Plzeň – Dobřany 7:4 (kon.)
konec
HBC Plzeň
7:4 (1:1, 2:1, 3:2)
TJ Snack Dobřany
Neděle 04.05.2014, 14:00 • Hokejbalová hala Plzeň • Extraliga staršího dorostu
     
    44:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru přidávají pojistku. MAREK ŠVARC byl jako jediný na hřišti aktivní a střelou pod břevno překonává Volera. Sekundu před koncem tak upravil výsledek na 7:4. Asistence: Dominik Vít.
     
    40:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ani změna brankáře hostům nepomáhá. Rychlý přechod do útoku se teď domácím vyplatil. Švarc vybídl ke skórování kapitána DOMINIKA VÍTA, který se prosazuje z levého kruhu střelou na lapačku. 6:4. Asistence: Marek Švarc, Lukáš Vodrážka.
     
    37:31
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Utkání se nám dramatizuje. ADAM BÁRTA svým druhým gólem stahuje náskok Plzně na jedinou branku. Když od pravého mantinelu prostřelil plzeňského brankáře, který měl zakrytý výhled. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    35:32
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Další změna ve skóre. Šneci znovu zvyšují obrátky v poslední třetině. Střelu Davida Michela zastavilo Návarovo rameno. Míček ve skrumáži vybojoval FILIP MICHEL a koriguje stav na 5:3. Asistence: David Michel.
     
    34:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň střílí 5. branku. JAKUB VLASÁK se zmocnil míčku na červené čáře a střelou přes obránce Boučka se trefuje pod břevno. Pěkná akce od plzeňské jednadvacítky. Asistence: David Pokorný.
     
    32:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je překvapení pro všechny přihlížející. Plzeň odskočila o dvě branky. MARTIN KUNZMANN vystřelil zpoza modré čáry a od Sedláčkových betonů balonek doskákal do branky. Smolný okamžik pro strážce dobřanského brankoviště. Asistence: Ladislav Tymr.
     
    24:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná individuální akce od JAROSLAVA PAUERA. Ten se protáhl kolem pravého mantinelu na druhé straně a střelou na vyrážečku posílá domácí po třetí v zápase do vedení. Bez asistence.
     
    24:17
    Dobřany právě vstřelily branku!
    A znovu produktivní duo Šlehofer – Kopta. Po sérii přihrávek u pravého mantinelu se balonek dostal k LUKÁŠI KOPTOVI, který se vytočil do středu hřiště a krásnou střelou vyrovnává stav utkání na 2:2. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    15:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělé střídání Plzně. Nejdříve se uvolnil Švarc, jehož střelu zastavila Sedláčkova lapačka. Podruhé už se tak nestalo. DOMINIK VÍT posílá Plzeň do vedení střelou k bližší tyči. Bez asistence.
     
    13:29
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřany využívají přesilovku a máme tu vyrovnaný stav. První dva Bártovy pokusy Plzeň zblokovala. Hra ovšem plynula dál, až se ADAM BÁRTA ocitl sám mezi kruhy a nedal Návarovi šanci. Asistence: Ondřej Ulm.
     
    06:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ulmovu špatnou přihrávku vystihl Pauer, který poslal přihrávku MARTINU KUNZMANNOVI, který se trefil od modré čáry. 1:0 pro domácí. Asistence: Jaroslav Pauer.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 7. Kunzmann (Pauer), 16. Vít, 25. Pauer, 33. Kunzmann (Tymr), 35. Vlasák (Pokorný), 41. Vít (Švarc, Vodrážka), 45. Švarc (Vít) – 14. Bárta (Ulm), 25. Kopta (Šlehofer), 36. Michel F. (Michel D.), 38. Bárta (Šlehofer)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – Hanuš, Bláhovec, Davídek, Vodrážka, Pokorný, Papán – Vít, Švarc, Vlasák, Kunzmann, Pauer, Novický, Tymr, Voves Jak., Hnízdil, Rovenský, Votava, Pyšek
    TJ Snack Dobřany: Sedláček (od 35. Voler) – Bouček, Vísner, Nejd, Rajal, Kaňák, Kovářík D., Sklenička – Šlehofer, Ulm, Průcha, Kopta, Gorges, Kovářík J., Kobr, Michel F. , Juráň, Dušek, Bárta, Michel D.

    Rozhodčí: Prášek, Danylets

    Diváci: 200
    bahis siteleri