Philadelphia – Columbus 0:2 (kon.) | Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (po pr.)
Tampa – Calgary 1:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Buffalo 2:1 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 1:0)
Boston Bruins
Pátek 04.04.2014, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí nakonec vítězí po trefě kanadského centra. NAZEM KADRI dostal přihrávku před branku, kde si s pukem poradil na jedničku a střelou k levé tyčce vystřelil pro svůj tým dva body. Asistence: Cody Fransen a Jake Gardiner.
     
    52:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tady vyrovnávací branku! Zřejmě jsem to zakřikl. Přeci jen je Reimer překonán, a to po krásné akci Bostonu. Marchand za brankou udržel kotouč a ještě ho zvládl přihrát mezi kruhy, kde byl volný PATRICE BERGERON. Kanadský centr střelou z voleje vyrovná na 3:3. Asistence: Brad Marchand a Kevan Miller.
     
    45:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Boston se dostává hodně blízko k vyrovnání. Český útočník krásně nahrál na volného MILANA LUCICE, který svou střelou dává kontaktní branku utkání. Asistence: David Krejčí a Brad Marchand.
     
    20:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká rychlý úvod! Domácí vletěli do druhé třetiny jako vichřice a po pouhých 52 vteřinách jdou do dvoubrankového vedení. Byla to chyba hostující obránce, konkrétně Hamiltona, který nepřesně zpoza branky rozehrál. Toho využil Kessel, který zpoza branky nahrál na zcela volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, a ten osamocen před brankou trefuje puk přesně pod horní tyč.
    Asistence: Phil Kessel.
     
    19:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to přeci jen je branka! Tato gólová trefa bude ještě hosty hodně mrzet. Phil Kessel nahodil puk před branku, kde ho na hranici vysoké hole do branky tečoval TYLER BOZAK. Asistence: Phil Kessel, Cody Franson.
     
    06:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Po padesáti šesti vteřinách hosté vyrovnávají. Chybná rozehrávka domácích, a toho dokázal využít BRAD MARCHAND, který ukořistil puk a z mezikruží trefuje horní růžek Bernierovy branky.
    Bez asistence.
     
    06:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Domácí se dostali do útočného pásma, kde se pokoušeli vymyslet nějakou taktiku na překonání Johnsona. Taktiku vymyslel D'Amigo, který krásnou střelou překvapil hostujícího brankáře, ale Johnson ještě zareagoval a puk vyrazil před sebe, kde byl zcela volný PAUL RANGER, který bekhendovou střelou otevírá skóre utkání. Asistence: Jerry D'Amigo a Morgan Rielly.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 6. Ranger (D'Amigo, Rielly), 20. Bozak (Kessel, Franson), 21. Riemsdyk (Kessel), 63. Kadri (Fransen, Gardiner) – 7. Marchand, 46. Lucic (Krejčí, Marchand), 53. Bergeron (Marchand, Miller)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (od 49. Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Raymond, Kadri, D'Amigo – Kulemin, Bolland, Clarkson – Bodie, McClement, Ranger
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Hamilton, Krug, Bodychuk, Miller, Bartkowski – Lucic, Krejčí, Eriksson – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Iginla, Caron – Paille, Campbell, Thornton

    Rozhodčí: Martell, Joannette – Cherrey, Henderson

    Diváci: 19 609