Kladno – Hr. Králové 8:1 (kon.) | Třinec – Letohrad 4:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
HBC Hradec Králové 1988
Čtvrtek 01.05.2014, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    43:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také DANIEL HNÍZDIL se zapisuje na střeleckou listinu minutu a pět vteřin před koncem. Hradec Králové takovýhle debakl asi nečekal. Asistence: Tomáš Kudela.
     
    38:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové koriguje výsledek. Čistokrevného vlastence domácí připravili pro svého brankáře Hájka. Byl to dost nešťastný moment pro Kladno. Branka je nakonec rozhodčími připsaná JANU FIŠEROVI. Bez asistence.
     
    37:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pátá využitá přesilovka ALPIQu. DAVID ŠRÁMEK se objevil sám u levé tyčky, podíval, se, kde má Brykner volné místo, a zamířil přesně nad jeho vyrážečku do horního růžku. Asistence: Radek Soukup.
     
    27:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V pořadí čtvrtá využitá přesilovka ALPIQU. Nedá se nic dělat, Hradec Králové odnesl své další vyloučení inkasovanou brankou. Autorem branky je DANIEL NOSEK. Asistence: Jan Pospíšil.
     
    23:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle byla parádní práce především ze strany Šrámka. Ten ukázal, jak rychlé ruce má, a vymíchal svého obránce, jak se sluší a patří. Poté u tyčky našel úplně volného JANA PŘÍHODU, který zakončil prakticky do prázdné svatyně. Asistence: David Šrámek, Daniel Nosek.
     
    19:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    O jednu vteřinu, o takovou dobu si ALPIQ na své konto nepřipsal využitou početní výhodu. V době, kdy se Štěpánek vracel na hřiště z trestné lavice, se důrazný JAN POSPÍŠIL z blízkosti prosadil přes bezmocně ležícího Mroviece na brankové čáře. Asistence: Radek Soukup.
     
    12:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I třetí početní výhodu domácí využili a tentokráte bleskově. Prakticky ihned po vyhraném buly se prosazuje JAN POSPÍŠIL. Oslabení se dnes Hradci Králové prostě vůbec nedaří. Asistence: Radek Soukup, Daniel Nosek.
     
    06:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID ŠRÁMEK využívá i druhou nabídnutou přesilovku ALPIQu. Tohle domácí rozehráli pěkně. A následná střela Šrámka byla pěkně trefená, umístěná přesně k tyči, kam Mroviec nemohl dosáhnout. Asistence: Daniel Nosek, Jan Pospíšil.
     
    04:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí svou první přesilovku hned využívají. MARTIN KOHOUT byl nedůrazně bráněný před brankou, takže když dostal přihrávku od Nedvěda, mohl z první zacílit. Mroviecovi míč prošel betony a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Martin Nedvěd, Jaromír Martykán.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 5. Kohout (Nedvěd, Martykán), 7. Šrámek (Nosek, Pospíšil), 13. Pospíšil (Soukup, Nosek), 20. Pospíšil (Soukup), 24. Příhoda (Šrámek, Nosek), 28. Nosek (Pospíšil), 38. Šrámek (Soukup), 44. Hnízdil (Kudela) – 39. J. Fišer


    HBC Kladno: Jirotka (23. Hájek) – Pospíšil, Soukup, Kudela, Jelínek, Nedvěd, Čermák – Hnízdil, Špaček, Šícha, Příhoda, Šrámek, Nosek, Kohout, Vondrák, Martykán
    HBC Hradec Králové 1988: Mroviec (24. Brykner) – Veselý, Černý, L. Fišer, Jiřík, Hrabica, Sádovský – Staněk, Dostál, Štěpánek, Drbohlav, Krejčík, Lux, J. Fišer, Ježek, Petr, Tesař

    Rozhodčí: Fiala, Laczko
    bahis siteleri