Guimarães – Estoril 1:3 (kon.)
konec
Vitória SC Guimarães
1:3 (1:1)
GD Estoril Praia
Pátek 04.04.2014, 21:00 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Estoril právě vstřelilo branku!
    A zdá se, že je rozhodnuto. GERSO FERNANDES se dostal do brejku, Douglas mu vyběhl v ústrety, hostujícímu hráči míč v prvním momentě míč uskočil, čímž se dostal mimo střelecký úhel,ale i tak stihl vypálit do protipohybu Douglase a rozvlnil potřetí síť za domácím brankářem.
     
    69
    Estoril právě vstřelilo branku!
    BRUNO LOPES se podruhé zapsal mezi střelce. Po centru z levé strany se k hlavičce dostal Evandro, jeho pokus ještě domácí zablokovali, ale míč se vrátil k penaltě na Lopese, který ač tísněn převážil misky vah na stranu žlutých barev.
     
    28
    Estoril právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se hosté dočkali vyrovnání! Balboa dostal míč za obranu na hranici ofsajdu, dostal se s míčem do vápna. Na penaltě viděl nabíhajícího BRUNA LOPESE, který měl snadnou práci a umístil míč do sítě.
     
    5
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo doslova uspávaní hadů a pak blesk z čistého nebe. Dlouhý pas od Luíse Rochi mířil za obranu, kam si naběhl ALEX, hosté jej nestačili křižovat a domácí hráč pak přehodil brankáře a získal pro své barvy vedení.

    David Sochor

    Branky: 5. Alex – 28. Bruno Lopes, 69. Bruno Lopes, 90+3. Gerso

    Karty:   14. Leonel Olimpio (GUM), 56. Paulo Oliveira (GUM), 60. André (GUM), 90. Barrientos (GUM) – 84. Filipe Gonçalves (ETR), 90+3. Bruno Lopes (ETR)


    Vitória SC Guimarães: Douglas – Leonel Olimpio, Paulo Oliveira, Josué, Luís Rocha (75. Barrientos) – André, André Santos – Alex, Tiago Rodrigues (82. Nii Plange ), Malonga (66. Maazou) – Tomané. Trenér: Rui Vitória.
    Náhradníci: Maazou, Nii Plange, Cafú, Barrientos, Crivellaro, David Addy, Assis.

    GD Estoril Praia: Vagner – Mano, Yohan Tavares, Rúben Fernandes, Tiago Gomes – Diogo Amado (72. Filipe Gonçalves), Gonçalo Santos – Balboa (49. Gerso), Evandro, João Pedro Galvão (76. Babanco) – Bruno Lopes. Trenér: Marco Silva.
    Náhradníci: Luiz Phellype, Gerso, Ricardo Ribeiro, Babanco, Emídio Rafael, Filipe Gonçalves, Bruno Miguel.

    Rozhodčí: Pedro Proença – Bertino Miranda, André Campos
    bahis siteleri