Tottenham – Sunderland 5:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
5:1 (1:1)
Sunderland AFC
Pondělí 07.04.2014, 21:00 • White Hart Lane, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tohle je už debakl hostujícího týmu. Po rohovém kopu vznikl v šestnáctce velký závar, míč se několikrát odrazil, až se dostal na kopačku GYLFIHO SIGURDSSONA a ten jej zblízka poslal pod břevno.
     
    86
    Tottenham právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Kane se hezky uvolnil přes dnes nepřesného Browna, jeho střelu sice dokázal Mannone ztlumit, ale EMMANUEL ADEBAYOR měl velice jednoduchou pozici a z metru dorazil do prázdné branky.
     
    78
    Tottenham právě vstřelil branku!
    A je to 3:1! Domácí rozjeli pozvolnou akci, Adebayor posunul na Chadliho, ten jen přiťukl na CHRISTIANA ERIKSENA, jehož táhlá křížná střela skončila s jemnou pomocí hostujícího Bardsleyho přesně u tyče!
     
    59
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham otáčí výsledek ve svůj prospěch! Do pokutového území přišel Eriksenův nenápadný centr, HARRY KANE se odpoutal od Browna a jednoduše zblízka překonal Mannoneho.
     
    28
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Eriksen našel centrem nabíhajícího EMMANUELA ADEBAYORA, který unikl obráncům a břichem dotlačil míč do branky! U rohového praporku pak ukázal svou oslavu, salutování do publika.
     
    17
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích v rozehrávce. Chiricheş hodil Llorisovi hodně slabý aut, ten mu okamžitě vrátil, rumunský obránce hledal své spoluhráče, jenže jeho příhru vystihl LEE CATTERMOLE a z dálky trefil odkrytou část branky!

    Aleš Pur

    Branky: 28. Adebayor (Eriksen), 59. Kane (Eriksen), 78. Eriksen (Chadli), 86. Adebayor, 90+2. Sigurdsson (Kaboul) – 17. Cattermole

    Karty:   21. Alonso (SUN), 42. Cattermole (SUN)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 18:4.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Rose, Kaboul (C), Chiricheş, Naughton – Lennon (84. Townsend), Chadli (82. Sigurdsson), Paulinho (88. Veljković), Eriksen – Adebayor, Kane.
    Náhradníci: Friedel – Fryers, Veljković, Townsend, Sigurdsson, Sandro, Bentaleb.

    Sunderland AFC: Mannone – Vergini, Brown (C), Cuéllar (72. Gardner) – Bardsley, Bridcutt, Ki, Cattermole (72. Scocco), Alonso – Johnson, Borini.
    Náhradníci: Ustari – O´Shea, Larsson, Gardner, Colback, Wickham, Scocco.

    Rozhodčí: Lee Mason – Simon Bennett, Ian Hussin

    Diváci: 34 410
    bahis siteleri