Japonsko U18 – Finsko U18 2:4 (kon.) | Kanada U18 – Česko U18 5:0 (kon.) | USA U18 – Švédsko U18 7:0 (kon.)
Rusko U18 – Maďarsko U18 3:1 (kon.)
konec
Japonsko U18
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Finsko U18
Středa 26.03.2014, 14:00 • Jégpalota, Budapešť • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Závěrečná hra bez brankářky se japonským juniorkám nevyvedla. Puku se ve středním pásmu ujala Nuutinenová a okamžitě ho nasměrovala na MATILDU NILLSONOVU. Ta po přejetí do útočné třetiny trefila prázdnou branku. Asistence: Emma Nuutinenová.
     
    59:08
    Tonosakiová jede z brány! Japonky to zkoušejí v šesti!
     
    54:05
    Finky dostávají trest za příliš mnoho hráček na ledě.
     
    52:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky si berou zpět ztracené vedení. EMMI RAKKOLAINENOVÁ v plné rychlosti projela přes útočnou modrou čárou a v jízdě překvapila Tonosakiovou střelou nad lapačku. Asistence: Matilda Nilssonová, Emma Nuutinenová.
     
    52:00
    Aokiová se dostala k vyraženému puku a stála sama před Keisalovou. Finka ale svůj tým drží nad vodou pohledným zákrokem betonem.
     
    45:39
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A je tu i zasloužené vyrovnání. Japonky z tlaku vytěžily vyrovnávací branku. RUI UKITAOVÁ dokázala z modré čáry trefit přesnou střelou zápěstím cíl v horním rohu branky. Je vyrovnáno! Asistence: Chisato Miyazakiová, Haruka Toková.
     
    42:38
    Toková se sama dostala před Keisalovou. Finka v brankovišti svůj tým drží skvělým zákrokem ve vedení!
     
    40:41
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    První krok již Japonky udělaly, je tu kontaktní gól! V útoku zůstala volná RUI UKIAOVÁ, která bekhendovou střelou pod horní tyč zaskočila Keisalovou. Finská gólmanka se snažila puk vytěsnit nad, ale nepodařilo se. Asistence: Chinami Tomitaová.
     
    37:20
    Japonské juniorky nezvládly střídání a hrály v šesti.
     
    35:51
    Enomotová sama před finskou gólmankou neuspěla. Finka skvěla zakročila.
     
    33:33
    Savolainenová se hnala sama na japonskou bránu, bekhendem nezakončila nad dobře postavené betony japonské gólmanky.
     
    22:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko oslabení přestálo, krátce na to však inkasovalo. Na japonskou brankářu letěl jeden puk za druhým, ta ho nakonec odrazila jen do prostoru pravého kruhu, kde byla dobře postavená SUVI KAYHKOVÁ, která z otočky trefila přesně horní část branky. Asistence: Nelli Salomakiová, Anniina Kaitalová.
     
    20:26
    Japonsko čeká oslabení. Aokiová hákovala a bude pykat.
     
    12:27
    Finky se dostaly do přečíslení 3 na 1. Parkusjarviová ale nezakončila přesně.
     
    02:09
    Finsko si zahraje ve čtyřech. Hakalová si odsedí dvě minuty.
     
    00:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko se jako první ujímá vedení. Po nahození z modré čáry se k puku dostala úplně volná EMMI RAKKOLAINENOVÁ, která si bez problémů vychutnala Japonku v brankovišti. Ta němela šanci. Asistence: Eve Savanderová, Ronja Savolainenová.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 41. Ukitaová (Tomitaová), 46. Ukitaová (Miyazakiová, Toková) – 1. Rakkolainenová (Savanderová, Savolainenová), 23. Kayhková (Salomakiová, Kaitalová), 53. Rakkolainenová (Nilssonová, Nuutinenová), 60. Nillsonová (Nuutinenová)


    Japonsko U18: Tonosakiová (Kamimurová) – Hattoriová, Ukitaová, Sonodová, Kurokawaová, Kawashimaová (C), Tatsumaová, Tomitaová, Furutaová – Aokiová, Toková, Takaová – Sodaová, Miyazakiová, Enomotová – Tsukimotová, Sekiová, Nishiová – Sasanová, Sakamotová, Itová.
    Finsko U18: Keisalová (Asikainenová) – Lindholmová, Klemolová, Vitasuová, Savanderová, Toivanenová, Salonenová – Hakalová S., Nuutinenová, Sakkinenová – Savolainenová, Yli-Maenpaaová (C), Rakkolainenová – Salomakiová, Kaitalaová, Kayhková – Nilssonová, Pelkonenová, Hakalová L. – Parkusjarviová.

    Rozhodčí: Malletteová – Habanová, McMahonová
    bahis siteleri