Brazílie – Rakousko 0:8 (kon.) | Velká Británie – USA 3:10 (kon.) | Lotyšsko – Slovinsko 4:9 (kon.)
Kanada – Německo 3:1 (kon.) | Austrálie – Chorvatsko 2:4 (kon.) | Slovensko – Česko 2:5 (kon.)
Maďarsko – Japonsko 4:3 (po s.n.) | Finsko – Švédsko 7:4 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (1:1, 0:0, 1:0, 1:0)
Německo
Neděle 01.06.2014, 16:00 • ČEZ Arena, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:00
    Konec zápasu. (17:22:14)
     
    47:52
    Ještě sice jedna střela na bránu v podání Němců, ale tohle už na vyrovnání stačit nebude.
     
    47:23
    Trenér Kanady si vyžádal oddechový čas.
     
    47:23
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je nejspíš úplně hotovo. Němci sice zkoušeli založit útok, ale následná chyba je stojí další kotouč ve vlastní síti. CHRIS TERRY už stál pouze proti samotnému a bezmocnému Owerovi, kterému prošel touš mezi betony. Stav utkání je 3:1. Asistence: Dave Hammond, Kyle Henderson.
     
    46:43
    Navíc teď javorové listy nelístostně tlačí soupeře před brankou a skvělý zákrok betonem musel znovu tasit pozorný Thomas Ower.
     
    46:02
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty čtvrté čtvrtiny, Německu se čas na vyrovnání začíná pořádně zkracovat.
     
    45:43
    Německo zkouší ještě najít poslední síly na vyrovnání, jenže teď vyhazuje puky a z toho určitě moc šancí pramenit nebude.
     
    44:52
    Kanaďané už očividně nikam nespěchají. Před malou chvílí mohli vyrazit dopředu, ale raději v klidu pohlídali puk na svých holích a počkali na vystřídaní spoluhráčů.
     
    44:04
    Delší dobu si ani jeden gólman nemusel připisovat výraznější zákrok, až teď po kličce za brankou v podání Kanaďana Carlsona. Ower opět připraven a stále drží naděje svého týmu na úspěch.
     
    42:58
    Němci teď nebezpečně kroužili kolem svatyně skvěle chytajícího Bretta Leggata, jenže ten ani teď nedovolil projít puk po důrazu na brankovišti.
     
    42:03
    Kanada sice zase dostala puk do sítě, ale už druhý gól ji dnes není uznán. Tentokrát rozhodčí nemohl připsat gól kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti. Stav je tedy stále 2:1.
     
    41:10
    Teď konečně pálil Foote, jenže zase našel pouze výborně připraveného Owera v brance soupeře. Dnes odvádí oba gólmani vskutku znamenitý výkon.
     
    41:00
    Nyní už ale Kanaďané v klidu kombinují v pásmu soupeře a hledají volné prostory pro nahrávku a hlavně střelu.
     
    40:53
    Německo se ale vůbec ničeho nezaleklo a také ve vlastním oslabení zkouší dostat daleko od své branky. Zatím se to Němcům dokonale daří.
     
    40:20
    Uvidíme další vyloučení, tentokrát první v závěrečné čtvrtině. Kanada hrála skoro minutu ve výhodě, když rozhodčí signalizoval trest, ale nevyužila ji. A tak za katr míří odpykat trest německý hokejista Horka Sekesi. Dobrá šance pro javorové listy.
     
    38:26
    Puky teď létají často z jedné hokejky na druhou. Ale bez toho, aniž by někdo nějak výrazně ohrozil gólmana jedné či druhé strany barikády.
     
    37:10
    A tak se není čemu divit, že jsou to právě červení muži, kdo drží většinou puk jistě na polovině soupeře, ke střele se málem dostal Thomas Woods.
     
    36:39
    Kanada dobře ví, že pokud chce tento výsledek minimálně uhlídat, nemůže hrát příliš dozadu, aby zbytečně neriskovala ztrátu.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Woods (Sheen, Baumgartner), 34. Foote (Woods), 48. Terry (Hammond, Henderson) – 6. Pfleger (Brandt, Jiřík)


    Kanada: Leggat (Nixon) – Terry, Hammond, Henderson, French – Foote, Woods, Corbeil, Sheen – Baumgartner, Draper, Carlson, Rauckman – Luscombe
    Německo: Ower (Eisenhut) – Sturm, Brandt, F. Carciola, A. Carciola, – Seifert, Streicher, Pfleger, Hu. Sekesi – Jiřík, Jeske, Brazda, Baier – Ho. Sekesi, Poetzel

    Rozhodčí: Morrison, Walsh
    bahis siteleri