Ottawa – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Florida 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (po pr.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:1, 1:1,1:0)
Piráti Chomutov
Úterý 01.04.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle může být velmi důležitý okamžik celého utkání! Olomoučtí hokejisté se necelou minutu a půl před koncem normální hrací doby ujímají vedení. Nahození od modré z hole Jaroměřského tečoval před gólmanem DAVID OSTŘÍŽEK, Růžička byl bez šance. Asistence: Jan Jaroměřský, Radim Kucharczyk.
     
    25:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí nejprve nevyužili šanci a vzápětí za to zaplatili. Šagát zpoza klece stejně jako před chvílí našel tentokrát rozjetého KARLA HROMASE, který zblízka překonal gólmana Mory. Asistence: Martin Šagát.
     
    23:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No ale to je teď nemusí vůbec mrzet, protože čtvrtá útočná lajna střílí branku a posílá Kohouty do vedení. Od mantinelu poslal prudkou přihrávku Jergl, kotouč si zpracoval ONDŘEJ ŠVAŇHAL a střelou pod horní tyčku nedal Růžičkovi šanci. Asistence: Aleš Jergl.
     
    11:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po jedenácti minutách hry svítí na ukazateli skóre nerozhodný výsledek. Postaral se o to hostující DAVID KÄMPF, který vybojoval v útočném pásmu kotouč, protáhl se až před brankoviště a napodruhé jej za záda gólmana i protlačil. Asistence: Karel Hromas.
     
    05:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora jde do vedení po necelých šesti minutách. ROSTISLAV MAROSZ nařízené trestné střílení proměnil střelou nad lapačku.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Marosz (TS), 24. Švaňhal (Jergl), 59. Ostřížek (Jaroměřský, Kucharczyk) – 12. Kämpf (Hromas), 26. Hromas (Šagát)


    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Rác, Vodný – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Švaňhal.
    Piráti Chomutov: Růžička (Kostúr) – Malec, Stehlík, Jass, Mrázek, Havel, Krstev, Bartejs – Balej, Svoboda, Bartečko (C) – Hruška, Gajovský, Kubinčák – Šagát, Kämpf, Hromas –Jíra, Sikora, Račuk.

    Rozhodčí: Lacina, Turčan – Bryška, Lučan

    Diváci: 4197
    bahis siteleri