej sieti.
     
    12:24
    Piešťanci sa v týchto chvíľach snažia dostať do útočného pásma, no popradský forčeking je naozaj pozorný a prekazil piešťanskú snahu na útok už trikrát v rade.
     
    11:49
    Melichárek zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Masalskis bol aj tentokrát v strehu a puk s prehľadom zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    11:24
    Lapšanský bojoval o puk proti Raisovi pred piešťanskou bránou, no napokon bol úspešnejší piešťanský obranca, ktorý bez problémov upokojuje tempo hry dobrými krátkymi prihrávkami so svojimi spoluhráčmi.
     
    10:55
    Saliji zakončoval z hranice pravého kruhu, no gólman Masalskis bol pozorný a svojou lapačkou zblokoval puk do bezpečia na zadný mantinel.
     
    10:25
    Popradská defenzíva opäť zachytila nepresnú útočnú rozohrávku hostí. Následne sa do útoku dostal Belluš, ktorý potiahol puk do útočného pásma, no pozorný Biro ho v poslednej chvíli zastavil.
     
    09:35
    Gaborčík skúsil svoju strelu spoza kruhov, no jeho projektil bol napokon zblokovaný jedným z piešťanských hokejistov len k piešťanskej bráne, kde hostia upokojujú tempo hry.
     
    Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    09:21
    Po peknej prihrávke od Paločka z pravej strany sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal Vaic, no pozorný Škadra v poslednej chvíli zblokoval puk a prekazil tak útočnú kombináciu domáceho Popradu.
     
    08:54
    Takáč sa dostal k puku v rohu naľavo od piešťanskej brány, no pozorný Bučka sa k nemu dostal veľmi rýchlo a čistým spôsobom ho od puku bez problémov odstavil.
     
    08:24
    Popradčania zachytili ďalšiu nepresnú rozohrávku svojich súperov pred popradskou bránou a Makovský momentálne upokojuje tempo hry držaním puku za Masalskisovou bránou.
     
    07:49
    Prvý popradský útok opäť podržal puk v útočnom pásme, no následne sa k nemu dostali hostia, ktorí zásluhou Brňáka zakladajú svoj ďalší taktický útok.
     
    07:20
    Spoza pravého kruhu nekompromisne pálil Drgoň, no jeho nekomproisná delovka smerovala len poriadne vedľa popradskej brány. Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    06:45
    Belluš sa s pukom dostal do útočného pásma, no Piešťanci nenechávajú nič na náhodu a dokázali ho zneškodniť. Tentokrát sa o dobrý obranný zákrok postaral Holovič.
     
    06:19
    Románek sa dostal k puku na ľavom krídle, v rohu klziska skvele vybojoval puk a presne našiel pozorného Škadru. Jeho delovka však skončila len na betónoch a následne pod lapačkou gólmana Masalskisa.
     
    05:44
    Melichárek sa dostal k puku na hranici ľavého kruhu, následne ho však len nahadzoval na bránu gólmana Masalskisa, ktorý ukyryl toto nahodenie pod svojou lapačkou.
     
    05:16
    Mlynarovič sa snažil indivudálne predrať až pred bránu gólmana Tomeka cez stred, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Hamrák ho od puku bez väčších problémov odstavil.
     
    04:49
    Rais sa dostal k puku za pravým kruhom a následne dobre pálil, no jeho delovka skončila len na tele jedného z popradských hráčov, ktorý upokojil tempo hry.
     
    04:08
    Lušňák sa dostal do zaujímavej šance pred popradskou bránou, no pozorný Sýkora sa rýchlo vrátil a od puku ho bez problémov odtlačil svojim telom. Následne však Piešťanci stále útočia.
     
    03:45
    Piešťanskí "havrani" si tentokrát mierne nerozumeli pri prechode do útočného pásma a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    03:10
    Z hranice ľavého kruhu napriahol svoju hokejku Bučka, no puk mu príliš nesadol na čepeli a napokon skončillen tesne vedľa popradskej brány.
     
    02:38
    Piešťanci sa dlhšie nedokážu udržať v útočnom pásme. Tentokrát puk nahadzoval na zadný mantinel aktívny Biro, no tam sa k nemu dostal len pozorný Makovský, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    02:09
    Románek potiahol puk pred popradskú bránu, no napokon ho pozorní popradskí obrancovia zahnali len do rohu klziska, kde mu následne puk aj bez problémov uchmatli.
     
    01:34
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Mlynaroviča sa k puku v centrálnej časti dostal Jabrocký, no jeho teč napokon prešiel ponad gólmana Tomeka len k zadnému mantinelu.
     
    01:06
    Popradčania si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Masalskisom.
     
    00:52
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti, mohutne poháňaní domácimi tribúnami sa hneď v úvode tohto zápasu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sýkoru sa k k puku na hranici ľavého kruhu dostal JURIS STALS, ktorý svojou delovkou, ktorá bola mierne zblokovaná prekonal bezmocného Tomeka. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny tohto zápasu sa na vhadzovanie v stredovom kruhu postavili proti sebe hráči Stals a Peško. Úspešnejší bol napokon piešťanský center, ktorý sa snaží rýchlo zaútočiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Popradskí "kamzíci" sa v dnešnom zápase predstavia v klasických modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Piešťanskí "havrani" budú hrať v klasických žltých dresoch a koučovať ich bude tréner Milan Klement.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák ("A"), Malina, Kurali, Fabian, Makovský, Urban, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – Belluš, Paukovček, Drábek

    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Šúrek) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Bučka, Škadra, Cuník, Biro – Lušňák, Peško, Saliji – Nemec ("A"), MIšura, Melichárek ("A") – Románek, Hamrák, Haring – Stupka, Holovič, Chylo

    Rozhodca: Peter Lokšík, Rudolf Lauff – Slavomír Sčensný, Peter Šefčík.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už treťom zápase štvrťfinálovej sériie Tipsport Extraligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia kluby HK Poprad a ŠHK 37 Piešťany.

    Základná časť Tipsport extraligy:

    Popradskí hokejisti skončili po základnej časti na peknej piatej priečke so ziskom 86 bodov a gólovým skóre 167:153 za 29 výhier (7 mimo riadnej hracej doby) a 27 prehier (6 mimo riadnej hracej doby).

    Piešťanci sa s náskokom dvoch bodov – 88 bodových zápisov umiestnili na štvrtej priečke, kde nazbierali gólovú bilanciu 147:139 (je mierne horšia ako tá popradské) za 32 výhier (11 mimo riadnej hracej doby) a 24 prehier (3 mimo riadnej hracej doby).

    Prvý štvrťfinálový zápas tejto série medzi Popradom a Piešťanmi sa odohral v pondelok 10. marca 2014 v piešťanskej Easton Aréne, kde si našlo cestu 1558 divákov. V prvej tretine tohto zápasu boli aktívnejší hráči hosťujúceho Popradu, ktorí sa po góle Adama Lapšanského z 19. minúty dostali do najtesnejšieho vedenia. Hneď v úvode druhej tretiny však domáci "havrani" zabrali na plné obrátky, gólom Michala Peška v 25. minúte počas presilovej hry vyrovnali a následne sa v 28. minúte po úspešnom zásahu Mateja Hamráka dostali do vedenia 2:1. Následne sme mohli vidieť pozorných gólmanov, no najmä defenzívy oboch tímov, ktoré svojim súperom už nedovolili skórovať.
    Piešťanci sa teda po prvom zápase v sérii ujali vedenia po výsledku 2:1 (0:1, 2:0, 0:0).

    Druhý štvrťfinálový zápas medzi Popradom a Piešťanmi sa odohral o deň neskor – v utorok 11. marca opäť na ľade piešťanskej Easton Arény, kde si tentokrát našlo cestu len 1251 divákov. Piešťanskí "havrani" sa však svojim fanúšikom na tribúnach odvďačili za ich podporu hneď v prvej tretine, keď počas 10. minúty skóroval Václav Stupka a už o necelé dve minúty neskôr zvyšoval na 2:0 z pohľadu domácich aktívny Tibor Melichárek. Druhá tretina góly nepriniesla, no v tej tretej padol gól z hokejky popradského obrancu Štefana Fabiana, ktorý však v 43. minúte už nadobro uzavrel gólový účet tohto stretnutia.
    Piešťanci si teda po pekno defenzívnom výkone v závere zápasu vybojovali ďalšiu tesnú výhru 2:1 (2:0, 0:0, 0:1).

    Pred týmto zápasom sú mierne favorizovaní domáci Popradčania, ktorí síce dvakrát tesne prehrali, no dnes by mala byť ich šiestym hráčom mohutná divácka podpora na popradskom zimnom štadióne.
    Bookmakeri stávkových kancelárií sú podobného názoru, keďže na výhru "kamzíkov" vypísali kurz 2,00, zatiaľ čo na výhru "havranov" je stanovený kurz 2,68. Nerozhodná remíza by tiež mohla byť riešením a je ohodnotená kurzom 4,20.

    Pred Popradčanmi stojí dnes naozaj neľahká úloha. Podarí sa im zastaviť aktívnych Piešťancov a znížiť tak stav série na 1:2 z ich pohľadu?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Branky a nahrávky: 1. Stals (Sýkora), 14. Belluš, 17. Stals (Lapšanský, Vaic), 48. Mlynarovič (Kroták), 58. Lapšanský (Stals, Brejčák) – 21. Filip (Peško), 40. Mišura (Nemec, Brňák)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák ("A"), Malina, Kurali, Fabian, Makovský, Urban, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – Belluš, Paukovček, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (21. Šúrek) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Bučka, Škadra, Cuník, Biro – Lušňák, Peško, Saliji – Nemec ("A"), Mišura, Melichárek ("A") – Románek, Hamrák, Haring – Stupka, Holovič, Chylo

    Rozhodčí: Peter Lokšík, Rudolf Lauff – Slavomír Sčensný, Peter Šefčík

    Diváci: 2322
    bahis siteleri