Itálie – Norsko 0:3 (kon.) | Kazachstán – Německo 1:2 (1:2 po s.n.) | Švédsko – Dánsko 3:0 (kon.)
Finsko – Lotyšsko 2:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Švýcarsko 3:2 (kon.)
konec
USA
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Švýcarsko
Sobota 10.05.2014, 19:45 • Minsk Aréna • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:15
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané jdou poprvé do vedení po jednoduché akci! Seth Jones se v rohu zbavil svého strážce, nahrál na vrcholek kruhu TYLERU JOHNSONOVI, který přesně mířenou ranou zápěstím překonává Berru a získává vedení pro svůj tým! Asistence: Seth Jones.
     
    41:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Je znovu srovnáno! Američané drželi svého soupeře pod tlakem a nacpali se před gólmana Berru, z čehož nakonec dorážkou vytéžil CRAIG SMITH vyrovnávací branku! Asistence: Brock Nelson, Tyler Johnson.
     
    29:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velká paráda v podání Švýcarů, kteří jdou znovu do vedení! Romy si na pravé straně lehce poradil s obráncem, položil gólmana Thomase a předložil DAMIANU BRUNNEROVI puk před prázdnou branku! Asistence: Kevin Romy.
     
    26:15
    USA právě vstřelilo branku!
    PETER MUELLER zůstal schovaný za obránci a dostal ideální puk do jízdy, nikým neobtěžován se řítil na Berru a svůj nájezd vyřešil střelou mezi betony švýcarského gólmana – je srovnáno! Asistence: Tim Stapleton, Jeff Petry.
     
    21:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Outsider dnešního zápasu jde do překvapivého vedení! Mladý Fiala našel na levé straně rozjetého DENISE HOLLENSTEINA, který se podíval na Thomase, zamířil a přesnou střelou k tyči poprvé rozvlnil síť branky! Asistence: Kevin Fiala.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 27. Mueller (Stapleton, Petry), 42. Smith (Nelson, Johnson), 54. Johnson (Jones) – 22. Hollenstein (Fiala), 30. Brunner (Romy)


    USA: Thomas – Trouba, Dekeyser, Petry, Gardiner, Jones, McCabe, Donovan, J. Hayes – Johnson, Nelson, Smith – Trocheck, Gaudreau, Abdelkader – Stapleton, Wingels, Mueller – K. Hayes, Mc Donald, Shore
    Švýcarsko: Berra – Schlumpf, Josi, Seger, Weber, Blum, Grossmann, Kukan – Moser, Romy, Brunner – Cunti, Fiala, Hollenstein – Ambühl, Plüss, Suri – Rufenacht, Schappi, Stancescu

    Rozhodčí: Gofman, Ronn – Carlson, Raming
    bahis siteleri