Brazílie – Rakousko 0:8 (kon.) | Velká Británie – USA 3:10 (kon.) | Lotyšsko – Slovinsko 4:9 (kon.)
Kanada – Německo 3:1 (kon.) | Austrálie – Chorvatsko 2:4 (kon.) | Slovensko – Česko 2:5 (kon.)
Maďarsko – Japonsko 4:3 (po s.n.) | Finsko – Švédsko 7:4 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (1:1, 0:0, 1:0, 1:0)
Německo
Neděle 01.06.2014, 16:00 • ČEZ Arena, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:23
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je nejspíš úplně hotovo. Němci sice zkoušeli založit útok, ale následná chyba je stojí další kotouč ve vlastní síti. CHRIS TERRY už stál pouze proti samotnému a bezmocnému Owerovi, kterému prošel touš mezi betony. Stav utkání je 3:1. Asistence: Dave Hammond, Kyle Henderson.
     
    33:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už ale vidíme ruce zdvižené nad hlavami hokejistů. Jsou to hráči Kanady, kdo slaví vedení 2:1. Sice javorové listy zrovna nepředváděli nějak senzační tlak, ale rychlé usazení na útočné polovině a pohotová střela zápěstím v podání hráče jménem JOSH FOOTE přinesly úspěch. Je to 2:1 pro Kanadu. Asistence: Thomas Woods.
     
    6:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jenže netrvalo dlouho a skóre na kostce v hale je opět srovnané. Kanadští konečně využili svého mírného tlaku na branku, když nakonec přesnou přhrávku na levou stranu dostal THOMAS WOODS. Jmenovaný střelec potom poslal touš do sítě o tyč. Asistence: Kyle Sheen, Brendan Baumgartner.
     
    5:04
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jak paradoxní! Kanada sice doposud opticky přehrávala svého soupeře po délce celého hřiště, ale doplatila hned na první vyloučení. Evropané dlouho neotáleli s nějakým zakončením a MARCO PFLEGER krásnou ranou od modré čáry nedal brankáři Kanady šanci. Využitá přesilovka. Asistence: Marcel Brandt, Aleš Jiřík.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Woods (Sheen, Baumgartner), 34. Foote (Woods), 48. Terry (Hammond, Henderson) – 6. Pfleger (Brandt, Jiřík)


    Kanada: Leggat (Nixon) – Terry, Hammond, Henderson, French – Foote, Woods, Corbeil, Sheen – Baumgartner, Draper, Carlson, Rauckman – Luscombe
    Německo: Ower (Eisenhut) – Sturm, Brandt, F. Carciola, A. Carciola, – Seifert, Streicher, Pfleger, Hu. Sekesi – Jiřík, Jeske, Brazda, Baier – Ho. Sekesi, Poetzel

    Rozhodčí: Morrison, Walsh
    bahis siteleri