Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 18.03.2014, 17:10 • ČEZ Aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH NĚMEC si přenesl formu ze základní části tam, kam je to nejvíc potřeba. Po střele Kuboše se ocitl mezi kruhy, uplatnil svůj důraz a překvapil Machovského svižnou ránou. Prostě a jednoduše do toho kotouče praštil a Kometa odskakuje svému soupeři znovu o tři góly. Asistence. Petr Kuboš.
     
    32:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají zpátky do hry. JÁN SÝKORA se obtočil kolem obránců Hanzlíka s Millerem, rval se o puk, bojoval a Čiliaka nakonec překonal. Puk doslova došťouchal do jeho klece a o další zápletku máme postaráno. Asistence: Michal Dvořák.
     
    25:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Hosté se vymanili z tlaku a udeřili parádním způsobem. Tomáš Svoboda nahodil puk z pravého kruhu na bránu, kde jej šikovně tečoval VOJTĚCH NĚMEC a překvapil Machovského střelou nad jeho beton. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    14:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skvěle předložil od k tyči k tyči JANU HRUŠKOVI a ten vymetl přesně pravý horní růžek. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    10:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté podnikli rychlý výpad, který domácí podcenili a vznikla situace dva na jednoho. V té skvěle předložil Čermák JANU HRUŠKOVI, který zakončil pod břevno. Asistence: Leoš Čermák.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. J. Sýkora (Dvořák) – 11. J. Hruška (Čermák), 15. J. Hruška (V. Němec), 26. V. Němec (T. Svoboda), 46. V. Němec (Kuboš)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Hanzlík Jiří, Slovák, Boháč, Jeřábek, Frolo, Mozík, Moravčík – Sýkora J., Straka, Kratěna – Pletka, Vlasák, Duda – Lev, Kašpařík, Indrák – Pitule, Sýkora T., Dvořák – Schleiss
    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík Jan, Miller, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Hruška, Čermák, H. Zohorna – J. Káňa, Němec, T. Svoboda – Burian, Koreis, J. Svoboda – Mrázek, Pivko, T. Vondráček – Raška.

    Rozhodčí: Fraňo, Homola – Komárek, Ondráček

    Diváci: 5483
    bahis siteleri