Ottawa – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Florida 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (po pr.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Florida Panthers
Úterý 01.04.2014, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Jaromír Jágr se ocitl sám před Ellisem, ale zblízka svou druhou dnešní branku nepřidal!
     
    49:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Další skvělá akce první lajny znamená hattrick pro TRAVISE ZAJACE! Lví podíl na brance má opět Jágr, který vystihl rozehrávku Panterů a poslal kotouč do jízdy Ruutuovi. Finský forvard ve velké rychlosti našel přesně Zajace, který nadvakrát překonal ležícího Ellise. Asistence: Tuomo Ruutu a Jaromír Jágr.
     
    46:02
    Colby Robak (FLA) – 2 minuty – podražení – 5/4.
     
    44:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení po dobré práci Cartera, který přebruslil obránce Floridy a předložil kotouč na střed hřiště, kde se pohyboval JACOB JOSEFSON (1), který střelou z první k tyči dává již druhou branku v oslabení v dnešním zápase. Jedná se také o Josefsonovu první branku v letošním ročníku. Asistence: Ryan Carter.
     
    42:57
    Hráči New Jersey byli velmi aktivní v útočném pásmu, ale jsou to právě oni, kteří budou hrát oslabení. Dainius Zubrus (NJD) dostává trest za držení hole.
     
    39:58
    Adam Larsson (NJD) – 2 minuty – hra vysokou holí – 4/5.
     
    32:15
    Kulikov našel brilantní přihrávkou Scottieho Upshalla, který se řitil sám na Schneidera. Útočník Floridy zvolil střelu, kterou likviduje gólman lapačkou.
     
    31:18
    Ujíždějícího Howdena musel faulovat Eric Gelinas (NJD). Dostává 2 minuty za držení.
     
    26:35
    Florida právě vstřelila branku!
    V poslední sekundě přesilové hry Panteři skórují. Navíc se jedná teprve o jejich osmou dnešní střelu. Hráči New Jersey už téměř vyhodili kotouč z pásma, ale nebyli dost důrazní a tak toho využil soupeř. Ránu Olsena od modré čáry tečoval BRANDON PIRRI (10) a vyhání z branky Martina Brodeura. Asistence: Dylan Olsen a Vincent Trocheck.
     
    24:34
    Právě Patrik Eliáš (NJD) nyní musí na trestnou lavici, kde si odpyká menší trest za hrubost.
     
    23:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils mají vzápětí dvoubrankový náskok zpět. V hlavní roli byl opět Zajac, který dokonalou přihrávkou v přečíslení našel hůl RYANE CLOWEA, který dává čtvrtou branku. Všichni členové první formace domácích už dnes mají tři body. Asistence: Travis Zajac a Jaromír Jágr.
     
    20:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři skórují hned po prvních odehraných vteřinách druhé části a dostávají se na dostřel. BRAD BOYES (20) se proháčkoval před Brodeura a umístěnou střelou bekhendem ho překonal. Asistence: Nick Bjugstad.
     
    17:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Přichází snížení v podobě branky v oslabení. Skvělou práci odvedl Nick Bjugstad, který se zbytečně nezbavoval puku, zatáhl ho do útočného pásma a pak ho poslal do prostoru, kam si najížděl obránce DMITRIJ KULIKOV (8). Ruský obránce zamířil ke vzdálenější tyči a dostává Floridu zpět do hry. Asistence: Nick Bjugstad.
     
    15:46
    Po hitu Ryana Cartera na Eda Jovanovskiho se strhla mela mezi těmito dvěma. Jovanovski (FLA) se nakonec poroučí na trestnou lavici za hrubost. Dostává dokonce dvojitý menší trest.
     
    13:59
    Další obrovská šance v podání Ďáblů! Brunner zatáhl kotouč do útočného pásma a vrátil kotouč na modrou Židlickému. Kladenský obránce se nádherně proháčkoval přes dva hráče a poslal ještě hezčí přihrávku Patriku Eliášovi, který byl sám před Ellisem. Kotouč dokázal hezky tečovat, ale radost mu zkazil dobrým zákrokem Dan Ellis.
     
    11:33
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to o tři branky! Domácí využívají přesilovou hru, když tvrdá rána Gelinase od modré skončila ve skrumáži před brankou, odkud ji Clowe doslova nabil volnému hráči Ďáblů. TRAVIS ZAJAC (15) golfovým úderem nekompromisně překonal Ellise. Asistence: Ryane Clowe a Eric Gelinas.
     
    09:52
    Jimmy Hayes (FLA) – 2 minuty – hákování – 5/4.
     
    09:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná branka v podání fenoména JAROMÍRA JÁGRA (24)! České hvězdě přistál v útočném pásmu na kotouč na hokejce a velmi rychlou střelou pod horní tyčku Jágr překvapil všechny přítomné. New Jersey se díky němu ujímají vedení už o dvě branky. Asistence: Ryane Clowe.
     
    00:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělý start v podání Ďáblů! Zajac vyhrál vhazování na Fayna, který okamžitě pálil. Jeho ránu krásně tečoval Jágr a puk z jeho hole se zastavil o břevno a zůstal ležet pod Ellisem. Česká legenda se pokoušela kotouč došťouchat za jeho záda, ale TRAVIS ZAJAC (14) byl rychlejší a stává se prvním dnešním střelcem. Asistence: Jaromír Jágr a Mark Fayne.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 1. Zajac (Jágr, Fayne), 10. Jágr (Clowe), 12. Zajac (Clowe, Gelinas), 24. Clowe (Zajac, Jágr), 45. Josefson (Carter), 50. Zajac (Ruutu, Jágr) – 18. Kulikov (Bjugstad), 21. Boyes (Bjugstad), 27. Pirri (Olsen, Trocheck)


    New Jersey Devils: Brodeur (27. Schneider) – Fayne, Greene, Židlický, Harrold, Larsson, Gelinas – Jágr, Zajac, Clowe – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Zubrus, Ruutu – Bernier, Josefson, Carter
    Florida Panthers: Ellis (Clemmensen) – Campbell, Kulikov, Robak, Jovanovski, Gudbranson, Olsen – Boyes, Bjugstad, Bergenheim – Upshall, Trocheck, Fleischmann – Howden, Pirri, Winchester – Hayes, Gomez, Barch

    Rozhodčí: Meier, Walsh – Cormier, Mach

    Diváci: 15 209
    bahis siteleri