Dortmund – Schalke 0:0 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 1:3 (kon.) | Braunschweig – Mohuč 3:1 (kon.)
Hertha – Bayern 1:3 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:3 (1:2)
VfL Wolfsburg
Úterý 25.03.2014, 20:00 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    To byla přímo výstavní trefa, kterou předvedl MAXIMILIAN ARNOLD. Jeho spoluhráči šli do brejku, ale vypadalo to, že se žádná šance neurodí. Jenže míč se po nepřesné rozehrávce a odrazu dostal právě před hostujícího hráče, který se do balonu opřel z pětadvaceti metrů a krásně vymetl pavučiny v pravé šibenici Wolfovy brány. Skutečně parádní bomba a dost možná rozhodující úder pro Werder.
     
    17
    Werder právě vstřelil branku!
    Gól z čistého nebe. Centr Obraniaka proletěl před brankáře Benagliu, který prohrál souboj se SEBASTIANEM PRÖDLEM a jeho hlavička končí v síti. Velka chyba hostujícího brankáře, který míč nezachytil do rukavic a nabídl tak soupeři vrácení se do utkání. Asistence: Ludovic Obraniak.
     
    11
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Další gól. To je tedy pořádně ledová sprcha pro domácí. IVAN PERIŠIĆ si naběhl na malé vápno, kde mu přiťukl míč Arnold a chorvatský záložník neměl vůbec problém dopravit míč z bezprostřední blízkosti Wolfa do jeho brány. Kde byla ovšem obrana Werderu, to je mi záhadou. Asistence: Maximilian Arnold.
     
    2
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy začátek. Hosté jdou z první akce do vedení. Na roh Rodrígueze si naskočil BERNARD MALANDA a jeho hlavička končí i s pomocí tečujícího domácího hráče za zády bezmocného Wolfa. Ten nestačil reagovat na změnu směru a poprvé tak loví míč ze své sítě. Asistence: Ricardo Rodríguez.

    Roman Zajíček

    Branky: 17. Prödl (Obraniak) – 2. Malanda (Rodríguez), 11. Perišić (Arnold), 80. Arnold

    Karty:   85. Fritz (BRM), 89. Junuzović (BRM) – 37. Perišić (WOF)


    Werder Brémy: R. Wolf – C. Fritz, S. Prödl, A. Lukimya-Mulongoti, L. Caldirola – F. Kroos (45+1. C. Makiadi), Z. Junuzović, L. Obraniak (46. E. Elia), A. Hunt (C) – N. Petersen (90+1. L. Ayçiçek), F. Di Santo.
    Náhradníci: S. Mielitz – E. Elia, T. Gebre Selassie, C. Makiadi, M. Ekici, L. Ayçiçek, Kob Kobylanski.

    VfL Wolfsburg: D. Benaglio (C) (46. M. Grün) – C. Träsch, Naldo, T. Klose, R. Rodríguez – L. Gustavo, B. Malanda, I. Perišić (90. M. Schäfer), M. Arnold (88. J. Polák), D. Caligiuri – I. Olić.
    Náhradníci: M. Grün – P. Ochs, M. Schäfer, R. Knoche, J. Polák, S. Kutschke, K. Scheidhauer.

    Rozhodčí: Siebert – Pickel, Seidel

    Diváci: 35 000
    bahis siteleri