HC Boskovice inline – Devils Zlín 3:17 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 8:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 2:7 (kon.)
IHC Pardubice – Roller Storm 12:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 3:8 (kon.) | HC Boskovice inline – Uh. Brod 0:11 (kon.)
IHC Pardubice – Slavia Praha 2:4 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 2:12 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
2:4 (2:3, 0:1)
IHC Slavia Praha
Neděle 04.05.2014, 16:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Stilmat extraliga juniorů inline hokeje
Partner:
     
    38:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia využívá druhou přesilovku a už má blízko k vítězství. Na pravé straně před brankovištěm zůstal nehlídaný VÁCLAV KRUDENC, který si dal obzvlášť záležet, aby puk zavěsil pod horní tyčku a završil hattrick – 2:4. Asistence: Jiří Hozák, Aleš Hyršl.
     
    16:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané si berou zpátky ztracené vedení. V přečíslení tři na jednoho se dva slávisté předháněli, kdo před prázdnou brankou trefí Hozákovu nabídku, nakonec to byl VÁCLAV KRUDENC – 2:3. Asistence: Jiří Hozák.
     
    11:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se po inkasovaném gólu vzepjaly a vytvořily si celou řadu gólových příležitostí v rychlém sledu. Prosadil se ale až MATĚJ BAŽANT střelou z mezikruží – 2:2. Asistence: David Voženílek.
     
    09:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už se stal gólový obrat skutečností. Šanci Hozáka ještě Filip-Daniel Petric vychytal, ale na dorážku VÁCLAVA KRUDENCE už neměl sebemenší nárok – 1:2. Asistence: Jiří Hozák.
     
    07:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Slávisté povedenou kombinací využívají přesilovku. Václav Krudenc přesunul hru napříč pásmem na ALEŠE HYRŠLA, jenž z první nedal Petricovi sebemenší šanci – 1:1. Asistence: Václav Krudenc.
     
    05:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice po zásluze otevírají skóre tohoto střetnutí. V přečíslení dva na jednoho si krásně poradil Michal Musil, jehož přihrávku poslal MARTIN HLAVÁČEK z první za záda marně se přesouvajícího Sochůrka – 1:0. Asistence: Michal Musil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Hlaváček (Musil), 12. Bažant (David Voženílek) – 8. Hyršl (Krudenc), 10. Krudenc (Hozák), 17. Krudenc (Hozák), 39. Krudenc (Hozák, Hyršl)


    Střída Sport Pardubice: Petric – David Voženílek, Hlaváček, Panna, Velínský, Kusý, Bažant, Špaček, Benýšek, Zadina, Daniel Voženílek, Musil. Trenér: Miroslav Vybíral.
    IHC Slavia Praha: Sochůrek – Krudenc "C", Christl, Hozák, Hyršl, Jaroš, Mrkvička, Kern, Černoch. Trenér: Ladislav Nový.

    Rozhodčí: Veselý, Pechánek.
    bahis siteleri