Philadelphia – Columbus 0:2 (kon.) | Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (po pr.)
Tampa – Calgary 1:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Buffalo 2:1 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 1:0)
Boston Bruins
Pátek 04.04.2014, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů napočtenou. (04:34:56)
     
    Československá stopa

    David Krejčí - 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:58
    Zdeno Chára - 0+0, 3 střely, čas na ledě 27:00
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Nazem Kadri (TOR) 1+0, 3 střely
    2. Paul Ranger (TOR) 1+0, 1 střela
    3. Brad Marchand (BOS) 1+1, 2 střely
     
    Drama je za námi a my známe vítěze! Stal se jím tým Toronto Maple Leafs. Domácí tým byl v prodloužení lepším soupeřem a javorové listy přesilové hry umí. Což jsme se přesvědčili i během prodloužení, když v početní výhodě Kadri vstřelil vítěznou branku.
     
    Konec zápasu.
     
    62:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí nakonec vítězí po trefě kanadského centra. NAZEM KADRI dostal přihrávku před branku, kde si s pukem poradil na jedničku a střelou k levé tyčce vystřelil pro svůj tým dva body. Asistence: Cody Fransen a Jake Gardiner.
     
    62:40
    Domácí se dostali před Johnsona, kde kombinují. Nakonec to byl Kessel, který po střele od Riellyho otravoval před brankou.
     
    62:06
    Domácí prohráli vhazování, a tak se mohli hosté osvobodit, ale Chára kotouč nevyhodil jen přihrál na Krejčího, který rozjel útočnou akci a snaží se šetřit cenné vteřinky v útočném pásmu.
     
    61:52
    Drama až do úplného konce! Vyloučení tentokrát na straně hostů. Na dvě minuty si jde sednout Krug (BOS) za držení.
     
    61:27
    Hra se točí nahoru a dolů a většina se odehrává ve středním pásmu. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu.
     
    60:39
    Chára dostal přihrávku na modrou odkud vypálil ihned z voleje, ale minul branku. Puk se odrazil od zadního plexiskla do před brankového prostoru, ale domácí brankář byl pozorný a puku si všiml a včas ho schoval do své lapačky.
     
    60:16
    Hosté mají před sebou ještě několika vteřinovou přesilovou hru čtyři na tři. Uvidíme jak to všechno dopadne.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky po 3. třetině

    Hity: 29 – 30
    Střely: 26 – 37
    Vyloučení: 3 – 3
    Vyhraná vhazování: 31 – 26
     
    Je za námi už i třetí třetina, která nám nabídla dvě branky. Obě padly na straně hostů. Boston po celou dobu pohrával, ale ve třetí třetině dokázal srovnat výsledek a udělat tak z dnešního zápasu drama. Za malý okamžik nás čeká prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:36
    Hamilton pálil z hranice pravého kruhu, ale trefil pouze připraveného Reimera. Vše tady na zimním stadionu v Torontu naznačuje, že se bude prodlužovat.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuty třetí třetiny a hosté mají početní výhodu pět na čtyři. Domácí se zatím, ale brání skvěle a nyní vyhazují.
     
    58:46
    Tak to bude ještě zajímavé. Kulemin (TOR) dostává dvě minuty za držení.
     
    58:15
    A máme tady další zakázané uvolnění. Opět na straně domácích. Ale hráči z Toronto nemohou vystřídat a jsou už příliš unaveni, a tak si domácí berou oddechový čas! Vhazování po levici Reimera.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Boston se drží v útočném pásmu, ale sám jsem zvědav kdo jako první vystřelí.
     
    57:03
    Tak teď si ale domácí vůbec nerozuměli. Kadri přihrával na volného Clarksona, ale ten šel střídat a nevšiml si že k němu letí kotouč. Takže tady máme zakázané uvolnění.
     
    56:22
    Boston se nyní uzavřel ve svém obranném pásmu. Toronto kombinuje podél mantinelu, ale zatím nikdo nevystřelil. Chára nakonec vybojoval kotouč a vyhazuje ho do středního pásma.
     
    55:38
    Lucic přihrával do středního pásma, kde byl Krejčí. Český útočník, ale už neměl dost sil, a tak puk do útočného pásma pouze tečoval a šel střídat.
     
    54:25
    Tak nakonec se tedy nevylučuje a hra pokračuje normálně pět na pět. U puku jsou domácí, kteří se snaží prokličkovat do útočného pásma, ale zatím neúspěšně.
     
    54:25
    Johnson kryje střelu z levého kruhu od Riemsdyka, ale ještě po odpískání se za brankou seběhla šarvátka. Uvidíme zda budou rozhodčí vylučovat.
     
    54:05
    Krásná střela, kterou vyslal Hamilton, ale trefil pouze připraveného Reimera, který si tak připisuje další úspěšný zákrok. Následuje další komerční přestávka.
     
    Dnešní utkání sleduje 19 609 diváků.
     
    52:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tady vyrovnávací branku! Zřejmě jsem to zakřikl. Přeci jen je Reimer překonán, a to po krásné akci Bostonu. Marchand za brankou udržel kotouč a ještě ho zvládl přihrát mezi kruhy, kde byl volný PATRICE BERGERON. Kanadský centr střelou z voleje vyrovná na 3:3. Asistence: Brad Marchand a Kevan Miller.
     
    52:12
    Rychlý protiútok Toronta končí ofsajdem. Hra se nyní hodně přerušuje, ale to je přesně to co domácím vyhovuje.
     
    51:58
    To je ale pro Boston nemilé. Reimer chytá výborně a vypadá to že bude dnes nepřekonán, ale nechme se překvapit jak se zápas bude vyvíjet dále. Vhazování po levici domácího brankáře.
     
    51:29
    Bostonu moc času nezbývá, ale přeci jen ještě osm minut je v hokeji dlouhá doba. Nyní se pokoušel o založení akce Iginla, ale bohužel se dostal do postavení mimo hru. Následuje přestávka.
     
    50:49
    Domácí publikum nyní dává najevo spokojenost. Nyní zní celým zimním stadionem potlesk pro domácího brankáře, který předvádí neuvěřitelné zákroky.
     
    50:22
    Domácí v plném počtu.
     
    49:29
    Hosté se usazují v útočném pásmu, kde kombinují a pokoušejí se najít vhodnou pozici pro střelu. Tak nakonec vystřelil Lucic, ale opět perfektní zákrok Reimera.
     
    48:42
    Tak tomu se říká perfektní nástup! Chára perfektně stínil před domácím brankářem a od modré letěla střela, kterou Reimer vůbec nevyděl, ale nakonec vleže s betonem nahoře střelu vychytal.
     
    48:22
    Bernier je po střetnutí s jedním hráčem z Bostonu otřesen a odchází z ledové plochy. Do branky Toronta tudíž nastupuje Reimer.
     
    48:22
    Ranger (TOR) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:17
    Medvědi nyní střílejí z každé pozice a drží domácí tým pod tlakem. Nakonec to byl Bergeron, který byl faulován a bude se vylučovat. Boston má nyní výhodu.
     
    47:28
    Brad Marchand se dostal do bezprostřední blízkostí Berniera, ale puk mu přeskočil hokejku, a tak se puku ujal domácí brankář a schoval ho do své lapačky. Následuje přestávka.
     
    46:39
    Na ledě opět čtvrtá formace hostů. Nicméně zatím se Boston drží v útočném pásmu, kde kombinuje. Opět to byl kanadský centr Campbell, který vyslal prudkou střelu z pravého kruhu.
     
    45:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Boston se dostává hodně blízko k vyrovnání. Český útočník krásně nahrál na volného MILANA LUCICE, který svou střelou dává kontaktní branku utkání. Asistence: David Krejčí a Brad Marchand.
     
    44:39
    Domácí už kontrolují zápas a čekají kdy Boston otevře hru a vše vrhne do útoku.
     
    43:31
    Na ledě je čtvrtá formace hostů, a ta se pokouší navázat spojení s Torontem, ale né a né ta branka tam padnout. Nyní to zkusil Campbell, ale o několik desítek centimetrů branku přestřelil.
     
    42:27
    Iginla rozjíždí útočnou akci domácích, ale místo střely zvolil přihrávku za sebe, kde byl Caron, který vystřelil ihned z první a domácí brankář měl menší problém, ale nakonec vše zvládl a puk ukryl do své lapačky.
     
    41:38
    Zdeno Chára rozehrává od vlastní branky. Ve středním pásmu se přihrávky dočkal Kelly, který dnes na ledě není příliš vidět, ale teď se dostal ke střele a vystrašil Berniera.
     
    41:00
    Lucic vystřelil z mezikruží, ale Bernier byl na svém místě a střelu perfektně viděl, takže neměl sebemenší problém tuto střelu zlikvidovat.
     
    40:34
    Vhazování vyhráli domácí, kteří ihned zakládají útočnou akci. Chára, ale obral Raymonda o kotouč a teď může dopředu jít Boston.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po 2. třetině

    Hity: 16 – 25
    Střely: 21 – 20
    Vyloučení: 1 – 3
    Vyhraná vhazování: 21 – 16
     
    Československá stopa po 2. třetině

    David Krejčí (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:52
    Zdeno Chára(BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:07
     
    Tak a je za námi už i druhá perioda! Ve druhé třetině jsme viděli pouze jednu branku, ale za to jsme chvílemi sledovali pěkný hokej. O dvoubrankový náskok se postaral americký hráč Riemsdyk, a to ihned na začátku druhé třetiny. Boston si dokáže vytvořit šance, dostat se do útočného pásma, ale Toronto dnes může děkovat svému brankáři, který dnes chytá opravdu výtečně. Stav po dvou třetinách 3:1.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Toronto se ještě zmocňuje puku a pokouší se o založení útočné akce, ale to už zřejmě nestihne a oba týmy půjdou do kabin za stavu 3:1.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuty druhé třetiny. Boston se ještě před konce snaží vstřelit kontaktní branku, ale domácí toto skóre už zřejmě uhájí.
     
    38:17
    Riemsdyk dostal pěknou přihrávku do středu pravého kruhu, ale jeho střela končí někde pod Johnsonem, ale kotouč brankovou čáru nepřešel.
     
    37:38
    Čtvrtá formace Bostonu nyní dostává větší prostor na ledě. Nyní to byl Campbell, který vyzkoušel střeli z levého kruhu, ale opět domácí brankář střelu kryje.
     
    36:58
    Teď to jsou zase hosté, kteří drží domácí pod tlakem. Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Miller od modré vyzkoušel pozornost Berniera, ale ten puk vyráží za svoji branku, kde je Kulemin. Ten ale nerozehrává přesně a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    35:39
    Domácí se nastěhovali před Johnsona a nyní drží hosty pod tlakem. Phaneuf střílel od modré, ale jeho střela byla zblokovaná. Puk se odrazil na Kessela, který z ostrého úhlu trefuje pouze boční síť.
     
    34:38
    Hra pokračuje a tempo zápasu jasně určují domácí. Nyní další velká šance Toronta. Kadri nahazoval puk před branku, kde byl D'Amigo, ale tem trefil pouze lapačku Johnsona.
     
    34:21
    Během druhé třetiny se to komerčními přestávky jenom hemží. Máme před sebou další přestávku. Vhazovat se bude po levici Johnsona.
     
    33:56
    Riemsdyk se octl sám před brankou a orazítkoval boční tyč hostující branky. Toronto se opět usazuje v útočném pásmu a hosté zažívají další velký tlak.
     
    33:13
    Hosté v plném počtu.
     
    32:46
    Domácí se drží v útočném pásmu, kde kombinují. Hosté se snaží vybojovat kotouč a to se nyní podařilo Hamiltonovi, který ale puk ze středního pásma nahazuje a jde rychle střídat.
     
    31:13
    Miller (BOS) dostává dvě minuty za podražení. Hra bude pokračovat výhodou pro Toronto 5 na 4.
     
    31:13
    Lucic (BOS) dostává osobní trest na pět minut.
    Clarkson (TOR) dostává osobní trest na pět minut.
     
    31:13
    Tak tady někomu ujíždějí nervy! Lucic a Clarkson si nyní vyměňují názory pomocí bitky. Jako vítěz vychází bostonský útočník.
     
    30:19
    Boston se nemůže dostat do útočného pásma, a tak Krejčí pouze kotouč nahazuje, ale tam se ho ujímá Gunnarsson, který drží puk za vlastní brankou a čeká až jeho spoluhráči vystřídají.
     
    29:36
    Krejčí přihrával na Lucice, ale přihrávka nebyla příliš přesná, a tak se puku ujal Kessel, který chtěl přihrát do středního pásma na Božáka, ale i jeho přihrávka byla nepřesná a nakonec je z toho zakázané uvolnění. Následuje přestávka.
     
    28:48
    Caron to zkusil zcela sám, ale z pravého kruhu branku přestřelil a trefil pouze zadní plexisklo. Za brankou byl ale Iginla, který se puku ujal a zkusil zakončovat zpoza branky. Bernier byl ale pozorný a puk ukryl do své výstroje.
     
    28:09
    Marchand se hnal do útočného pásma, ale z krásné pozice měl již napřaženo, ale zvolil horší variantu, a to přihrávku dozadu, kde bohužel nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. U puku jsou domácí.
     
    27:46
    Další postavení mimo hru, ale tentokrát na straně domácích. Campbell spolu s Thorntonem mohli uniknout, ale první zmiňovaný hráč byl příliš rychlý. Následuje komerční přestávka.
     
    26:49
    Chyba v útočném pásmu hostů a puku se ujímají javorové listy, který se bez povšimnutí ocitají v útočném pásmu, ale nakonec je jejich protiútok zastaven ofsajdem.
     
    25:37
    Puk se odrazil až k Johnsonovi, který vysokým pasem rozehrává na Cháru, který právě naskočil na ledovou plochu. Slovenský obránce, ale zvolil variantu přihrávky na Erikssona, který z pěkné pozice přestřelil.
     
    24:49
    Střelec jediné branky hostů Marchand se nyní hnal do útočného pásma, ale Rielly ho zastavil na hranici faulu. Bostonský útočník se ještě ohlížel po rozhodčím, ale ten jen zakýval hlavou.
     
    24:15
    Boston se ale nevzdává a nyní se usazuje v útočném pásmu. Krug dostal přihrávku a ihned z první vystřelil, ale trefil pouze bránícího hráče. Puk se odrazil na Campbella, který z bodu pravého kruhu vystřelil. Domácí brankář bez problémů chytá.
     
    23:13
    Velký tlak domácích stále trvá! Až teď když se puku ujal český útočník Krejčí, který rozehrával do středního pásma na Lucice, ten ale neměl komu nahrát tak od modré vystřelil. Bernier si také připisuje úspěšný zákrok.
     
    22:01
    Toronto se stále drží v útočném pásmu, jako by toho nemělo dost. Hosté neví co mají dělat dříve. Nyní si hostující brankář Johnson připsal na svůj účet nejméně tři úspěšné zákroky.
     
    20:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká rychlý úvod! Domácí vletěli do druhé třetiny jako vichřice a po pouhých 52 vteřinách jdou do dvoubrankového vedení. Byla to chyba hostující obránce, konkrétně Hamiltona, který nepřesně zpoza branky rozehrál. Toho využil Kessel, který zpoza branky nahrál na zcela volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, a ten osamocen před brankou trefuje puk přesně pod horní tyč.
    Asistence: Phil Kessel.
     
    20:38
    Vhazování ve druhé třetině vyhráli hosté, ale ihned první nepřesnou rozehrávku se zmocnili puku domácí, kteří se ženou do útočného pásma. Nakonec to byl Gleason, který vystřelil od modré, ale Johnson jeho střelu kryje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po 1. třetině

    Hity: 9 – 16
    Střely: 10 – 11
    Vyloučení: 0 – 1
    Vyhraná vhazování: 12 – 4
     
    Československá stopa po 1. třetině

    David Krejčí (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 6:27
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:42
     
    První třetina je minulostí! I když byl Boston dnes jasným favoritem, tak domácí předvádí svojí silnou stránku a na domácím ledě vedou po první třetině 2:1. Skóre utkání otevřel Ranger, ale Toronto se ještě nedoradovala a Bernier musel vyndavat kotouč ze své svatyně, protože ihned po necelé minutě se prosadil Marchand a vyrovnal tak na 1:1. Vypadalo to, že se už za tohoto stavu půjde do šaten, ale domácí byli proti a dvanáct vteřin před sirénou se prosadil Božák, který dal svému týmu zpět jednobrankové vedení.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:34.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to přeci jen je branka! Tato gólová trefa bude ještě hosty hodně mrzet. Phil Kessel nahodil puk před branku, kde ho na hranici vysoké hole do branky tečoval TYLER BOZAK. Asistence: Phil Kessel, Cody Franson.
     
    19:48
    Tak teď si ještě rozhodčí půjdou poradit se svým kolegou zda padl gól podle pravidel!
     
    19:01
    Probíhá poslední minuty první třetiny.
     
    18:40
    Iginla chtěl rozjet útočnou akci, ale jeho přihrávku mu nevyšla podle představ a puku se ujímají opět domácí, kteří se ale nikam nehrnou a drží puk za vlastní brankou. Na led naskakují první formace.
     
    18:30
    Boston vyhrál vhazování v útočném pásma, ale puk ihned ztratil. Ke kotouči se dostal zkušený obránce Phaneuf, ale ten pouze nahodil kotouč do středního pásma.
     
    18:25
    Ještě před koncem první periody bude následovat komerční přestávka.
     
    18:13
    Bergeron to zkusil sám a vyslal od modré prudkou střelu, ta byla ale hned prvním domácím hráčem zblokovaná, a tak se zase puku ujímají hráči z Toronta, kteří se ženou do útočného pásma.
     
    17:39
    Bozak si ve středním pásmu nevěděl rady, a tak kotouč pouze nahodil. Puk se zmocnil hostující brankář, který svým dlouhým pasem rozehrává na Bergerona.
     
    16:27
    Střelec úvodní branky Ranger nyní pokazil přihrávku v útočném pásmu a toho chtěl využít český útočník Krejčí, který se mohl dostat do samostatného úniku, ale zastavil ho Rielly.
     
    15:09
    Hra se zase přesunula na druhou stranu. U puku domácí, kteří se pokoušejí přejít do útočného pásma, ale příliš se jim to nedaří. Perfektní zákrok Cháry, který svým tělem zakročil proti Kesselovi a získal tak kotouč.
     
    14:16
    Lucic z levého kruhu nahrával do před brankového prostoru, kde byl zcela volný Krejčí, ale ten bohužel trefil jen připraveného Berniera.
     
    13:37
    Bodie a jeho čtvrtá formace se nyní usazuje v útočném pásmu, ale již zmiňovaný hráč neměl komu přihrát, a tak vystřelil z ostrého úhlu. Tato střela nijak Johnsona neohrozila.
     
    12:20
    Iginla se dostal k odraženému puku a prověřil domácího brankáře, ale ten byl na svém místě a puk ukryl do své lapačky. Vhazovat se bude po pravici Berniera.
     
    Další komerční přestávka.
     
    11:49
    Bolland zkusil pozornost Johnsona, ten byl ale pozorný a puk vyrazil před sebe, kde byl Hamilton a ten nad ničím nepřemýšlel a puk na slepo vyhodil do středního pásma. Náhoda nebo taktika? Ve středním pásmu byl zcela osamocený Krejčí, který se řítil spolu s Lucicem na Berniera, ale kanadský útočník byl příliš rychlý a z krásné akce je postavení mimo hru.
     
    10:48
    Hosté v plném počtu.
     
    09:25
    Domácím se přesilovka příliš nedaří a zatím se nemohou usadit v útočném pásma. Nyní patří pochvala Chárovi, který vybojoval puk a dokázal ho vyhodit přes všechny čáry.
     
    08:48
    A máme tady první vyloučení. Lucic (BOS) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    08:26
    Iginla vybojoval puk za domácí brankou a zkoušel nahrávat před ní, kde byl neobsazený Lucic, ale ten bohužel nedokázal zpracovat přihrávku, a tak jsou u puku Maple Leafs.
     
    07:25
    Hra pokračuje a puku jsou stále zatím jen domácí, kteří opět kombinují před hostujícím brankářem Johnsonem. Boston nestíhá a obrana má plné ruce práce.
     
    Máme tady komerční přestávku.
     
    06:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Po padesáti šesti vteřinách hosté vyrovnávají. Chybná rozehrávka domácích, a toho dokázal využít BRAD MARCHAND, který ukořistil puk a z mezikruží trefuje horní růžek Bernierovy branky.
    Bez asistence.
     
    06:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Domácí se dostali do útočného pásma, kde se pokoušeli vymyslet nějakou taktiku na překonání Johnsona. Taktiku vymyslel D'Amigo, který krásnou střelou překvapil hostujícího brankáře, ale Johnson ještě zareagoval a puk vyrazil před sebe, kde byl zcela volný PAUL RANGER, který bekhendovou střelou otevírá skóre utkání. Asistence: Jerry D'Amigo a Morgan Rielly.
     
    05:43
    Hráči z Toronta se dostávají do útočného pásma, kde skvěle kombinují. Hosté zatím nestíhají.
     
    04:26
    Toronto se nyní nastěhovalo před Johnsona, ten ale zatím všechny střely likviduje bez problému. Druhá formace domácích nyní zaměstnává Boston, ale zatím se nedokázala prosadit.
     
    03:15
    Hamilton spolu s Chárou kombinují za vlastní brankou. Nakonec je to slovenský obránce, který se rozhodl rozjet útočnou akci Bostonu, ale Chára byl zastaven ve středním pásmu a puku se tak ujímají opět domácí.
     
    02:30
    Paille zkusil po přihrávce Campbella vystřelit, ale jeho střelu zlikvidoval domácí brankář a připsal si na své konto další úspěšný zákrok. Po odpískání se ještě před domácí brankou seběhla menší šarvátka, ale vylučovat se nebude.
     
    01:46
    Lucic přihrával zadovkou na volného Davida Krejčího, který svou střelou brankáře Berniera neohrozil, ale pouze orazítkoval horní tyčku.
     
    01:18
    Bozak dokázal prokličkovat až do útočného pásma, a tam si domácí dokázali vytvořit menší tlak, ale hosté vybojovali puk a nyní zakládají rychlý protiútok v čele s Krejčím a Lucicem.
     
    00:18
    Domácí vyhráli vhazování a ihned mohli založit útočnou akci, ale přihrávka která byla myšlena na Phaneufa, tak byla tečována mimo hřiště a hra se tak musí přerušit. Vhazování ve středním pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě jsou již nastoupeny první formace obou týmů a rozhodčí je již připraven vhodit úvodní vhazování.
     
    Zimní stadion je zaplněn a ponořen ve tmě. Nyní na ledovou plochu naskakují domácí hráči a ihned za nimi hosté. Teď si poslechneme hymnu USA, a poté už můžeme začít.
     
    Za dvacet minut by mělo být vhozeno úvodní vhazování, ale jak všichni víme, tak se utkání o několik málo minut zpozdí. Začátek by měl být tedy v 1:38. Takže nikam neodcházejte a sledujte náš on-line přenos! Jak již bylo zmíněno, tak máte možnost mě kontaktovat, a to pomocí Twitteru.
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Raymond, Kadri, Lupul – Kulemin, Bolland, Clarkson – Bodie, McClement, Ranger

    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Hamilton, Krug, Bodychuk, Miller, Meszároš – Lucic, Krejčí, Eriksson – Marchand, Bergeron, Smith – Soderberg, Kelly, Caron – Paille, Campbell, Thornton

    Rozhodčí: Martell, Joannette – Cherrey, Henderson.
     
    Československá stopa

    David Krejčí (BOS) 76 zápasů (16+47)
    Zdeno Chára (BOS) 73 zápasů (17+19)
    Andrej Meszároš (BOS) 10 zápasů (2+3)
     
    Umístění v tabulkách

    Toronto Maple Leafs

    5. místo v Atlantické divizi
    9. místo ve východní konferenci
    18. místo v celkové tabulce

    Boston Bruins

    1. místo v Atlantické divizi
    1. místo ve východní konferenci
    1. místo v celkové tabulce
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky ohledně tohoto utkání, ptejte se na Twitteru. Stačí označit svůj příspěvek @AdamSoukup1 a já se Vám pokusím co nejrychleji odpovědět.
     
    Vážení sportovní diváci, vítejte u dalšího pokračování nejprestižnější hokejové soutěže světa. Boje o poslední místa do vyřazovacích bojů pokračují a dnešní souboj, ke kterému jste zavítali, nebude výjimkou. Toronto Maple Leafs bude hostit Boston Bruins.

    Utkání začíná ve 1:30 SEČ. Podrobným komentářem z dění vás provede Adam Soukup.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 6. Ranger (D'Amigo, Rielly), 20. Bozak (Kessel, Franson), 21. Riemsdyk (Kessel), 63. Kadri (Fransen, Gardiner) – 7. Marchand, 46. Lucic (Krejčí, Marchand), 53. Bergeron (Marchand, Miller)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (od 49. Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Raymond, Kadri, D'Amigo – Kulemin, Bolland, Clarkson – Bodie, McClement, Ranger
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Hamilton, Krug, Bodychuk, Miller, Bartkowski – Lucic, Krejčí, Eriksson – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Iginla, Caron – Paille, Campbell, Thornton

    Rozhodčí: Martell, Joannette – Cherrey, Henderson

    Diváci: 19 609