Praha – Moravskoslezský kraj 6:5 (kon.)
konec
Praha
6:5 (4:1, 2:0, 0:4)
Moravskoslezský kraj
Neděle 13.04.2014, 11:00 • o2 Arena • ISOline Cup
     
    29:55
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku! Hra Pražanů se zničehonic rozpadla jako domeček z karet. Za brankou dostal prostor DOMINIK MROWIEC a z rychlého výjezdu překonal Mucka! To bude drama. Asistence: Štěpán Kostolány.
     
    27:37
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku! Možná uvidíme ještě hodně zajímavý závěr! Moravskoslezský kraj se nadechl k velkému finiši, čtvrtvý gól vstřelil po propadnutí obrany Pražanů na půlící čáře PATRIK DAVID! Asistence: Štěpán Kostolány.
     
    26:58
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku! Do třetice už to ovšem JANU KŘIVOVI vyšlo! Jeho dělovka z levé strany hřiště nechala Eckhardta bez šance. Asistence: Rostislav Riger.
     
    26:40
    No vida, dvě šance v rychlém sledu měl Jan Křiva! Nejprve branku minul, pak nechal vyniknout Eckhardta.
     
    22:17
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku! Přece jen gól v síti Eckhardta! Bombu z levé strany propasoval o břevno do branky JAN KŘIVA. Asistence: Václav Šimčík.
     
    16:50
    Zatímco Jirásek hradbu těl před sebou nepropálil, na druhé straně orazítkoval břevno Šimčík.
     
    12:22
    Praha právě vstřelila branku! Finále je zatím vedeno hodně exhibičně. Ze stejného místa, z jakého před chvilkou udeřil Kabele, nyní vystřelil PATRIK KIELER a trefil přesně pod víko. Prakticky totožný gól. Asistence: Radek Mandík.
     
    12:02
    Praha právě vstřelila branku! Tak to byl výstavní kousek, který zapadl do Hrabiecovy branky! MICHAL KABELE se zhostil míčku na půlící čáře a střelou pod víko přidal pátý gól svého týmu. Asistence: Ondřej Plíhal.
     
    09:32
    Praha právě vstřelila branku! A je to zase o tři góly. Velkou chybu při soupeřově rozehrávce dokázal po ideální nabídce Krbce přetavil v gól do poloprázdné branky OTAKAR PRÁŠEK. Asistence: Kryštof Krbec.
     
    05:56
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku! Už je to pouze o dva góly! ŠTĚPÁN KOSTOLÁNY se dokázal prosadit z bezprostřední blízkosti po ideální zadovce Pudicha. Zápas může dostat nový náboj. Asistence: Adam Pudich.
     
    05:28
    Praha právě vstřelila branku! To je nástup Pražanů do utkání! Po dalším zmatku před brankou soupeře nejprve dorážel po nabídce Plíhala pohotový Beneš, pak ale do akce přispěchal MICHAL KABELE a doklepl míček do branky. Asistence: Marek Beneš.
     
    04:18
    Praha právě vstřelila branku! Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat! Zhruba z poloviny hřiště napřáhl MICHAL ZEMAN a vyhnal všechny pavouky z Gurkovského branky! Asistence: Ondřej Tichý.
     
    03:01
    Praha právě vstřelila branku! Po velkém závaru před Gurkovským se přesnou dorážkou dokázal prosadit zblízka MAREK BENEŠ. Asistence: Michal Kabele.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 4. Beneš (Kabele), 5. Zeman (Tichý), 6. Kabele (Beneš), 10. Prášek (Krbec), 13. Kabele (Plíhal), 13. Kieler (Mandík) – 6. Kostolány (Pudich), 23. Křiva (Šimčík), 27. Křiva (Riger), 28. David (Kostolány), 30. Mrowiec (Kostolány)


    Praha: Muck, Erhardt – Beneš, Zeman, Tichý, Jirásek, Krbec, Sklenář, Mandík, Severa, Sluka, Kieler, Prášek, Kronďák, Plíhal, Bína, Jeníček, Kabele.
    Moravskoslezský kraj: Hrabiec, Gurkovský – Kopelec, Riger, Zimmer, Macháček, Pudich, Šimčík, Mrowiec, Svačinka, Křiva, Gattnar, Krejčíř, Hurajt, Kostolány, David, Friedel, Kloza.

    Diváci: 1758
    bahis siteleri