Dunajská Streda – Trnava 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Nitra 2:1 (kon.) | Senica – B. Bystrica 1:1 (kon.)
Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Žilina – Myjava 1:0 (kon.) | Košice – Ružomberok 1:2 (kon.)
konec
MFK Košice
1:2 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Úterý 20.05.2014, 17:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania našej najvyššej futbalovej súťaže. Pred nami je zápas predposledného 32. kola, v ktorom sa proti sebe predstavia Košičania a mužstvo Ružomberka.

    Na východe republiky sa môžu fanúšikovia tešiť na zaujímavý duel. Domáci celok je aktuálne štvrtý, zatiaľ čo hostia šiesti. Košiciam patrí spomínaná štvrtá priečka so ziskom 46 bodov za 13 víťazstiev a 7 remíz (doposiaľ sa odohralo 31 zápasov). Východniari ešte ale nič nemajú isté. Pred nami sú posledné dva súťažné zápasy tohto ročníka, v ktorých sa bojuje dovedna o 6 bodov. Zverenci trénera Látala si môžu teda svoje postavenie v tabuľke ešte aj zhoršiť, spadnúť by mohli maximálne na
    Ružomberok sa síce nachádza až na spomínanej šiestej pozícii, no bodovo siaha aj na svojho dnešného súpera. Mužstvo spod Čebraťa má na svojom konte dovedna 44 bodov za 13 víťazstiev a 5 remíz. Ružomberčania môžu ešte do konca sezóny v tabuľke klesnúť, ale aj vyštverať sa až na štvrté miesto. Dnes teda budú chcieť bodovať naplno.

    V zápase bude rozhodovať väčšia bojovnosť, ale aj maličkosti. Košickí futbalisti sú na svojom trávniku síce silní, no do metropoly východu pricestuje poriadne nabudený tím spod Čebraťa. Ak sa bojuje o čo najlepšie tabuľkové postavenie, hráči si častokrát siahajú až na dno svojich síl. Veríme, že inak to nebude ani v tomto zápase.

    Ako sa v posledných piatich ligových zápasoch darilo obom celkom?

    MFK Košice:
    31. kolo Košice – Dunajská Streda 2:1
    30. kolo Myjava – Košice 0:1
    29. kolo Košice – Trenčín 1:1
    28. kolo Senica – Košice 3:2
    27. kolo Košice – Slovan 0:2

    MFK Ružomberok:
    31. kolo Ružomberok – Myjava 5:0
    30. kolo Trenčín – Ružomberok 3:0
    29. kolo Ružomberok – Senica 0:0
    28. kolo Slovan – Ružomberok 1:2
    27. kolo Ružomberok – Trnava 0:2

    Miernym favoritom tohto duelu sú domáci futbalisti. Na triumf Košičanov vypísali stávkové kancelárie kurz približne 2,06, zatiaľ čo na víťazstvo hosťujúceho Ružomberka až 3,42. Ak si myslíte, že zápas sa po deväťdesiatich minútach skončí nerozhodne, využiť to môžete s kurzom cca 3,2.

    Bezpochyby nás teda čaká zaujímavé meranie síl. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, tak vás srdečne pozývame k jeho sledovaniu prostredníctvom nášho podrobného textového prenosu.
     
    -12
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Ružinský – Ostojić, Kavka, Sekulić, Korijkov – Viazanko, Skvašík, Šinglár (C), Diaby – Novák, Pačinda.
    Náhradníci: Tofiloski – Dordevič, Huk, Urban, Horodník, Haskič, Kubík.

    MFK Ružomberok: Kováč – Maslo, Nosek, Bartoš, Kružliak – Nagy, Lupták, Kana, Almaský – Ďubek (C), Zreľák.
    Náhradníci: Koníček – Szöke, Almaský, Ferenčík II., Čurma, Serečin, Lovás.

    Rozhodca: Hracho – Lieskovský, Vindiš.
     
    -7
    Vážení športoví priaznivci, zdravíme vás priamo z košického Štadióna Lokomotívy. Tu sa už o pár minút začne predposledné kolo Corgoň ligy. V metropole východu je krásne počasie a teplomer ukazuje približne 23°C, tribúny zaliate slnkom sa pomaly začínajú napĺňať. Do začiatku úvodného výkopu ostáva ešte približne 7 minút.
     
    -5
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik. Stretnutie povedie ako hlavný rozhodca pán Vladimír Hracho, na čiarach mu budú asistovať Juraj Lieskovský a Martin Vindiš. Štvrtým arbitrom je Jozef Kakaščík.
     
    -1
    Domáci hráči nastúpia v žlto-modrých dresoch, hostia v oranžovo-čiernej kombinácii. V Košiciach je už všetko pripravené na úvodný výkop.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali futbalisti Košíc. Tí sa okamžite pustili do útočenia a bola z toho veľká šanca! Viazanko vnikol s loptou až k šestnástke, centroval ju Pačindovi, no ten ju tvrdo napálil len do brankára Kováča.
     
    2
    Košickí futbalisti naďalej útočia. Hneď v úvode vybojovali rohový kop, ktorý sa im ale využiť nepodarilo. Nezahrali ho práve najlepšie a loptu ani nedostali do vápna.
     
    3
    Košičania sa stiahli na vlastnú obrannú polovicu, odkiaľ sa dlho nevedeli dostať. Až dvojica súperových útočníkov vysoko napádala ich prihrávky, čo domáci riešili spoluprácou s gólmanom Ružinským. Ružomberok je ale aj naďalej nepríjemný.
     
    4
    Hostia takisto vybojovali rohový kop. Loptu sa po ňom snažili centrovať zrejme k bližšej žrdi, no priestor bol dobre pokrytý Košičanmi. Tí síce chceli ihneď podniknúť rýchly protiútok, no nevyšlo im tom.
     
    5
    Domácim futbalistom sa v týchto chvíľach nedarilo dostať na útočnú polovicu. Skúsili to vysoko nakopávanou loptou, no tú hostia odvrátili. Ružomberčania sa ale ďaleko nedostali.
     
    6
    Východniari sa napokon opäť prebojovali k šestnástke súpera. Loptu tam vzal Novák a poslal podobný center ako jeho spoluhráč v prvej minúte, no Pačinda bol na túto loptu prikrátky a teraz z toho šanca nebola.
     
    7
    Ružomberok dal gól!

    Tak tento gól padol ako z jasného neba! Ružomberok sa natlačil do útoku, hostia úplne obsadili šestnástku súpera a jediné čo akcii chýbalo bola domáca defenzíva. Ružomberok si vo vápne urobil čo chcel a loptu do siete poslal MÁRIO ALMASKÝ.
     
    8
    Košičania sa okamžite pokúsili o vyrovnanie. Vo vápne bol pri lopte Diaby a mal skutočne dobrú pozíciu, no proti obrancovi sa neodhodlal k strele. Následne loptu získal VIazanko, no jeho center cez klbko stojace pred bránkou neprešiel.
     
    9
    Domáci ešte v útoku zostali. Hosťujúca defenzíva sa musela brániť, no guľatý predmet napokon jednoducho získala. Košice sa dopustili zbytočného útočného faulu.
     
    10
    Ružomberok loptu rozohral a pustil sa na útočnú polovicu. Tam to hostia skúsili opäť iba nákopom do šestnástky, ktorý ale domáca obrana odvrátila.
     
    11
    Obrovská šanca na vyrovnanie! Bol to zrejme Pačinda, kto sa po ľavej strane dostal vo vápne až takmer na hranicu bránkovej čiary, no po následnom pokuse o zakončenie lopta iba preskákala popred bránku pár centimetrov od čiary.
     
    12
    Košičania ešte v útoku zostali a vybojovali rohový kop. Teraz ho už domáci tím zahral do stredu šestnástky, no ani to mu nepomohlo. Ružomberok s prehľadom loptu odvrátil.
     
    13
    Košickí futbalisti naďalej útočia. Centrom do vápna to skúsil Viazanko, no jeho lopta bola pridlhá. Nik z hráčov v žlto-modrom ju nemal šancu zachytiť.
     
    14
    Hra sa na malý moment musí prerušiť. Na trávniku v strede ihriska totiž ostal ležať hosťujúci Tawamba a bude potrebovať aj ošetrenie. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
     
    15
    Hosťujúci hráč ale bude v poriadku. Po ošetrení sa postavil a bude pokračovať v hre.
     
    16
    Košičania v ďalšej gólovej príležitosti! Diaby potiahol loptu do vápna a ešte ju posúval spoluhráčovi v lepšej pozícii, ktorým bol zrejme Novák. Brankár Kováč ale veľmi dobre zasiahol a gól do siete nepustil.
     
    17
    Košice dali gól!

    Košičania vyrovnávajú stav zápasu. Viazanko sa pohral s defenzívou, ale na strelu sa neulakomil. Loptu za šestnástkou posunul JOZEFOVI SKVAŠÍKOVI, ktorý nezaváhal a ukážkovo vymietol pavučinu v ružomberskej bránke.
     
    18
    V úvodných minútach tohto zápasu sledujeme veľmi zaujímavú hru. Na oboch stranách sa brankári nudiť nemôžu, o čom svedčí aj stav duelu.
     
    19
    Hostia mohli byť opäť vo vedení! Zreľák mal dobre nakročené za vysunutou loptou, no proti nemu bol Ružinský. Košický gólman dokázal byť rýchlejší ako jeho útočiaci súper, a tak sa stav nemení.
     
    20
    Ďalšia dobrá šanca Hostí! Ružomberok ešte ostal na útočnej polovici a pokúsil sa loptu centrovať do šestnástky, čo by zrejme skončilo gólom. Košičania sa ale dokázali ubrániť.
     
    21
    Tak na toto sa vôbec nepozerá príjemne! Maslo doslova zlikvidoval domáceho Nováka, ktorý sa iba v bolesti zvíja na zemi. Maslo inkasuje žltú kartu.
     
    22
    Na opačnej polovici trávnika sme medzičasom videli priamy kop Košíc spoza šestnástky. Loptu kopol Pačinda, no nevyšlo mu to podľa predstáv. Nik z domácich sa do zakončenia nedostal.
     
    23
    Faulovaný Novák je už medzičasom v poriadku a môže pokračovať v hre. Ružomberok vytlačil súpera spred vlastnej bránky, no domáci majú loptu vo svojej moci.
     
    24
    Košickí hráči si predsa len narobili menšie problémy. Ružomberok vysoko napádal ich rozohrávku a o loptu na moment aj prišli, no nedovolili súperovi zakončiť. Domáci hru upokojili a pôjdu do útoku.
     
    25
    Košičania dokonca vybojovali ďalší rohový kop. Ani tento sa im ale využiť nepodarilo, lopta po centri nesmerovala do priestoru troch žrdí, Kováč zasahovať nemusel.
     
    26
    Ružomberok sa snaží loptu odvrátiť na opačnú polovicu trávnika. Hosťom sa síce podarí súpera vytlačiť, no zakončenie už od "Ruže" neprichádza.
     
    27
    Košickí hráči sa vrátili na vlastnú útočnú polovicu a vybojovali ďalší rohový kop. Dnes sa im ešte ani z jedného pokusu od zástavky ale pohroziť nepodarilo.
     
    28
    Túto štandardku zahrali domáci za hranicu šestnástky, odkiaľ jeden z Košičanov aj vystrelil. Lopta bola prudká, no vo vápne zrazená na ďalší rohový kop. Ten pre zmenu vyboxoval Kováč.
     
    29
    Ružomberok rozohráva za pomoci vlastného brankára a hostia budú chcieť ísť na útočnú polovicu. Dnes v podstate ešte nepredviedli žiadne súvislejšie akcie.
     
    30
    Hostia sa dlhou nakopávanou loptou dostali až na útočnú polovicu, de si domáci vôbec nevybojovali. Ružomberok získa rohový kop.
     
    31
    Pri rohu si ale vôbec nerozumeli Ružomberčania. Košice sa pokúsili dostať do rýchleho brejku, no na jeho konci skončil jeden z domácich v pokutovom území na zemi. Išlo ale o čistý zákrok, rozhodca do píštalky fúknuť nemusel.
     
    32
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Teraz roh pre zmenu vybojovali hostia. Zahrali ho do stredu šestnástky, no tam boli pripravení futbalisti Košíc a loptu odvrátili.
     
    33
    Medzičasom je už za nami viac ako polhodina hry. V posledných minútach sa dianie na trávniku upokojilo a nevideli sme nebezpečnejšiu akciu.
     
    34
    Ružomberok je v týchto chvíľach aktívnejší. Hostia držia loptu na svojich kopačkách a chcú sa dostať do zakončenia, no domáca defenzíva im zabraňuje vo vniknutí do šestnástky.
     
    35
    Domáci futbalisti vybojovali loptu a po pravej strane sa dostali až na útočnú polovicu. Príliš im to ale nepomohlo, keďže sa tam prezentovali iba útočným faulom.
     
    36
    Hosťujúci brankár Kováč pôjde pod sprchy! Vysoko si vybehol proti unikajúcemu hráčovi Košíc, hrubo ho fauloval a oslabuje svoj tím!
     
    37
    Unikajúcim hráčom bol Skvašík. Po hrubom zákroku pred šestnástkou ostal chvíľu ležať na zemi, no už sa pozviechal a situáciu rozchodil. Hostia pripravujú striedanie.
     
    38
    Za brankára Kováča musí odísť Mário Almaský, do bránky sa postaví Koníček.
     
    39
    Košičania mali výhodu priameho kopu z miesta faulu a takmer z toho bol gól! Do lopty sa zrejme oprel Pačinda, no nový muž v bránke sa prezentoval a v páde loptu dokázal vytlačiť.
     
    40
    Hostia teda hrajú iba s desiatimi hráčmi. toto pre Ružomberok vôbec nie je dobrá správa, od vylúčenia sa navyše k lopte ani len nedostal. Košičania sú mimoriadne aktívni a tlačia svojho súpera.
     
    41
    Ružomberok úplne zadarmo získal rohový kop. Hostia loptu dostali cez stredovú čiaru až k šestnástke, kde si pri bránení všetko dobre nevyrátal Novák a posunul ju za čiaru.
     
    42
    Po rohovom kope letela lopta k bližšej žrdi, no nebezpečenstvo so sebou nepriniesla. Košičania ju dokázali odvrátiť, no museli sa aj naďalej brániť. Z tlaku hostí vyústila tvrdá bomba z hranice šestnástky, ktorú Ružinský vo výskoku iba vyrazil na ďalší roh pre hostí.
     
    43
    Po tomto rohovom kope takisto nebolo Košičanom všetko jedno. Lopta poskakovala vo vápne, až sa napokon ocitla priamo pred stredom bránky. Ružinský nezaváhal ani sekundu a hodil sa po nej.
     
    44
    Košičania preniesli hru na opačnú polovicu trávnika, ale proti oslabenému hosťujúcemu tímu si vôbec nerozumeli. Ďalekonosnú strelu nemal brankár vôbec problém chytiť.
     
    45
    Ružomberok si vôbec nepripúšťa, že hrá v početnej nevýhode. Hostia sa dobre bránia a loptu za loptou odvracajú od svojej bránky. Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    45+1
    V prvej minúte nadstaveného času sa stále nič nemení. Loptu síce majú na kopačkách Košičania, no nedarí sa im proti skvelej defenzíve súpera nič vymyslieť. Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    45+2
    Košičania zahrali štandardku od zástavky iba nakrátko, čo im želané ovocie neprinieslo. Následne ale vybojovali autové vhadzovanie, po ktorom sa lopta dostala až do vápna k DIabymu. Ten ju v rýchlosti hlavou poslal tesne vedľa pravej žrde bránky.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas duelu Košíc s Ružomberkom je za nami. Videli sme v ňom veľa zaujímavého. Hneď v úvodných minútach sa dokázali presadiť oba tímy, následne musel odísť pod sprchy hosťujúci brankár Kováč po hrubom zákroku na Skvašíka. Košičania ale svoju početnú výhodu doposiaľ nevyužili, dokonca mohli aj inkasovať.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia. Ružomberčania loptu okamžite dostali na útočnú polovicu a začínajú tam s ňou kombinovať.
     
    47
    Hosťom ale situácia vôbec nevyšla. Loptu si na svoje kopačky prevzali Košičania, dostali ju až do šestnástky, no tam ju Ružomberok zrazil iba na rohový kop. Ten domáci zahrali nacvičeným signálom, po ktorom ich zastavil ofsajd.
     
    48
    Košičania stále držia loptu na svojich kopačkách. Síce sa stále pokúšajú dostať do zakončenia, ale takmer sa im to nedarí. Hostia sa v oslabení veľmi dobre bránia.
     
    49
    Košičania vybojovali ďalší rohový kop. Po ňom letela lopta do stredu šestnástky, no tam sa domáci netrafili dobre. Poslali ju iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    50
    Košičania stále ostávajú na útočnej polovici. Teraz sa dostávali do sľubnej pozície, no tú zastavilo ofsajdové postavenie zakončujúceho hráča.
     
    51
    Po pravej strane s loptou na kopačke vletel do vápna Novák, no loptu napálil iba do hostí. Neodrazila sa za čiaru, a tak z toho roh nebude.
     
    52
    Ružomberský brankár loptu rozohral cez celé ihrisko až na útočnú polovicu svojho tímu. Tam sa Ružomberok síce snažil, ale loptu vo svojej moci neudržal.
     
    53
    Košičania zvyšujú svoj tlak. Sledujeme množstvo lôpt smerujúcich do vápna, no tam sú pripravení hostia a šance východniarov maria.
     
    54
    Domáci ešte ostali na útočnej polovici. Skúsili to zakončením z uhla, no to brankára neprekvapilo. Koníček na dvakrát loptu skrotil.
     
    55
    Ružomberok sa pustil do útočenia vypýtal si faul! Hostia budú zahrávať loptu zo zaujímavej vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    56
    Lopty sa chopil Ďubek a chcel prekvapiť brankára tvrdou ranou. Tú ale napálil iba do múru stojaceho pred ním.
     
    57
    Domáci sú naďalej veľmi aktívni. Vysunutý Novák sa dostal až za obranu, ktorá si ale "malou domov" pomohla s rozohrávkou. Koníček bol pozorný a loptu si postrážil.
     
    58
    Košičania stále útočia. Pačinda to skúsil centrom spoza šestnástky, no ten bol zblokovaný. Lopta sa k jeho spoluhráčom ani len nedostala.
     
    59
    Hra je v týchto chvíľach až príliš upracovaná. Loptu držia na svojej strane Košičania, ale proti dobre brániacemu sa Ružomberku sa im nedarí presadiť.
     
    60
    Hodinka hry sa nám pomaly končí, no na trávniku sa stále nič nemení. Aktívnejším celkom sú Košice, ktoré teraz vybojovali rohový kop.
     
    61
    Domáci zahrali loptu opäť nacvičeným signálom. Po ňom chcel spoza šestnástky strieľať Novák, no jeho pokus bol zblokovaný. Lopta sa ku brankárovi ani nedostala.
     
    62
    Ružomberčanom sa podarilo na moment hru odvrátiť od vlastnej bránky. Po rozohrávke gólmana je lopta až na útočnej polovici hostí, kde ale žiadne nebezpečenstvo neprichádza.
     
    63
    Ružomberok aspoň pozbieral cenné minútky na útočnej polovici. Hostia tam toho veľa nevymysleli, košickí futbalisti sa bezproblémovo ubránili.
     
    64
    Ružomberok stále vzdoruje aj s desiatimi hráčmi na trávniku. Hostia sa v ostatných minútach zmohli k odporu, no ten nevedia zakončiť streleckým pokusom.
     
    65
    Ružomberok sa teraz musel stiahnuť na vlastnú obrannú polovicu. Košičania to tam síce skúšajú, ale vôbec sa im nedarí presadiť.
     
    66
    Ružomberok dal gól!

    Tawamba odviedol kus práce a loptu potiahol na útočnú polovicu. Tam ju ponúkol Ďubekovi, ktorý ju vysoko podvihol ponad obranu, za ktorou už našiel ADAMA ZREĽÁKA. Jeho zakončenie oblúčikom skončilo v sieti.
     
    67
    Situácia sa vyvíja skutočne zaujímavo. Ružomberok aj v oslabení potrestal nemohúcnosť domáceho tímu na útočnej polovici a hostia sú opäť vo vedení!
     
    68
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Šinglár, prichádza Nermin Haskič.
     
    69
    Na trávniku teraz nesledujeme ani jednu súvislejšiu akciu. Lopta lieta v okolí stredového kruhu, ale nik sa jej nevie nadlhšie zmocniť.
     
    70
    Stále sa nič nemení. Sledujeme iba množstvo nepresností na oboch stranách.
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Michal Horodník.
     
    72
    Obrovská šanca Košíc! Po centri z pravej strany sa k lopte pred bránkou dostal Diaby, no ukážkovým nožničkám chýbala iba presnosť. Lopta skončila nad brvnom.
     
    73
    Košičania zvýšili svoju aktivitu. Skúsili to dlhým nakopávaným centrom do vápna, na ktorý ale Novák nedosiahol.
     
    74
    Brankár Koníček musí byť v pohotovosti. Hostia sa musia aj naďalej brániť, pretože východniari zvyšujú svoju aktivitu v ofenzíve.
     
    75
    Kružliak nakopol loptu do vápna z veľkej vzdialenosti po štandardke po menšom faule súpera. Tam si ju hostia nedokázali lepšie spracovať, no aj napriek tomu ešte ostávajú na útočnej polovici.
     
    76
    Košičania si síce loptu prevzali a presunuli sa na útočnú polovicu, ale tam v ich podaní sledujeme iba sériu prihrávok. Tá k zakončeniu zatiaľ nevedie.
     
    77
    Domáci fanúšikovia sa už právom hnevajú. Košičania mali loptu na kopačkách pred šestnástkou súpera, no napokon sa zmohli iba na strelu, o ktorú sa postaral Novák. Lopta letela po zemi a Koníček s ňou nemal žiaden problém.
     
    78
    Košickí futbalisti stále ostávajú na vlastnej útočnej polovici. Teraz to začali skúšať nakopávanými loptami do vápna, no tie sú vždy zblokované.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Lazar Dordevič.
     
    80
    Košičania stále ostávajú na útočnej polovici. Síce si to tam dobre rozhodili, no Novákova strela spoza šestnástky skončila iba tesne nad brvnom.
     
    81
    Gól neplatí! Lopta z kopačiek domácich hráčov síce skončila v sieti, ale bolo to po ofsajdovej pozícii. Navyše na zemi ostáva ležať aj brankár Koníček, ktorý neustál náročný súboj.
     
    82
    Brankár Koníček sa našťastie dokázal pozviechať a pokračujeme v hre. Stav je 1:2, Ružomberok hrá naďalej s desiatimi hráčmi.
     
    83
    Ružomberský brankár rozohral loptu až na opačnú polovicu trávnika. Tam síce jeho spoluhráči vystreliť nedokázali, ale aspoň majú všetko vo svojej moci.
     
    84
    Ružomberok to skúsil dvomi centrami smerujúcimi do šestnástky súpera. Ten prvý išiel po zemi, druhý bol odvrátený vo vzduchu.
     
    85
    Trápenie v zakončení Košičanov pokračuje. Domáci presunuli hru na útočnú polovicu, vybojovali rohový kop, no po ňom nedokázali presne zakončiť.
     
    86
    Čas do konca stretnutia sa nezadržateľne kráti a Ružomberok hrá veľmi dobre. Hostia držia loptu v útoku a aj keď sa im nedarí dostať k strele, mrzieť ich to veľmi nemusí.
     
    87
    Zápas sleduje priamo na štadióne 1550 divákov. Tí momentálne sledujú trápenie domácich v zakončení. Košičanom dnes koncovka skutočne vôbec nevychádza.
     
    88
    Naopak, musíme pochváliť hosťujúci tím. Ružomberok sa veľmi dobre bráni aj napriek tomu, že od prvého polčasu hrá v oslabení. Hostia si dnes tri body určite zaslúžia.
     
    89
    Košičania sa dostali až k šestnástke súpera. Centrom to skúšal Novák, no na jeho loptu Diaby nedosiahol. Skončila iba u Koníčka.
     
    90
    Tawamba to ešte skúšal prechodom na opačnú stranu trávnika. Aj keď tam loptu dlho neudržal, aspoň získal niekoľko desiatok cenných sekúnd. Následne sa jeho spoluhráči dostali aj do vyloženej šance, no v nej sa prezentoval Ružinský, ktorý sa hodil do dráhy lopty.
     
    90+1
    Košičania to skúšajú posledným zúfalým tlakom. Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90+2
    Piati Košičania sa s loptou na kopačkách rozbehli proti štyrom brániacim hráčom súpera, no napokon im to nebolo nič platné. Košice sa dopustili útočného faulu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Andrej Lovás.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil víťazstvom hostí. Tí hrali už od 36. minúty v oslabení po červenej karte brankára Kováča, no aj napriek tomu si z metropoly východu odvážajú tri body.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:22:37)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 17. Skvašík – 7. Már. Almaský, 66. Zreľák

    Karty:   21. Maslo (RUZ)   36. Kováč (RUZ)


    MFK Košice: Ružinský – Ostojić, Kavka (79. Dordevič), Sekulić, Korijkov – Viazanko, Skvašík, Šinglár (C) (68. Haskič), Diaby – Novák, Pačinda (71. Horodník).
    Náhradníci: Tofiloski – Dordevič, Huk, Urban, Horodník, Haskič, Kubík.

    MFK Ružomberok: Kováč – Maslo, Nosek, Bartoš, Kružliak – Nagy, Lupták, Kana, Már. Almaský (38. Koníček) – Ďubek (C) (90+3. Lovás), Zreľák.
    Náhradníci: Koníček – Szöke, Almaský, Ferenčík II., Čurma, Serečin, Lovás.

    Rozhodčí: Hracho – Lieskovský, Vindiš

    Diváci: 1550
    bahis siteleri