Švýcarsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Neděle 27.04.2014, 04:10 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    20:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Hosté se dostali do útočného pásma, kde nakonec Gáborík nahrál na levou stranu JEFFU CARTEROVI, jenž se mu pokusil vrátit puk před bránu Sharks, ale kotouč si do vlastní sítě srazil domácí obránce Stuart. Asistence: Marián Gáborík, Drew Doughty.
     
    12:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš platí na druhé straně. Kings se vydali do rychlého protiútoku, kde si Kopitar vyměnil kotouč s D. Brownem, který mu nakonec přihrál až před prázdnou bránu, a tak poslal ANŽE KOPITAR Kings už do dvoubrankového vedení. Asistence: Dustin Brown.
     
    08:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se následně dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Pearson nahrál na modrou TYLERU TOFFOLIMU, jenž svou střelu schoval za obránce Shark a jeho pokus zapadnul přesně k pravé tyči domácí klece. Asistence: Tanner Pearson, Alec Martinez.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Toffoli (Pearson, Martinez), 13. Kopitar (D. Brown), 21. Carter (Gáborík, Doughty)


    San Jose Sharks: Niemi (21. Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Wingels – Torres, Desjardins, M. Brown.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Mitchell, Martinez – Gáborík, Kopitar, D. Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Heyer, MacPherson

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri