Jihlava – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Sparta – Zlín 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (3:0, 1:1, 0:2)
HC Plzeň 1929
Sobota 29.03.2014, 16:30 • PSG aréna, Zlín • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    59:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pozor opravdu se nám schyluje k zajímavému dramatu v poslední minutě třetí třetiny. Nahození MICHAELA ČECHURY proletělo přes hradbu těl až do sítě! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    57:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni překvapují a využívají přesilovku pěti proti čtyřem. Jsou na dostřel dvou branek, ale v závěru to budou mít obtížné. Střelu Bednáře dorazil za brankáře Ovčařího nikým nehlídaný JAKUB POUR. Asistence: Jan Bednář, Jakub Sysel.
     
    33:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se nakonec dočkávají alespoň korigující branky. PETR ERET si sjel k levé tyči, kde obdržel přesnou přihrávku od Roubala a střelou po ledě překonal přesunujícího se Ovřačího. Asistence: Josef Roubal.
     
    29:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chvilka prostoru pro třineckého ROMANA MILOŠE a je z toho čtvrtá trefa z plzeňské síti. Třinecký útočník se přes tísnícího obránce protlačil do zakončení, kde bekhendem do protějšího rohu nedal brankáři Plzně šanci reagovat. Asistence: Matěj Mach, Patrik Hrehorčák.
     
    15:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM MATĚJKA využil Wolfa zakrytého výhledu a svižnou ranou překonává brankáře plzeňských Indiánů. Asistence: Jan Hladoník.
     
    12:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak Třince končí druhou trefou v síti Indiánů. Brankář Wolf se jen bezmocně ohlížel za dorážkou PATRIKA HREHORČÁKA. Ten si připisuje už druhou trefu v tomto utkání. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    11:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je radosti na třinecké straně. Už to vypadalo, že brankář Wolf udržel kotouč před brankovou čarou, ale na poslední chvíli dostal puk do sítě PATRIK HREHORČÁK. Třinecký útočník využil svého důrazu na brankovišti a Oceláři jdou díky němu do vedení. Bez asistence.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 12. Hrehorčák, 13. Hrehorčák (Kaukič), 16. Matějka (Hladoník), 30. Miloš (Mach, Hrehorčák) – 34. Eret (Roubal), 58. Pour (Bednář, Sysel), 60. Čechura (Kodýtek)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Prokop) – Rufer, Klocek, Marguš, Krzak, Radzienciak, Mach, Krása, Valíček – Plitko, Molin, Stuchlík – Kaukič, Przybyla, Hrehorčák – Kalus, Matějka, Bárci – Roman, Papaj, Hladoník.
    HC Plzeň 1929: Wolf (16. Krasanovský) – Kačena, Bednář, Staněk, Kvasnička, Váchal, Sysel, Čechura – Erhart, Krystl, Hanzlík – Krásný, Rubner, Kantner – Kodýtek, Eret, Straka – D. Roubal, Kovařík, J. Roubal – Pour.

    Rozhodčí: Battěk – Špringl, Špůr
    bahis siteleri