Michalovce – Lok. Košice 2:1 (kon.) | Ostrava – Třinec 3:0 (kon.) | Znojmo – Zlín 2:3 (kon.)
Dolný Kubín – Karviná 0:1 (kon.) | Teplice – Žižkov 4:4 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 4:0 (kon.)
Liberec – Bohemians 1905 3:3 (kon.) | Jablonec – Pardubice 5:3 (kon.) | Jihlava – Vlašim 3:2 (kon.)
Opava – Žilina 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Lombard Pápa 1:1 (kon.) | Trenčín – Slovácko 3:0 (kon.)
Galaţi – Frýdek-Místek 2:3 (kon.) | Met. Doněck – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – Brøndby 0:2 (kon.)
Senica – Slavia Prah 1:1 (kon.)
konec
FC Oţelul Galaţi
2:3 (0:3)
FK Frýdek-Místek
sk Sobota 05.07.2014, 15:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    Po naozaj veľmi nepríjemnom páde ostal na trávniku ležať hráč Otelulu Galati s číslom 77, ktorý má pravdepodobne vybitý dych, nasleduje jeho ošetrovanie a prichádzajú aj nosidlá!
     
    78
    Aj tréner rumunského Otelulu Galati posiela na trávnik dvojstriedanie. Namiesto hráčov s číslami 90 a 9 prichádzajú na trávnik hráči 7 a 11, ktorí posilnia útok rumunského celku.
     
    77
    Po fantastickej prihrávke do behu od hráča s číslom 90 sa k zakončeniu na ľavej strane dostal galatský útočník s číslom 9, no jeho tvrdá strela ľavačkou skončila len nad bránou Frýdka-Místka.
     
    62
    Hráči Frýdka-Místka priniesli dvojstriedanie. Do brány nastúpil brankár s číslom 22 a do hry namiesto hráča s číslom 8 nastúpil hráč s číslom 18.
     
    59
    Otelul Galati dáva gól!
    Futbalisti rumunského klubu Otelul Galati sa dokázali dotiahnuť na rozdiel jedného gólu proti dnešnému českému súperovi. Po peknej prihrávke od vystriedaného hráča s číslom 96 sa Rumuni v prečíslení troch na dvoch presadili gólom hráča s číslom 9, ktorý umiestnil loptu pod hornú sieť frýdeckej brány.
     
    51
    Otelul Galati dáva gól!
    Hráči rumunského celku začali v druhom polčase naozaj veľmi aktívne a dokázali skórovať. Po peknej prihrávke z ľavej strany sa k zakončeniu dostal osamotený hráč s číslom 77, ktorý veľmi pekne preloboval českého gólmana.
     
    43
    Po presne namierenom centri z ľavej strany sa k zakončeniu v pravej časti galatského pokutového územia dostal frýdecký hráč s číslom 14, no jeho delovka z voleja napokon smerovala niekoľko metrov vedľa brány Otelulu Galati.
     
    37
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Na tretí gól frýdeckého klubu sme nemuseli dlho čakať. Po skvele zahranom rohovom kope z ľavej strany sa k zakončeniu dostal obranca s číslom 6 a jeho delovka nedala galatskej obrane žiadnu šancu.
     
    36
    Frýdecký hráč s číslom 19 mal šancu na hetrik, no po jeho peknej delovke z centrálnej časti gólman Otelulu Galati nohami vyrazil loptu na rohový kop.
     
    32
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Futbalisti českého Frýdka-Místka aj tentokrát dokázali byť v šprintérskych súbojoch úspešnejší a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Po peknej krížnej prihrávke pred galatskú bránu od hráča s číslom 5 sa k zakončeniu dostal hráč s číslom 19 a a ten sa ani tentokrát nemýlil.
     
    31
    Frýdeckí futbalisti sa dostali do ďalšej zaujímavej gólovej šance, no ani center z ľavej strany nenašiel hráča s číslom 19 a napokon ani strela hráča s číslom 14 nebola úspešná.
     
    27
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Hráči Frýdka-Místka sa po skvelej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia. Pekný strieľaný center z ľavej strany skončil na kopačkách hráča s číslom 19, ktorý loptu bez problémov umiestnil do brány rumunského celku.
     
    21
    Po fantastickom centri z pravej strany sa k lopte v ľavej časti frýdeckeho pokutového územia dostal hráč s číslom 96, ktorý ju odhlavičkoval pred frýdeckú bránu. Tam sa k zakončeniu z voleja dostal rumunský hráč s číslom 77, ktorý však prekopol priestor frýdeckej svätyne.
     
    Ospravedlňujem sa za označenie hráčov číslami, no súpisky tohto zápasu nie sú novinárom k dispozícii. Tento zápas Vám budem prinášať vo forme informácii o dôležitých udalostiach.

    Branky: 51. 77, 59. 9 – 27. 19, 32. 19, 37. 6


    FC Oţelul Galaţi:
    FK Frýdek-Místek:
    bahis siteleri