Francie – Norsko 5:4 (2:1 po s.n.) | Lotyšsko – Rusko 1:4 (kon.) | Dánsko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
Bělorusko – Německo 5:2 (kon.) | Slovensko – Itálie 4:1 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 6:2 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Rusko
Sobota 17.05.2014, 11:45Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vstřelit branku se však Rusům nakonec povedlo. Vedou 4:1. Po chytré nahrávce Kutuzova si elegantně před Gudlevskisem stáhl kotouč SERGEJ KALININ, který po krátké otočce zakončil přesně nad Gudlevskisův beton. Asistence: Alexander Kutuzov.
     
    18:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jsou to zabijáci. První útočná formace Rusů patří k největším ozdobám letošního šampionátu. Ovečkin zavezl kotouč do útočného pásma, posunul na Plotnikova, který našel hůl VIKTORA PLOTNIKOVA a ten z voleje trefil přesně k tyči. Gudlevskis, ač se snažil, se již nestačil přesunout. Sborná si po předchozím obratu ve skóre bere dvoubrankové vedení. Asistence: Sergej Plotnikov, Alexander Ovečkin.
     
    15:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se to už Rusům povedlo a otáčejí stav utkání! Po střele Medveděva od modré čáry na chvíli kotouč zmizel Gudlevskisovi z dohledu. Ten si našel před již prázdnou brankou SERGEJ ŠIROKOV, který jej v klidu doklepl za záda bezmocného brankáře pobaltského týmu! Asistence: Jevgenij Medveděv, Viktor Tichonov.
     
    10:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hala bouří, hraje skladba Kaťuša, což znamená, že máme srovnáno. Na modré čáře se dostal ke kotouči VIKTOR TICHONOV, který se po přechodu do útočného pásma prezentoval krásnou ranou nad Gudlevskisův beton. Bez asistence.
     
    07:30
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    My Lotyši zatím na favority umíme. Je tady překvapivé vedení pobaltského celku, které zařídil po krásné nahrávce Štalse z mezikruží pálící MIKS INDRAŠIS. Lotyšská sedmdesátka trefila přesně mezi Bobrovského betony. Asistence: Juris Štals.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 8. Indrašis (Štals) – 11. Tichonov, 16. Širokov (Medveděv, Tichonov), 19. Tichonov (Plotnikov, Ovečkin), 29. Kalinin (Kutuzov)


    Lotyšsko: Gudlevskis (Masalskis) – Galvinš, Pujacs, Lavins, Sotnieks, Jaks, Štals, Redlihs, M. Jass – Vasiljevs, Niživijs, Cipulis – Daugavinš, Redlihs, Keninš – Berzinš, Girgensons, Indrašis – Dzerinš, Meia, K. Jass
    Rusko: Bobrovskij (Vasilevskij) – Denisov, Chudinov, Kutuzov, Medveděv, Jakovlev, Bělov – Ovečkin, Plotnikov, Tichonov – Kuljomin, Anisimov, Širokov – Zaripov, Kalinin – Dadonov, Burmistrov, Kuzněcov.

    Rozhodčí: Lars Brüggemann (GER), Aleksi Rantala (FIN) – Paul Carnathan (USA), Jon Kilian (NOR).

    Diváci: 14 427.
    bahis siteleri