Toronto – Calgary 3:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:4 (kon.)
Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 3:2 (3:2 po s.n.) | Washington – Dallas 0:5 (kon.)
Tampa – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Arizona – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Vancouver – NY Rangers 1:3 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
Edmonton Oilers
Středa 02.04.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Scrivens je na své střídačce!
     
    56:06
    Sharks budou hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen opět David Perron (EDM).
     
    52:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Burns dostal kotouč na modrou čáru, ale jeho střela mu vůbec nesedla a puk se pouze klouzal směrem za bránu Oilers a jelikož Scrivens si vyjel proti jeho střele, tak byla část jeho brány odkrytá a ke kotouči se nakonec dostal PATRICK MARLEAU, který poslal puk do odkryté brány Oilers. Asistence: Brett Burns, Dan Boyle.
     
    52:23
    David Perron (EDM) je vyloučen na dvě minuty za podražení, a tak budou hrát Sharks přesilovou hru.
     
    50:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo nádherné přistrčení Pavelského bruslí na Thorntona, který následně přihrál k druhé tyči BRETTU BURNSOVI, jenž poslal kotouč za záda Scrivense, a vyrovnal tak stav utkání. Asistence: Joe Thornton, Joe Pavelski.
     
    46:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers otáčejí vývoj dnešního utkání! Eberle se na levé straně obtočil s pukem, odkud následně vystřelil a jeho střela byla sražena někde před Niemim, kde se k puku dostal RYAN NUGENT-HOPKINS, jenž svou pohotovou střelou dává svou druhou branku v utkání. Asistence: Jordan Eberle, Taylor Hall.
     
    43:16
    Mike Brown (SJS) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    34:49
    Mark Fraser (EDM) se konečně dočkal a našel soupeře, který si to s ním rozdá v pěstním souboji, když za bránou Oilers vyzval Mika Browna (SJS), a oba tak dostávají pětiminutové tresty. Fraser však znovu dostává ještě dvouminutový trest navíc za hrubost.
     
    33:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Oilers vyhráli vhazování přes svou útočnou modrou a Klefbom poslal kotouč do jízdy JORDANU EBERLEMU, který následně vjel do útočného pásma, kde od pravého mantinelu přihrál před bránu, kde si domácí Brown srazil kotouč do vlastní sítě. Asistence. Oscar Klefbom, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    33:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers dokázali udržet kotouč ve své útočné třetině, když Belov nakonec nahrál na pravé straně RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, jenž si vybruslil po hranici pravého kruhu a následně prostřelil Niemiho mezi jeho lapačkou a betonem. Asistence: Anton Belov, Taylor Hall.
     
    29:16
    Oilers jeli dva na jednoho a Eberle nahrál před zcela prázdnou bránu Hallovi, který však se svou střelou poslal puk za bránu Sharks.
     
    27:02
    Desjardins se po pravé straně dokázal prodrat až před Scrivense, který jeho důrazné zakončení dokázal zastavit na samotné brankové čáře!
     
    24:12
    Boyle se nádherně protáhnul kolem Marinčina a mířil sám na Scrivense, na kterého si však se svým zakončením už nepřišel.
     
    23:42
    Mark Fraser (EDM) se pustil do Breta Burnse (SJS), který si zpočátku nechal vše líbit, ale poté také uštědřil několik ran hostujícímu hráči. Fraser však dostává ještě o dvě minuty navíc, protože celou potyčku vyvoval, a tak budou hrát Sharks další přesilovou hru.
     
    22:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají přesilovou hru! Z pravé strany se dostal po vyhraném vhazování ke střele Stuart, jehož střelu vyrazil Scrivens vedle sebe, kde byl TOMMY WINGELS, který dokázal nadvakrát procpat puk za záda brankáře Oilers. Asistence: Stuart, Braun.
     
    21:42
    Pavelski nahrál od levé tyče zadovku na Marleaua, který už měl před sebou zcela prázdnu bránu, ale Nugent-Hopkins skvěle zabránil zkušenému útočníkovi v jeho zakončení.
     
    20:44
    Mark Fraser (EDM) znovu oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za hákování, a tak je tu po skončení jedné přesilové hry ihned další.
     
    18:44
    Anton Lander (EDM) dostává dvě minuty za hru vysokou holí, a tak si Sharks zahrají svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    15:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Thornton vyhrál následné vhazování a poté poslal puk mezi kruhy, kde byl zcela volný DAN BOYLE, jenž svou střelu pověsil přesně do levého růžku Scrivensovy brány. Asistence: Joe Thornton.
     
    14:50
    Máme tu však další vyloučení tentokráte na obou stranách, když Ryan Nugent-Hopkins (EDM) dostává dvě minuty za sekání a Brent Burns (SJS) naopak dvě minuty za hrubost.
     
    12:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Nugent-Hopkins zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej následně posunul na levé křídlo, kde byl TAYLOR HALL, jenž se svou následnou střelou zápěstím trefil přesně puk k vzdálenější tyči Niemiho brány. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Jordan Eberle.
     
    11:37
    Dan Boyle (SJS) dostává dvě minuty za hrubost, a tak budou hrát Oilers svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    07:59
    Přesilovou hru si tentokráte zahrají Sharks, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen David Perron (EDM).
     
    03:38
    Jason Demers (SJS) dostává dvě minuty za podražení a Oilers si zahrají svou první přesilovou hru v utkání.
     
    03:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se prosazují ihned ze své první vážnější akce. Kennedy dokázal zachytit kotouč u útočné modré a následně se po pravém křídle prosmýknul k zakončení, které Scrivens vyrazil před sebe, kde byl ANDREW DESJARDINS, jenž posílá puk do zcela odkryté brány Oilers. Asistence: Tyler Kennedy, Jason Demers.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Desjardins (Kennedy, Demers), 16. Boyle (Thornton), 23. Wingels (Stuart, Braun), 51. Burns (Thornton, Pavelski), 53. Marleau (Burns, Boyle) – 13. Hall (Nugent-Hopkins, Eberle), 34. Nugent-Hopkins (Belov, Hall), 34. Eberle (Klefbom, Nugent-Hopkins), 47. Nugent-Hopkins (Eberle, Hall)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Irwin, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Havlát, Sheppard, Wingels – Kennedy, Desjardins, Brown.
    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Klefbom, Schlutz, Marinčin, Petry, Fraser, Belov – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Lander, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Pitlick – Hendricks, Acton, Larsen.

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Gibbs, Grandt.

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri