Roller Storm – ILHK Hr. Králové 4:6 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 12:4 (kon.) | Slavia Praha – ILHK Hr. Králové 2:5 (kon.)
Kanci Uh. Brod – IHC Přerov 5:2 (kon.) | Roller Storm – Slavia Praha 4:6 (kon.) | Devils Zlín – HC Boskovice 14:2 (kon.)
Kanci Uh. Brod – HC Boskovice 7:2 (kon.) | Roller Storm – IHC Pardubice 5:2 (kon.) | Slavia Praha – IHC Pardubice 11:4 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
7:2 (2:0, 5:2)
HC Boskovice inline
Neděle 18.05.2014, 16:00 • PSG Arena • Stilmat extraliga juniorů inline hokeje
Partner:
     
    V dnešním utkání byl jednoznačně lepší uherskobrodský celek, který svému soupeři nasázel sedm gólů a do tabulky si po zásluze připíše tři body. (16:21:00)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A Boskovicím se přesilovou hru skutečně podařilo využít. Přesným zásahem se prezentoval ČESTMÍR SEKANINA, který v závěru utkání zmírnil porážku svého týmu. Bez asistence.
     
    37:47
    Boskovice budou mít ještě příležitost snížit. Richard Kobylík se totiž provinil vražením na hrazení a podruhé v dnešním utkání si odsedí dvouminutový trest.
     
    37:05
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    A další branka v podání Uherského Brodu, která již zavání debaklem. Pavlůskův pas dokázal zužitkovat DANIEL GAUZDA, který se tak v dnešním utkání může pyšnit hattrickem. Asistence: Tomáš Pavlůsek, Jan Vyoral.
     
    36:53
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Ani ne půl minuty od páté branky přidává Uherský Brod šestou. Šťastným střelcem se stal JOSEF LIŠANÍK, který po přihrávce Hlavici poslal míček za záda brankáře Külzera. Asistence: Vít Hlavica.
     
    36:31
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    A Uherskobrodští navyšují své vedení již na 5:1, když svůj druhý přesný zásah v utkání zaznamenal DANIEL GAZDA. Bez asistence.
     
    34:17
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Uherský Brod si však tříbrankové vedení bere zpět. Hlavica svou přihrávkou našel hůl JANA VYORALA, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Vít Hlavica.
     
    32:28
    Boskovicím se však tuto přesilovku nepodařilo využít a hráči Uherského Brodu jsou již v plném počtu.
     
    30:28
    A Boskovičtí budou mít možnost na vstřelení kontaktního gólu. Dvouminutovým trestem za hákování byl totiž potrestán Richard Kobylík.
     
    28:49
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo snížit nepříznivý stav a rozdíl ve skóre je nyní už jen dvougólvý. Přihrávku Husseina totiž zužitkoval JAN HASOŇ, díky němuž Boskovice vsítili svůj první gól. Asistence: Kamil Hussein.
     
    25:31
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Uherský Brod jde do trháku, když přidává třetí branku. Pavlůsek s Hlavicou kombinovali na útočné polovině, míček si poté vzal JOSEF LIŠANÍK, který propálil boskovického gólmana. Asistence: Tomáš Pavlůsek, Vít Hlavica.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodním dějství jsme viděli dvě branky. Obě zaznamenali hráči Uherského Brodu, kteří tak jsou při odchodu do kabin šťastnější.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    15:36
    Tempo hry není nijak závratné, k vidění je minimum šancí na obou stranách, a když už nějaká ta střela letí směrem na bránu, zasáhne proti ní vždy jeden či druhý brankář.
     
    08:40
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Uherský Brod odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Tu po přihrávce Kobylíka vsítil DANIEL GAZDA. Asistence: Richard Kobylík, Jiří Karafiát.
     
    05:12
    Ani jednomu z mužstev se nedaří dostat do zakončení, více ze hry však mají Uherskobrodští.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 1. Pavlůsek (Gazda), 9. Gazda (Kobylík, Karafiát), 26. Lišaník (Pavlůsek, Hlavica), 35. Vyoral (Hlavica), 37. Gazda, 37. Lišaník (Hlavica), 38. Gazda (Pavlůsek, Vyoral) – 29. Hasoň (Hussein), 40. Sekanina


    IHC KANCI Uherský Brod: Haloda – Kobylík, Hlavica, Gazda, Schmied – Pavlůsek, Lišaník, Vyoral, Karafiát, Bujáček, Gahura
    HC Boskovice inline: Külzer J. – Külzer N., Procházka, Peša, Hořava – Matuška, Hasoň, Sekanina, Šmíd, Hussein

    Rozhodčí: Obadal – Šiška

    Diváci: 18
    bahis siteleri