Hlučín – Orlová 3:1 (kon.) | Hulín – Opava 1:0 (kon.) | Prostějov – Mikulovice 1:2 (kon.)
Kroměříž – Třebíč 0:1 (kon.) | HFK Olomouc – Uničov 0:2 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
0:2 (0:1)
SK Uničov
Sobota 24.05.2014, 16:32 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:32.
     
    Úvodní sestavy:

    1. HFK Olomouc: Lešňovský – Bernard, Hromek, Bednář (K), Šuba, Hlavica, Štěpánek, Stehlík, Kršák, Žondra, Matyska.

    SK Uničov: Uvízl – Ulma, Vejvoda, Vasiljev, Bača, Jeřábek, Žmolík, Toman, Koutek, Juřátek, Richter.

    Rozhodčí: Cieslar – Priesol, Podaný.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Koutek poslal po levé straně míč na nabíhajícího Vasiljeva, jenže hostující hráč byl v ofsajdovém postavení, a tak je akce Uničova zastavena.
     
    3
    Holice zahrávala autové vhazování na levé straně útočné poloviny, ale Hromek nakonec při svém pokusu potáhnout míč si jej ukopl, a ten tak nakonec skončil za pomezní čarou.
     
    4
    Domácí to tentokrát vyzkoušeli dlouhým centrem směrem do vápna Uničova, ale Uvízl si pro míč vyskočil nejvýše a má balón ve své moci.
     
    5
    Žondra chtěl vyslat po levé straně nabíhajícího Šubu, na kterého však byl tento pas příliš dlouhý a míč skončil za postranní čarou.
     
    7
    Šuba vhodil míč až do pokutového území hostujícího celku, ale zde se k němu, jako první, dostali uničovští fotbalisté.
     
    8
    Kteří se následně vydali do rychlého protiútoku, který však byl nakonec zastaven pomezním rozhodčím kvůli dalšímu ofsajdu Uničova.
     
    8
    Je tu první žlutá karta v utkání, kterou nakonec vidí domácí Jindřich Stehlík, který trefil šlapákem hostujícího kapitána Vejvodu.
     
    10
    Holice si vytvořila první vážnější situaci kolem brány Uničova, ale domácím se nevydařilo připravit nějakou koncovou střelu, a ohrozit tak bránu hostů.
     
    11
    Po delší době se dostali do útoku hostující fotbalisté, ale jejich útočná akce netrvala příliš dlouho, protože míč nakonec končí u Lešňovského.
     
    12
    Vasiljev vyslal krásným centrem po pravé straně do útoku Jeřábka, který nejdříve potáhl míč až jej nakonec poslal do vápna domácích, kde si však pro něj vyběhl Lešňovský.
     
    14
    Hlavica našel na levé straně naběhnutého Šubu, který si dokázal míč zpracovat, ale následně se domácí hráč zapletl do svých kliček až míč skončil za pomezní čarou.
     
    16
    Uničov měl k dispozici autové vhazování poblíž vápna domácích a hosté nakonec vhodili míč až do šestnáctky Olomouce, odkud jej však odkopl pryč Kršák.
     
    18
    Richter poslal míč do vápna domácích, kde si naběhl Vasiljev, ale toho si ještě dokázal pohlídat jeden z domácích obránců.
     
    19
    Domácí fotbalisté zahrávali autové vhazování z pravé strany a míč nakonec nečekaně propadl až na střed hostující šestnáctky, kde se k zakončení dostal Stehlík, ale jeho pokus jen těsně minul bránu Uničova.
     
    20
    Uničov právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš platí na druhé straně! Hostující fotbalisté se dostali rychle do útoku, kde nakonec z levé strany centroval míč do vápna Holice Vasiljev a balón se nakonec dostal až k DOMINIKU RICHTEROVI, jenž sice ještě svůj první pokus trefil do domácího brankáře, ale hostující útočník se ještě znovu dostal k míči a poté už jej poslal do zcela prázdné brány Olomouce.
     
    23
    Vasiljev se opět krásně uvolňoval na levé straně šestnáctky domácích a hostující hráč nakonec pěkně nahrával míč svým spoluhráčům, ale bohužel pro Uničov jej nakonec žádný z jeho spoluhráčů nepochopil.
     
    24
    Bača vyslal po pravé straně do úniku Jeřábka, který se pokoušel svým následným centrem najít nabíhajícího Vasiljeva, jenže centr hostujícího záložníka nakonec skončil za pomezní čárou.
     
    26
    Domácí fotbalisté zahrávali přímý kop ze zhruba třiceti metrů a centr Šuby nakonec zblokovali hostujícího fotbalisté na rohový kop.
     
    27
    Bohužel však následně skončil na zemi hostující kapitán, ke kterému musí dokonce přijít zdravotník.
     
    28
    Vejvoda se zřejmě dostal do souboje s Žondrou a právě hostující kapitán odešel z tohoto souboje s tržnou ranou na čele.
     
    29
    Hostující kapitán je nakonec ošetřován za bránou Uničova, a tak mohli domácí rozehrát svůj rohový kop, který nakonec zahrál Bednář přímo na halvu Žondry, ale ten nakonec odhlavičkoval míč mimo Uvízlovu bránu.
     
    31
    Vasiljev se chtěl dostat po levé straně až do vápna domácích, ale Matyska si jej nakonec pohlídal a balón skončil až za bránou Olomouce.
     
    32
    Hostující kapitán se již vrací do hry, když byl Vejvoda nakonec vybaven síťkou na hlavu, která drží náplast na jeho tržné ráně.
     
    33
    Domácí fotbalisté měli k dispozici další přímý kop ze zhruba třiceti metrů, ale tentokrát skončil centr až u Uvízla.
     
    34
    Domácí trenér sahá ke svému prvnímu střídání v utkání už v prvním poločase, když nebyl zřejmě spokojen s výkonem Petra Štěpánka, kterého nahradí Ondřej Buček.
     
    35
    Šuba dostal další míč na levou stranu útočné poloviny a domácí hráč se jej následně pokoušel odcentrovat do vápna hostí, ale jeho centr byl nakonec sražen až k Uvízlovi.
     
    37
    Žondra poslal další přihrávku na levou stranu, kde byl opět Šuba, jenž se nakonec dostal s míčem až na hranici šestnáctky, odkud se následně pokusil centrovat na střed, ale domácí hráč nakonec svou snahu přehnal a poslal balón až nad bránu Uničova.
     
    38
    Domácí fotbalisté se hnali do rychlého protiútoku, když míč vedl po středu Stehlík, který si jej chtěl narazit se Žondrou, jenže domácí útočník mu jej vrátil příliš silně, a tak se nakonec k němu Stehlík nedokázal dostat před čarou.
     
    39
    Juřátek poslal dlouhý míč na nabíhajícího Jeřábka, ale k němu se nakonec dostal dříve domácí brankář Lešňovský.
     
    40
    Tak to byla obrovská příležitost domácích! Holice se postupným útokem dostala až do pokutového území Uničova, kam Buček adresoval svou přihrávku na Stehlíka, jenž si obehrál Ulmu, ale jeho následná střela skončila nad bránou hostující brány.
     
    41
    Další útočná akce domácích fotbalistů byla zastavena jedním z hostujících obránců, a tak bude Holice zahrávat autové vhazování na pravé straně hřiště.
     
    42
    Míč však následně skončil až nad branou Uničova, a tak jej bude od své brány odkopávat Uvízl.
     
    43
    Uničovští fotbalisté drželi míč na levé straně své útočné poloviny, kde však nakonec jeden z hostů dopustil útočného faulu, a tak je po útoku Uničova.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastaví v prvním poločase hned tři minuty.
     
    45+1
    Jeřábek běžel zcela sám na domácího brankáře, ale hostující hráč nakonec celou situaci nevyřešil příliš dobře, když vyslal svou střelu přímo do středu a Lešňovský jeho pokus dokázal zastavit.
     
    45+2
    V závěru prvního poločasu budou ještě domácí zahrávat rohový kop.
     
    45+3
    Když si nakonec na centr Bednáře nejvýše vyskočil Žondra, který však odhlavičkoval míč mimo bránu Uničova.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase viděli přítomní diváci pouze jedinou branku, kterou dokázali vstřelit hosté z Uničova, když se prosadil Richter. Holice mohla následně srovnat, ale domácí fotbalisté zatím v utkání pálí slepými.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:37.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupí Jiří Bernard, kterého ve druhé polovině nahradí Tomáš Dadák.
     
    47
    Hostující fotbalisté se pokoušeli o rychlý brejk, ale s tím si nakonec domácí poradili a míč končí až u Lešňovského.
     
    48
    Jeřábek se po chybě Dadáka dostal až do úniku, kde už běžel sám na Lešňovského, ale i ze druhého souboje nakonec odešel vítězně domácí brankář.
     
    49
    Na domácí bránu se teď valí jeden útok za druhým a Uničov bude zahrávat už druhý rohový kop v krátkém časovém rozmezí.
     
    50
    Míč nakonec propadl až k hostujícímu kapitánovi Vejvodovovi, jenž však ve velmi dobré pozici velice slabě hlavičkoval míč, a ten tak stačil chytit Lešňovský.
     
    51
    Následně se na druhé straně dostal do dobré pozice domácí Žondra, jenž měl míč ve středu hostující šestnáctky, odkud následně vyslal svou střelu směrem na bránu Uničova, ale Uvízl jeho pokus vytěsnil nad svou bránu.
     
    53
    Domácí fotbalisté rozehrávali přímý kop z pravé strany útočné poloviny a uničovští jej nakonec dokázali neutralizovat na rohový kop.
     
    55
    Hostující fotbalisté se pokoušeli o postupný útok, ale uničovští fotbalisté se nakonec svými přihrávkami dostali pouze na hranici domácí šestnáctky.
     
    56
    Richter se dostal do zakončení z pravé strany domácí šestnáctky a jeho střela skončila jen těsně vedle levé tyče olomoucké brány.
     
    58
    Uničovští fotbalisté si vytvářeli již velice nadějnou příležitost, ale hosté se nakonec dostali do ofsajdu, a tak je celá jejich akce zastavena.
     
    59
    Žondra sklepl míč na nabíhajícího Bučka, který to ihned zkusil vystřelit bez přípravy, ale jeho pokus letí hodně nad bránu Uničova.
     
    60
    Hromek poslal pěkný míč na levou stranu, kde si nabíhal Šuba, jenž zkusil vystřelit z hranice šestnáctky a jeho střelu nakonec dokázal zachytit Uvízl.
     
    61
    Je tu druhá žlutá karta v utkání, když je opět napomenut domácí hráč. Tentokrát Ondřej Buček, který musel zastavit útok Uničova svým faulem.
     
    64
    Hostující Toman byl faulován na útočné polovině Uničova a rozhodčí ponechal hostům výhodu, ale protože hostující hráč stále ležel na hrací ploše, tak Richter poslal míč do zámezí.
     
    65
    Richter dostal krásný míč za obranu domácích, kde se nakonec dostal do zakončení, ale jeho střela letí mimo bránu Olomouce.
     
    68
    Je tu další žluté napomenutí domácího hráče, když Libor Žondra fauloval zezadu hostujícího Richtera.
     
    Dnešní utkání sleduje 128 diváků.
     
    69
    Juřátek to zahrál nejhůře, jak jen mohl, kdy trefil přímo zeď domácího celku.
     
    71
    Hostující kapitán už nemůže dále pokračovat v utkání, a tak je Roman Vejvoda střídán, když jej ve zbytku utkání nahradí Martin Kuba.
     
    72
    Zatím to příliš nevypadá, že by se domácí fotbalisté měli pokusit o vyrovnání.
     
    73
    Další žlutá karta v utkání a znovu je to na straně domácích, když je tentokrát napomenut kapitán Holice David Bednář.
     
    74
    Domácí fotbalisté budou zahrávat přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů.
     
    75
    K míči se nakonec postavil Bednář, jenž odcentroval balón do vápna Uničova, ale jeho centr byl příliš dlouhý.
     
    76
    Bača poslal centr do vápna domácích, kde se však k míči dostal domácí brankář Lešňovský.
     
    77
    Domácí fotbalisté se znovu hnali do útoku, ale Holice to opět překombinovala, a tak se k míči dostali hosté, jenž jej odkopli pryč.
     
    78
    Domácí fotbalisté střídají svého třetího hráče, když Lukáše Matysku nahradí Petr Krumpolc.
     
    79
    Uničov právě vstřelil branku!
    Uvízl odkopl míč od své brány a balón nakonec propadl až na nabíhajícího DOMINIKA RICHTERA, jenž nakonec pěkně obkopl Lešňovského, a zvýšil tak vedení Uničova.
     
    79
    Navíc hosté střídají svého druhého hráče, když Davida Baču vystřídá Tomáš Nuc.
     
    82
    Domácí fotbalisté se pokoušeli vysunout Stehlíka po pravé straně, ale k míči se dříve dostal jeden z obránců Uničova.
     
    83
    Je tu další střídání na straně domácích, když ze hřiště odchází Jan Šuba, kterého ve zbytku utkání nahradí Tomáš Blažkovský.
     
    84
    Také Uničov střídá svého dalšího hráče. Utkání končí pro Pavla Jeřábaka, za kterého na hrací plochu přišel Patrik Kasal.
     
    86
    Je tu další střídání na straně hostujícího týmu, když ze hřiště odchází Tomáš Vasiljev, kterého nahradí Richard Schvarz a na domácí straně vystřídá Jindřicha Stehlíka Lukáš Malínek.
     
    88
    Domácí fotbalisté se ještě pokoušejí dostat do útoku, ale Holici zatím nevychází žádná útočná akce.
     
    89
    Míč mají více pod svou kontrolou hosté z Uničová, kteří šetří čas na své útočné polovině.
     
    90
    Ve druhém poločase bude nastavena pouze jedna minuta.
     
    Konec zápasu. (18:22:29)

    Jan Matúš

    Branky: 20. Richter, 79. Richter

    Karty:   8. Stehlík (HFK), 61. Buček (HFK), 68. Žondra (HFK), 73. Bednář (HFK)


    1. HFK Olomouc: Lešňovský – Bernard (46. Dadák), Hromek, Bednář (K), Šuba (83. Blažkovský), Hlavica, Štěpánek (34. Buček), Stehlík (86. Malínek), Kršák, Žondra, Matyska (78. Krumpolc).
    Náhradníci: Buček, Malínek, Dadák, Blažkovský, Krumpolc, Arbeit.

    SK Uničov: Uvízl – Ulma, Vejvoda (K) (71. Kuba), Vasiljev (86. Schvarz), Bača (79. Nuc), Jeřábek (84. Kasal), Žmolík, Toman, Koutek, Juřátek, Richter.
    Náhradníci: Kuba, Schvarz, Nuc, Kasal, Havlíček.

    Rozhodčí: Cieslar – Priesol, Podaný.

    Diváci: 128
    bahis siteleri