Manchester Utd. – Hull City 3:1 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (1:0)
Hull City AFC
Úterý 06.05.2014, 20:45 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Old Traffordem to nyní zahučelo! Ryan Giggs si postavil míč a zahrával standardní situaci z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho technická rána málem vymetla pavučiny, brankář Jakupovič však přišel s brilantní robinzonádou. Následný rohový kop už brankáře neohrozil, ačkoliv k zakončení došlo. Střílel Büttner, nutno dodat, že velmi nepřesně.
     
    86
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Pokud se Ryan Giggs nerozloučí gólem, bude to aspoň pěknou přihrávkou, ze které padla třetí branka. Domácí jedenáctka našla na hranici vápna ROBINA VAN PERSIEHO, jenž nadvakrát překonal Jakupoviče.
     
    70
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Tom Lawrence, přichází Ryan Giggs.
     
    64
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází James Wilson, přichází Robin van Persie.
     
    63
    Hull City právě vstřelil branku!
    Hull přichází s bleskovou odpovědí! MATTHEW FRYATT dostal pohlednou přihrávku od Boyda, udělal dva kroky do středu hřiště a nechytatelnou ránou rozjásal hostující fanoušky.
     
    61
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester se dostal do rychlého brejku, hlavní postavou byl Januzaj, jenž proběhl přes celé hřiště. Ten také ve vápně našel volného Fellainiho, který napálil míč pouze do Jakupoviče. K odraženému balónu přiběhl JAMES WILSON a svojí dnešní druhou brankou navýšil skóre na 2:0!
     
    57
    Januzaj běžel téměř sám na brankáře, ale na poslední chvíli mu míč odkopl jeden z obránců na rohový kop. Tam se stalo něco neuvěřitelného. Vidić hlavičkoval po centru do obránce Bruce, jenž míč jednoznačně zastavil rukou, sudí zůstal klidný. Následně se strhl souboj o míč, kde si pomohl Quinn také při pokrytí míče rukou. Ani tentokrát se však sudí nerozhodl, že odpíská penaltu. Opravdu nevím, kam se rozhodčí Pawson díval.
     
    52
    Tak teď měl Jakupovič co dělat, štiplavá rána Januzaje skončila po jeho zákroku na rohu. Ten zahrál sám Januzaj, ale adresáta centrem nenašel.
     
    47
    Žlutou kartu dostává David Meyler (Hull City AFC).
     
    46
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Liam Rosenior, přichází Yannick Sagbo.
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Shane Long, přichází Matty Fryatt.
     
    39
    Fellaini nevybíravým šlapákem prošlápl kotník Quinna, jenž se velmi těžce zvedá. Vidí za to žlutou kartu.
     
    31
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester míří do vedení. Nádherný centr Januzaje dolétl na hlavu Fellainiho, jenž vrátil míč, tak říkajíc, do ohně, kde se uvolnil osmnáctiletý JAMES WILSON a rozvlnil síť! V prvním zápase za Manchester United tedy vstřelil gól!
     
    27
    Adnan Januzaj proskotačil kolem dvou protihráčů do vápna, poté vyslal přízemní centr, ale Figueroa v pádu míč zblokoval. Domácí fanoušci společně s hráči se zlobí, bek Hullu hrál jednoznačně rukou!
     
    23
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Phil Jones, přichází Nemanja Vidić.
     
    17
    Jak se mohl prosadit Wilson, tak také Lawrence! Jeho nádherná střela, jenž byla mírně zvednutá jedním z obránců, prosvištěla nad břevnem. Manchester zahrával rohový kop, Phil Jones byl tvrdě sražen Figueroaem a nevypadá to s ním vůbec, ale vůbec dobře.
     
    3
    Januzaj našel pěkným centrem na zadní tyčce Fellainiho, jenž vrátil míč před brankáře. Tam stepoval Wilson, ale jeho zakončení zblokoval poslední obránce. Talentovaný mladík mohl zažít debut snů.

    Radim Sochor

    Branky: 31. Wilson (Fellaini), 61. Wilson, 86. van Persie – 63. Fryatt (Boyd)

    Karty:   39. Fellaini (MAN) – 47. Meyler (HLL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:0.
    Manchester United: de Gea – Valencia, Jones (23. Vidić), Smalling, Büttner – Januzaj, Carrick, Kagawa, Fellaini, Lawrence (70. Giggs) – Wilson (64. van Persie).
    Náhradníci: Amos – Vidić, Keane, Mata, Young, van Persie, Giggs.

    Hull City AFC: Jakupović – Bruce, Davies, Figueroa – Elmohamady, Quinn, Koren, Meyler, Rosenior (46. Sagbo) – Long (46. Fryatt), Boyd.
    Náhradníci: Harper – Fayé, Huddlestone, Livermore, Fryatt, Jelavić, Sagbo.

    Rozhodčí: Pawson – Garratt, Bryan
    bahis siteleri