Dunajská Streda – Trnava 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Nitra 2:1 (kon.) | Senica – B. Bystrica 1:1 (kon.)
Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Žilina – Myjava 1:0 (kon.) | Košice – Ružomberok 1:2 (kon.)
konec
MFK Košice
1:2 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Úterý 20.05.2014, 17:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil víťazstvom hostí. Tí hrali už od 36. minúty v oslabení po červenej karte brankára Kováča, no aj napriek tomu si z metropoly východu odvážajú tri body.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:22:37)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Andrej Lovás.
     
    90+2
    Piati Košičania sa s loptou na kopačkách rozbehli proti štyrom brániacim hráčom súpera, no napokon im to nebolo nič platné. Košice sa dopustili útočného faulu.
     
    90+1
    Košičania to skúšajú posledným zúfalým tlakom. Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90
    Tawamba to ešte skúšal prechodom na opačnú stranu trávnika. Aj keď tam loptu dlho neudržal, aspoň získal niekoľko desiatok cenných sekúnd. Následne sa jeho spoluhráči dostali aj do vyloženej šance, no v nej sa prezentoval Ružinský, ktorý sa hodil do dráhy lopty.
     
    89
    Košičania sa dostali až k šestnástke súpera. Centrom to skúšal Novák, no na jeho loptu Diaby nedosiahol. Skončila iba u Koníčka.
     
    88
    Naopak, musíme pochváliť hosťujúci tím. Ružomberok sa veľmi dobre bráni aj napriek tomu, že od prvého polčasu hrá v oslabení. Hostia si dnes tri body určite zaslúžia.
     
    87
    Zápas sleduje priamo na štadióne 1550 divákov. Tí momentálne sledujú trápenie domácich v zakončení. Košičanom dnes koncovka skutočne vôbec nevychádza.
     
    86
    Čas do konca stretnutia sa nezadržateľne kráti a Ružomberok hrá veľmi dobre. Hostia držia loptu v útoku a aj keď sa im nedarí dostať k strele, mrzieť ich to veľmi nemusí.
     
    85
    Trápenie v zakončení Košičanov pokračuje. Domáci presunuli hru na útočnú polovicu, vybojovali rohový kop, no po ňom nedokázali presne zakončiť.
     
    84
    Ružomberok to skúsil dvomi centrami smerujúcimi do šestnástky súpera. Ten prvý išiel po zemi, druhý bol odvrátený vo vzduchu.
     
    83
    Ružomberský brankár rozohral loptu až na opačnú polovicu trávnika. Tam síce jeho spoluhráči vystreliť nedokázali, ale aspoň majú všetko vo svojej moci.
     
    82
    Brankár Koníček sa našťastie dokázal pozviechať a pokračujeme v hre. Stav je 1:2, Ružomberok hrá naďalej s desiatimi hráčmi.
     
    81
    Gól neplatí! Lopta z kopačiek domácich hráčov síce skončila v sieti, ale bolo to po ofsajdovej pozícii. Navyše na zemi ostáva ležať aj brankár Koníček, ktorý neustál náročný súboj.
     
    80
    Košičania stále ostávajú na útočnej polovici. Síce si to tam dobre rozhodili, no Novákova strela spoza šestnástky skončila iba tesne nad brvnom.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Lazar Dordevič.
     
    78
    Košickí futbalisti stále ostávajú na vlastnej útočnej polovici. Teraz to začali skúšať nakopávanými loptami do vápna, no tie sú vždy zblokované.
     
    77
    Domáci fanúšikovia sa už právom hnevajú. Košičania mali loptu na kopačkách pred šestnástkou súpera, no napokon sa zmohli iba na strelu, o ktorú sa postaral Novák. Lopta letela po zemi a Koníček s ňou nemal žiaden problém.
     
    76
    Košičania si síce loptu prevzali a presunuli sa na útočnú polovicu, ale tam v ich podaní sledujeme iba sériu prihrávok. Tá k zakončeniu zatiaľ nevedie.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 17. Skvašík – 7. Már. Almaský, 66. Zreľák

    Karty:   21. Maslo (RUZ)   36. Kováč (RUZ)


    MFK Košice: Ružinský – Ostojić, Kavka (79. Dordevič), Sekulić, Korijkov – Viazanko, Skvašík, Šinglár (C) (68. Haskič), Diaby – Novák, Pačinda (71. Horodník).
    Náhradníci: Tofiloski – Dordevič, Huk, Urban, Horodník, Haskič, Kubík.

    MFK Ružomberok: Kováč – Maslo, Nosek, Bartoš, Kružliak – Nagy, Lupták, Kana, Már. Almaský (38. Koníček) – Ďubek (C) (90+3. Lovás), Zreľák.
    Náhradníci: Koníček – Szöke, Almaský, Ferenčík II., Čurma, Serečin, Lovás.

    Rozhodčí: Hracho – Lieskovský, Vindiš

    Diváci: 1550
    bahis siteleri