Francie – Kanada 3:2 (1:0 po s.n.) | Švýcarsko – Rusko 0:5 (kon.) | Slovensko – Česko 2:3 (po pr.)
Bělorusko – USA 1:6 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Pátek 09.05.2014, 01:40 • Bell Centre, Montreal • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! MATT FRASER se dokázal prosadit u pravé tyčky Priceho branky, kde trochu dezorientovaně působil bránící Weaver a pohotovým bekhendem dává jediný a rozhodující gól tohoto zápasu. Asistence: Carl Soderberg a Johnny Boychuk.
     
    53:53
    Po přihrávce Lucice pálí z mezikruží Krejčí, Price skvěle vyráží.
     
    49:30
    Rask neměl po střele Gionty puk pod kontrolou, Pacioretty se tam snažil puk dostat za jeho záda, nakonec se tam strhla potyčka, důležité je, že puk má finský gólman ve své výstroji.
     
    48:21
    Alexej Jemelin oslabuje svůj tým, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    41:49
    Markov pálí z levé strany, před Raskem se k dorážce dostává Gionta, ale gólman Bostonu fantastickým zákrokem vyráží!
     
    34:24
    Gionta v úniku, je ale stíhán vracejícím se Markovem, dostává se před Raska, kterého zkouší překonat bekhendovou střelou, skóre se nemění!
     
    31:49
    A znovu se vylučuje, tentokrát půjde na trestnou lavici někdo z hostů. Je to Bartkowski, za držení, přesilová hra Montrealu.
     
    29:47
    Výtečný průnik Bourqueho, který přelstil bránícího Boychuka, kolem kterého se prosmýkl a dostal se před Raska. Toho však nepřekonal, bude se vhazovat ve třetině Bruins.
     
    27:05
    Poprvé se dnes vylučuje, je to nejproduktivnější hráč domácího týmu, P.K. Subban, který fauluje v souboji s Marchandem a za držení dostává dvě minuty.
     
    19:17
    Soderberg pálí z levé strany, Price vyráží přímo před volného Frasera, který také hned střílí, ale i tento pokus Price chytá!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 62. Fraser (Soderberg, Boychuk)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Markov, Jemelin, Gorges, Subban, Murray, Weaver – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Bournival, Plekanec, Vanek – Bourque, Eller, Gionta – Moen, Briere, Weise
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Chára, Boychuk, Krug, Hamilton, Bartkowski, Miller – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, R. Smith – Fraser, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, S. Thornton

    Rozhodčí: Watson, Kozari – Driscoll, Miller

    Diváci: 21 273
    bahis siteleri