Havlíčkův Brod – Plzeň 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 29.07.2014, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Rebelové měli příliš mnoho hráčů na ledě a obdrželi dvouminutový trest, který odsedí Kristián Kučera (HBR). Berou si oddechový čas.
     
    50:50
    Na trestnou lavici usedli za menší potyčku Michal Žvátora (HBR) a Jan Schleiss (PLZ), oba za hrubost. Hrát se bude v rovnovážném počtu 4 na 4.
     
    37:45
    Pavel Sedláček (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    35:02
    hledal svým pasem před brankou najetého Pavla Sedláčka, který se tlačil i přes dva protihráče k puku! Nakonec pro hosty vše dobře dopadlo, brankář Polívka měl betony připravené. Jan Trummer z kruhu. Na trestnou lavici usedl Michal Dvořák (PLZ) za vražení na hrazení.
     
    28:26
    Havlíčkův Brod teď pořádně motal hlavy plzeňským hráčům a je odměněn přesilovou hrou. Tomáš Sýkora (PLZ) se provinil hákováním.
     
    24:33
    Dnes se hraje velmi slušný zápas, až teď tu máme první vyloučení. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Daniel Kolář (HBR) za napadení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 34. Zítka (Maliník, Minárik) – 16. Moravčík (Tulačka), 19. Dvořák (Sýkora, Pejchar), 60. Simon (Moravčík)


    BK Havlíčkův Brod: F. Barus (od 32. Dlouhý) – Grman, Semrád, Zítka, Sedlák, L. Vágner, D. Kolář, Žvátora, D. Vala, Kulhánek – Jankovič, Minárik, Maliník, Řehák, Sedláček, Trummer, Kučera, Stehlík, Boček, Milfait, Kadlec, Chlubna.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Pacl) – Marcel, Moravčík, Pavlíček, Grin, Prokop, Ferenc, Sklenička – Schleiss, Simon, Beran, Sýkora, Lev, Kepka, Pejchar, T. Sýkora, Dvořák, Vlach, Kristl, Tulačka.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

    Diváci: 700
    bahis siteleri