Ottawa – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Florida 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (po pr.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Úterý 01.04.2014, 04:15 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU dostal přihrávku od mantinelu na levý kruh a z voleje odrazem o tyčku nedal Quickovi šanci. Hosté během 62 vteřin zcela obrací zápas i přesto, že dlouhou dobu tahali za kratší konec. Asistence: Charlie Coyle a Zach Parise.
     
    43:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí. Po několika střeleckých pokusech na druhé straně, dostal Pominville za brankou až příliš mnoho času, před brankou našel MATTA MOULSONA a ten propálil Quicka mezi betony. Asistence: Jason Pominville a Erik Haula.
     
    31:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ale vše už je zase jinak, Mitchell vypálil od modré čáry, Bryzgalov puk vyrazil před sebe, kde si ho mezi stínujícími hosty našel nejrychleji Gáborík, přiťuknul jej JUSTINU WILLIAMSOVI, který už neměl problém pod horní tyč zakončit. Asistence: Marián Gáborík a Willie Mitchell.
     
    23:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se chopili své příležitosti a jsou zpátky v zápase. Koviu nabil od mantinelu Granlundovi, ten vypálil, Qucik zasáhl, ale ZACH PARISE byl na brankovišti hodně důrazný a doklepl puk do sítě. Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
     
    06:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí z ničeho nic udeřili a snad z první vážnější akce zápasu jdou do vedení. Kopitar dobře napadal za brankou, získal puk, naservíroval jej mezi kruhy ALECU MARTINEZOVI a ten se trefuje přesně k tyči. Asistence: Anže Kopitar a Justin Williams.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 7. Martinez (Kopitar, Williams), 32. Williams (Gáborík, Mitchell) – 24. Parise (Granlund, Koivu), 44. Moulson (Pominville, Haula), 45. Koivu (Coyle, Parise)


    Los Angeles Kings: Quick – Muzzin, Doughty, Vojnov, Regehr, Mitchell, Martinez – Gáborík, Kopitar, Williams – Pearson, Carter, Toffoli – Nolan, Stoll, Brown – Clifford, Richards, Lewis
    Minnesota Wild: Bryzgalov – Suter, Spurgeon, Prosser, Brodin, Blum, Scandella – Parise, Koivu, Coyle – Niederreiter, Granlund, Pominville – Moulson, Brodziak, Fontaine – Veilleux, Haula, Cooke

    Rozhodčí: Watson, Leggo – Gibbs, Sericolo

    Diváci: 18 118
    bahis siteleri