Jihlava – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Sparta – Zlín 7:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (1:3, 1:2, 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.03.2014, 14:00 • PSG aréna, Zlín • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    56:36
    Jihlava bude hrát chviličku přesilovku pět na tři. Jakub Moník (HRK) 2 minuty za krosček.
     
    55:42
    Přečíslení dvou hradeckých hráčů proti jednomu obránci Jihlavy končí nepřesným zakončením Dvořáka, který nedokázal zkrotit skákavou přihrávku od svého spoluhráče.
     
    54:54
    Patrik Hidveghy (HKR) 2 minuty vysoká hůl.
     
    43:26
    Jihlava si menším tlakem vynutila přesilovou hru. Kryštof Hroudný (HKR) 2 minuty za hákování.
     
    38:23
    Dukla dostává na závěr druhé třetiny výhodu přesilovky. Filip Jirásek (HRK) 2 minuty za sekání.
     
    35:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí pár minut před odchodem do šaten opět odskakují na rozdíl tří branek. Povedené sólo zakončil střelou do vrchní části branky RADOVAN PAVLÍK. Asistence: Kryštof Hroudný.
     
    32:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se dostávají zpátky do hry. Druhou trefu za Duklu v dnešním střetnutí obstaral STANISLAV HUŇÁČEK. Bez asistence.
     
    31:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jihlavská obrana úplně zapomněla na FILIPA MONÍKA, který opustil vrátka trestné lavice a v samostatném úniku si pohrál s brankářem Škarkou a pohotově puk zavěsil pod víko. Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    29:08
    Dukla dostává šanci v podobě dvouminutové přesilovky pět na čtyři. Vyloučen je Filip Moník (HRK) 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    23:24
    Vladmír Oščádal (JIH) 2 minuty faul loktem.
     
    15:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skrumáž před brankářem Škarkou a je z toho třetí branka v sítí Jihlavy. Matějčekovu střelu brankář Dukly stačil vyrazit, ale na dorážku PATRIKA HIDVEGHYHO už byl krátký. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    14:18
    Brankář Vomáčka musel vyjet proti kotouči daleko z branky a vysloužil si potlesk publika, když obětavou rybičkou nakonec koncem hole odpálil puk do středního pásma před dotírajícím hráčem Jihlavy.
     
    13:52
    Hradec bude mít výhodu navýšit své těsné vedení v přesilové hře. Lukáš Mareš (JIH) 2 minuty podražení.
     
    11:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi odskakují do těsné vedení. RADOVAN PAVLÍK se prokličkoval obranou Jihlavy a v zakončení si bez potíží poradil s brankářem Škarkem. Bez asistence.
     
    8:44
    Jeden z hokejistů Hradce vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a Jihlava bude hrát přesilovou hru. Kryštof Hroudný (HKR) 2 minuty za zdržování hry.
     
    4:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pozor máme vyrovnáno! Jihlava se rychle otřepala z inkasované branky. Jihlavští ujížděli v přečíslení dva na jednoho, které dokonal střelou mezi Vomáčkovy betony DANIEL BRANSKÝ. Asistence: Ondřej Najman.
     
    01:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu první vážnější akci a hokejisté Hradce Králové se ujímají vedení. Filip Moník našel před brankou v dobré pozici MARTINA HEJNU, který z voleje propálil Škarka. Asistence: Filip Moník.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 5. Branský (Najman), 33. Huňáček – 2. Hejna (Moník), 12. Pavlík, 16. Hidveghy (Matějček), 32. Moník (Dvořák), 36. Pavlík (Hroudný)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Havelka, Mareš, Pražák, Váňa, Smutný, Habermann – Čermák, Branský, Najman – Adam, Chylík, Mejzlík – Huňáček, Berka, Šulák – Kousal, Prokš, Oščádal.
    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Hroudný, Muška, Šalda, Fanderlík, Voňka – Martinec, D. Matouš, J. Moník – F. Moník, Matějček, Pažourek – M. Matouš, Jirásek, Dvořák – Štohanzl, Maršík, Kynčl – Hejna, Hidveghy, Pavlík.

    Rozhodčí: Jechoutek – Bernard, Malý
    bahis siteleri