Košice – Piešťany 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 01.04.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Domáci budú hrať v trojici! Na trestnú lavicu odchádza aj Sojčík.
     
    58:47
    Vylúčenie Košic – Klouček oslabí svoj tím za krosček.
     
    58:11
    Košice dali gól!

    Je rozhodnuté. Do prázdnej bránky poslal puk RICHARD JENČÍK. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    57:59
    Hostia hrajú powerplay!
     
    56:49
    Na opačnej strane veľká šanca Košíc! Pred Sojčíkom puk Tomek vyrazil v poslednej chvíli.
     
    56:30
    Obrovská šanca hostí! Po nej puk letel pred Staňovu bránku, ale voľný hráč v rýchlosti nedokázal zakončiť! Veľká smola pre ŠHK 37!
     
    50:04
    Hostia už hrajú v plnom počte, no bola z toho aj tak nebezpečná situácia pred Tomekom! Hosťujúci gólman ležal na zaemi a puk mal niekde pod telom, no Jenčík sa ho pokúsil vypichnúť. nepdarilo sa mu to.
     
    47:57
    Piešťany sa budú brániť – oslabil ich Holovič na dve min. za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:20
    Obrovská šanca domácich! Hosťujúci gólman bol po zákroku mimo bránky a navyše zle otočený, čo mohol využiť Chovan, ku ktorému puk poskočil. V rýchlosti ale nenamieril presne.
     
    42:45
    Zaujímavá šanca Košíc! Pašek posunul puk pred bránku, kde ho iba jemne tečoval Hinďoš. Brankár Tomek sa nenechal oklamať a kus čiernej gumy zastavil hruďou.
     
    34:04
    Vylúčenie Piešťany – Hamrák 2+2 min. za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    31:14
    Poriadne rušné sekundy! Piešťany najskôr mohli vyrovnať, kedy po Peškovej prihrávke spoza bránky zakončoval Lušňák, no iba do Staňu. Následne sa domáci dostali do rýchleho protiútoku, po ktorom Bartánus dorážal vlastnú strelu, ale aj Tomek bol bezchybný.
     
    30:27
    Košičania sa budú brániť! Klouček – dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    30:01
    Košice dali gól!

    Faulovaný RICHARD JENČÍK si s Tomekom ukážkovo poradil. Košický útočník si piešťanského brankára poriadne vychutnal a Oceliari vedú 2:0.
     
    30:01
    Domáci budú mať k dispozícii trestné strieľanie!
     
    26:40
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú výhodu presilovej hry. MAREKA SVATOŠA hostia nedokázali ustrážiť, poslali ho samého na bránku a skúsený košický útočník proti Tomekovi nezaváhal. Asistencie: Peter Sojčík, Jiří Bicek.
     
    26:10
    Steel arénou to len tak zahučalo! Košičania sa dostali do veľkej príležitosti, po ktorej ale puk smeroval iba tesne vedľa bránky.
     
    25:14
    Hostia sa budú brániť! Brňák – dve minúty za hákovanie.
     
    22:15
    Podobne nebezpečná šanca aj na opačnej polovici ľadovej plochy! Aj tam sa v predbránkovom priestore hlava-nehlava bojovalo o puk, no napokon situáciu Tomek zvládol a hru prerušil.
     
    21:43
    Piešťany vo veľkej šanci! Puk poskakoval pred Staňom, ktorý si ho nijako nedokázal skrotiť a podržať. V bránkovisku bojoval Nemec, no nebol dobre otočený, a tak v dobrej pozícii nedokázal zakončiť.
     
    19:24
    Dobrá šanca Košičanov! Tomek si teraz so spoluhráčmi trochu nerozumel, keď ľahké nahodenie iba vyrazil. Na jeho smolu ale iba na hokejku Hinďoša, ktorý okamžite pálil. Tomek sa stihol presunúť.
     
    16:42
    Toto vôbec nebol príjemný pohľad! Domáci chceli ísť do prečíslenia, no Češík na modrej čiare inkasoval bodyček. Ten bol síce tvrdý, ale absolútne čistý. Nejedného diváka striaslo pri pohľade na nehybné telo košického útočníka, ktorý sa ale nevzdal povesti bojovníka a po desiatkách sekúnd za pomoci odchádza na striedačku. Pevne veríme, že bude v poriadku!
     
    14:33
    Domáci sa budú brániť! Bicek sa previnil podrazením.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Svatoš (Sojčík, Bicek), 31. Jenčík (TS), 59. Jenčík (Bartánus)


    HC Košice: Staňa – Štrbák (C), Cebák, Šeda, Macejko, Deyl, Klouček, Takáč – Bartánus, Bartoš, Jenčík (A) – Jokeľ, Matúš Chovan, Svatoš – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Pašek, Hrnka, Skalický, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Drgoň, Filip, Rais, Brňák, Škadra, Bučka, Biro, Cunik – Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek, Mišura, Nemec – Haring, Hamrák, Románek – Holovič, Schmidt, Stupka

    Rozhodčí: J. Konc, Orolín – Gajan, Smrek

    Diváci: 4043
    bahis siteleri