Manchester Utd. – Hull City 3:1 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (1:0)
Hull City AFC
Úterý 06.05.2014, 20:45 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím, přeji Vám dobrou noc. U dobrého fotbalu, na přečtenou! (22:45:31)
     
    Všichni hráči, nejen ti, co byli dnes na soupisce, si nyní užívají kolečko slávy. Ochozy doplňují tuto chvilku chorálem "We love United, we do!" a "Take me home, United Road".
     
    Velký vděk věnoval také Nemanju Vidićovi, jenž byl pro Manchester United obrovským jménem. Následně děkoval fanouškům za to, že vydrželi v této nedobré sezóně stále věrní.
     
    Ryan Giggs si vzal mikrofón a promlouvá se slzami v očích k fanouškům...
     
    Zápas je u konce, na stadionu stále panuje neskutečná atmosféra! Ryan Giggs si tyto chvíle nesmírně užívá!
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Old Traffordem to nyní zahučelo! Ryan Giggs si postavil míč a zahrával standardní situaci z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho technická rána málem vymetla pavučiny, brankář Jakupovič však přišel s brilantní robinzonádou. Následný rohový kop už brankáře neohrozil, ačkoliv k zakončení došlo. Střílel Büttner, nutno dodat, že velmi nepřesně.
     
    90+
    Nastavovat se budou 3 minuty.
     
    90
    To nebylo vůbec hezké gesto, spíše čin, od Meylera. Hráč Hullu úmyslně přidupl nohu ležícímu Januzajovi. Rozhodčí to však neviděl, nemůže ho tedy potrestat kartou.
     
    89
    Nadýchaný centr přilétl do vápna a Smalling jej málem poslal do vlastní sítě! Naštěstí pro domácí, David de Gea byl velmi pozorný a míč zachytil.
     
    88
    Büttner nechtěl chybovat a raději odkopl míč do zámezí. Hosté pár minut před koncem kombinují na útočné polovině. Z obrazu hry se však zdá, že k dramatickému závěru by dojít nemělo.
     
    86
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Pokud se Ryan Giggs nerozloučí gólem, bude to aspoň pěknou přihrávkou, ze které padla třetí branka. Domácí jedenáctka našla na hranici vápna ROBINA VAN PERSIEHO, jenž nadvakrát překonal Jakupoviče.
     
    85
    Giggs našel krásnou přihrávkou Fellainiho, ten však opět ztrácí míč. Belgický obr dnes působí velmi odevzdaným dojmem.
     
    84
    Robin van Persie si vzal míč na hranici šestnáctky, pokusil se udělat pár kroků na osu hřiště a vypálit. Vše se mu podařilo na jedničku, jediným problémem však bylo to, že mu v cestě stál pozorný Jakupovič.
     
    82
    Rudí Ďáblové kombinovali na útočné polovině, ale Smalling si příliš neporozuměl s Kagawou, čímž akce skončila. Následný dlouhý centr na Sagba skončil fiaskem, míč se vrací k domácím.
     
    81
    Hraje se v neuvěřitelném tempu! Na druhé straně se do šance dostal Smalling, načež přihrál do šestnáctky Robinu van Persiemu. Bohužel pro Manchester, holandský reprezentant o centimetry minul.
     
    80
    Teď je to David de Gea, kdo sklidil potlesk. Meyler se ocitl v obrovské šanci, ale španělský brankář reflexivním zákrokem míč vyrazil.
     
    79
    Elmohamady centroval do míst, kde byl Boyd, ale hostující sedmnáctka byla odzbrojena Vidićem.
     
    77
    Tak to byla fantazie v podání Ryana Giggse, jenž si velmi efektně obhodil Bruce, následný centr odkopl jeden z obránců na roh. Ten zahrával sám Giggs, ale udeřit se Manchesteru nepodařilo.

    Radim Sochor

    Branky: 31. Wilson (Fellaini), 61. Wilson, 86. van Persie – 63. Fryatt (Boyd)

    Karty:   39. Fellaini (MAN) – 47. Meyler (HLL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:0.
    Manchester United: de Gea – Valencia, Jones (23. Vidić), Smalling, Büttner – Januzaj, Carrick, Kagawa, Fellaini, Lawrence (70. Giggs) – Wilson (64. van Persie).
    Náhradníci: Amos – Vidić, Keane, Mata, Young, van Persie, Giggs.

    Hull City AFC: Jakupović – Bruce, Davies, Figueroa – Elmohamady, Quinn, Koren, Meyler, Rosenior (46. Sagbo) – Long (46. Fryatt), Boyd.
    Náhradníci: Harper – Fayé, Huddlestone, Livermore, Fryatt, Jelavić, Sagbo.

    Rozhodčí: Pawson – Garratt, Bryan
    bahis siteleri